zato sto su rekli da ce izbaciti obavjestenje 48sati nakon sto obavjeste kluboveAlemC85 je napisao/la:ok to na stranu, ali slušaj kako je onda moguće da već neki klubovi znaju da su dobili licence, a još nema zvanične obavijesti? zar ne misliš da je savez pomalo postao kontradiktoran sam sebi?krmak je napisao/la:bi ali ako uzmemo u obzir da je nasa drzava europska burkina faso onda nas nista ne treba cuditiAlemC85 je napisao/la:zar ne bi se trebalo danas obznaniti rezultati licenciranja?još boluju od dječijih bolesti?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Valjda ovi u savezu znaju koliko je 48h...AlemC85 je napisao/la:zar ne bi se trebalo danas obznaniti rezultati licenciranja?

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
E taj izraz lica je zato sto vide samo 25 % onog sto mi vecinom imamo ovdje:mrgreen:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nema potrebe. Last reservation before 45 min. Svjezi katolici iz Njemacke porodica neka. Valjda ljudi hoce da vide simbol grada i njegovu istoriju. Stari most karadzozbegova dzamija hamam u starom gradu onda malo austrougarske banju i tako. Ne brini zrinkec ima se masala a ono sto vi imate je nedovoljno. Znam iz iskustva kad odem vikendom u Pink s kolegama. Nakon jednog zvuka izraz lica kod dama postajezrinja05 je napisao/la:Sto si nervozan pastrmka ,je li buking slab ili te hanuma naljutila.Ako je do bukinga prebaci ce tebi zrinjkec iz medjugorja jedan autobus svjezih katolika npr. iz Irske a ako i hanuma nije zadovolj(e)na ima zrinjkec i za nju nesto ,masala;)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.naravno u pozitivnom smislu za njih
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
brato samo vjeruj svojim očima i ušima, takav je vakat došao.Baja_Zvjerka je napisao/la:Valjda ovi u savezu znaju koliko je 48h...AlemC85 je napisao/la:zar ne bi se trebalo danas obznaniti rezultati licenciranja?

Ljudi u klubovima znaju jesu li dobili ili nisu dobili licencu. Samo što javnost još ne zna 

DRUG NEBI TI PUNCA
istinabagrcavi je napisao/la:Ljudi u klubovima znaju jesu li dobili ili nisu dobili licencu. Samo što javnost još ne zna
široki ju je dobio garant..mi se barem za to ne sekiramo

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Bordostrik
Kod nas se nista dugo ne moze kriti.. Mahala je to.. Procurit ce info vrlo brzo, a bit ce neugodnih iznenadjenja po mojoj procjeni..
Neka frka, a?!
Ne bi me cudilo da objave sad pred finale kupa, pogotovo ne ako su lose vijesti za Zenicane.
Neka sacekaju sutra, ili veceras kad se zavrsi utakmica.
Neka sacekaju sutra, ili veceras kad se zavrsi utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vjeruj ni Olimpic.Kevin je napisao/la:istinabagrcavi je napisao/la:Ljudi u klubovima znaju jesu li dobili ili nisu dobili licencu. Samo što javnost još ne zna
široki ju je dobio garant..mi se barem za to ne sekiramo

Iskreno se nadam da će Travnik ispasti iz lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ništa o licencama 

- zivinaajkula
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:ništa o licencama
to bi neko u europu?!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bio sam danas,imam neke slike ulaza...južna strana...kod velikih stepenica.krmak je napisao/la:Ja cu rado organizirat besplatno da odvedem vas s velezove teme na obilazak reflektora i wc-ova pod bb. Idete u redu ko japanski turisti, ja nosim zastavicu da me pratite, bit ce po sendvic i dvojnice svakome. Isto ovo cu uradit za europsku utakmicu
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
Sve zatrpano smećem...postaviću slike uskoro.
I to da obilazim?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Kad ste kod tog smeca na BB. Prije par godina sam bio u posjetu Mostaru i da odvedem prijatelja koji nije bio nikako na stadion da se poslikamo. Gore na drugom nivou raste neko drvo
Nije bilo veliko, al bas stabljika od mozda 1,5m. Bio je negdje osmi mjesec, stadion se nije koristio sigurno 2 mjeseca, pa se malo zapustilo 

Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u takmičenju Premijer ligi BiH su:
FK Borac Banja Luka, NK Čelik Zenica, FK Slavija Istočno Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac i FK Leotar Trebinje.
FK Borac Banja Luka, NK Čelik Zenica, FK Slavija Istočno Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac i FK Leotar Trebinje.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- samo_lijevo
- Kontakt:
... za sve ostalo tu je drugostepena komisija.gavran je napisao/la:Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u takmičenju Premijer ligi BiH su:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Volio bih da ovi sto nisu dobili licencu za PLBiH ne dobiju nikako (osim Celika), pa da napokon dobijemo to skracenje lige... Al nista od toga...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- badblueboylivno
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:... za sve ostalo tu je drugostepena komisija.gavran je napisao/la:Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u takmičenju Premijer ligi BiH su:

Hayley <3
daje babi mudaBaja_Zvjerka je napisao/la:Volio bih da ovi sto nisu dobili licencu za PLBiH ne dobiju nikako (osim Celika), pa da napokon dobijemo to skracenje lige... Al nista od toga...

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- samo_lijevo
- Kontakt:
kome ba?badblueboylivno je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:... za sve ostalo tu je drugostepena komisija.gavran je napisao/la:Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u takmičenju Premijer ligi BiH su:

cuj u nas da neko ne dobije licencu.Ma daj ...

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.