GNK Dinamo Zagreb
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
brao decak, tatta je sigurno ponosan na tebe
Re: RE: Re: GNK Dinamo Zagreb
Sreca pa si ti na svaku tu "glupost" dao dobar protuargument i nisi se nakon svakog prosipanja po par dana povlacio s foruma pa onda opet dok se stanje malo smiri ajmo jovo nanovo.KpbKaka22 je napisao/la:Ja msm da ima tu privilegiju i da nema konkurencije najgoreg forumasa odkad postoji kakav broj gluposti decko napise to je za ne povjerovat
Sto se tice najgorih forumasa kada su ti takve titule vec jako napete...eno godinama pred kraj godine budu ankete gdje se isti nominiraju i biraju i ako se ne varam do sada nisam ni boda kod glasovanja dobio dok su calcio,bigbenglovewenger,virtural i jos par ovih tatticevaca vec godinama pri samom vrhu takvih lista.Prepoznati na cijelom forumu po svojim uvrnutim stavovima.Bas zgodna "slucajnost".Toliko o tome.
OT: Vracaju li se gledatelji na Maksimir?Dijele li se ulaznice kao i za Arsenal ili ovaj put imamo i slike redova za kartu pred Olympiakos?
Izbori

Reprezentativna stanka u Dinamu nosi i svojevrsne probleme jer se na treningu prve momčadi Dinama ovih dana ne nalazi čak pola momčadi! 'Slatke muke' donose treneru Zoranu Mamiću izbornici reprezentacija iz zemalja odakle potječu njegovi igrači, jer je čak 13 od 27 Dinamovih prvotimaca trenutno na reprezentativnim okupljanjima sa svojim sunarodnjacima.
Arijan Ademi, Hillal Soudani i Alexandru Matel su već standardno na spiscima redom Makedonije, Alžira i Rumunjske, dok se u reprezentaciju Portugala vraća sigurni čuvar mreže i miljenik maksimirske publike Eduardo, koji je dosad skupio čak 35 nastupa za odabranu vrstu svoje zemlje. U hrvatsku reprezentaciju ponovno je pozvan Marko Pjaca, a pridružio mu se i povratnik Josip Pivarić, dok će debije u svojim selekcijama očekivati trenutno najbolji strijelac HNL-a Armin Hodžić (BiH) i mlado krilo Endri Cekici (Albanija). Ćorić, Rog, Benković i Mikulić su članovi mlade hrvatske, a Amer Gojak mlade bosanske vrste.
Ako tome svemu još pridodamo činjenicu da su Angelo Henriquez, Junior Fernandes, Ivo Pinto i Paulo Machado povremeni reprezentativci Čilea, odnosno Portugala, a Antolić, ozlijeđeni Schildenfeld, pa čak i rezervni golman Ježina Hrvatske, kao i da je Dani Olmo kapetan španjolske u-17 selekcije, ispada da jako malo Dinamovih igrača nisu dio svojih nacionalnih selekcija.
To samo pokazuje kontinuitet rada i odlične selekcije u klubu i da Dinamo svakim danom sve više i više raste, kao i da je klub uistinu izrastao u pravog nogometnog giganta na ovim prostorima pod Zdravkom Mamićem.
Arijan Ademi, Hillal Soudani i Alexandru Matel su već standardno na spiscima redom Makedonije, Alžira i Rumunjske, dok se u reprezentaciju Portugala vraća sigurni čuvar mreže i miljenik maksimirske publike Eduardo, koji je dosad skupio čak 35 nastupa za odabranu vrstu svoje zemlje. U hrvatsku reprezentaciju ponovno je pozvan Marko Pjaca, a pridružio mu se i povratnik Josip Pivarić, dok će debije u svojim selekcijama očekivati trenutno najbolji strijelac HNL-a Armin Hodžić (BiH) i mlado krilo Endri Cekici (Albanija). Ćorić, Rog, Benković i Mikulić su članovi mlade hrvatske, a Amer Gojak mlade bosanske vrste.
Ako tome svemu još pridodamo činjenicu da su Angelo Henriquez, Junior Fernandes, Ivo Pinto i Paulo Machado povremeni reprezentativci Čilea, odnosno Portugala, a Antolić, ozlijeđeni Schildenfeld, pa čak i rezervni golman Ježina Hrvatske, kao i da je Dani Olmo kapetan španjolske u-17 selekcije, ispada da jako malo Dinamovih igrača nisu dio svojih nacionalnih selekcija.
To samo pokazuje kontinuitet rada i odlične selekcije u klubu i da Dinamo svakim danom sve više i više raste, kao i da je klub uistinu izrastao u pravog nogometnog giganta na ovim prostorima pod Zdravkom Mamićem.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
spajk,
je li to izvadak iz novina ili tvoj komentar?
pitam jer ako je tvoj komentar imaš šlifa sa novinara ( sasvim irelevantno jel mi se to sviđa il ne ). Zanimljiv način izražavanja. "slatke muke", "miljenik publike", sigurni čuvar mreže", nogometni gigant" i slično.. rječnik kakav uobičajeno koriste naši sportski i ini novinari kad su obično u nekoj euforiji i skloni tepanju ili pretjerivanju pa se koriste svakojaki mogući euforični pridjevi...
pitam jer ako je tvoj komentar imaš šlifa sa novinara ( sasvim irelevantno jel mi se to sviđa il ne ). Zanimljiv način izražavanja. "slatke muke", "miljenik publike", sigurni čuvar mreže", nogometni gigant" i slično.. rječnik kakav uobičajeno koriste naši sportski i ini novinari kad su obično u nekoj euforiji i skloni tepanju ili pretjerivanju pa se koriste svakojaki mogući euforični pridjevi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sve su ovo moji komentari i osvrti rođo. Koristim rječnik uobičajen za nogometne krugove, pa i sam sam nekoć bio nogometaš. Volim nogomet i čitam desetke članaka sa raznih portala, ne samo vezano za Dinamo, nogomet ili sport, nego i politiku i zanimljivosti. Volio bih ovim načinom izražavanja unijeti malo svježine u ovaj forum, da vide ljudi da nogometni navijači nisu samo nepismeni zgubidani. I često mi kažu kako bih mogao u politiku, novinarstvo ili za sportskog komentatora kad već nisam uspio kao sportaš.dubrava je napisao/la:spajk,

Ugledni engleski dnevnik Guardian donosi popis 50 najvećih nogometnih talenata.
Riječ je o igračima koji su rođeni 1998. godine, a popis je objavljen uoči Svjetskog U17 prvenstva u Čileu koje će započeti ovog mjeseca.
Na popisu se nalazi jedan Hrvat, Davor Lovren, brat hrvatskog seniorskog reprezentativca Dejana, a sveukupno se na popisu nalaze dva dinamovca. Uz Lovrena na listi je i Španjolac Dani Olmo.
"Odgovor na vaše prvo pitanje-da, on je Dejanov brat ali nemojte mu zamjeriti dok ga ne vidite kako igra. A možete to napraviti ako gledate Dinamo u juniorskoj Ligi prvaka…Na trenutke podsjeća na Edena Hazarda, zvijezde kojoj se najviše divi“, navodi se u tekstu.
Riječ je o igračima koji su rođeni 1998. godine, a popis je objavljen uoči Svjetskog U17 prvenstva u Čileu koje će započeti ovog mjeseca.
Na popisu se nalazi jedan Hrvat, Davor Lovren, brat hrvatskog seniorskog reprezentativca Dejana, a sveukupno se na popisu nalaze dva dinamovca. Uz Lovrena na listi je i Španjolac Dani Olmo.
"Odgovor na vaše prvo pitanje-da, on je Dejanov brat ali nemojte mu zamjeriti dok ga ne vidite kako igra. A možete to napraviti ako gledate Dinamo u juniorskoj Ligi prvaka…Na trenutke podsjeća na Edena Hazarda, zvijezde kojoj se najviše divi“, navodi se u tekstu.
Ja bih naveo još i jednog kojeg ovdje nema, a to je Josip Brekalo. Kažu da je on bolji i od Lovrena, gledao sam ih nedavno na juniorskoj Ligi prvaka protiv Arsenala, stvarno su dobri.Lex je napisao/la:Ugledni engleski dnevnik Guardian donosi popis 50 najvećih nogometnih talenata.
A ima i jedna jako loša vijest za sve ljubitelje plave boje, a to je da je dokapetan modrih Arijan Ademi, prema priopćenju kluba, pao na dopinškom testu nakon utakmice sa Arsenalom. Iz kluba su izrazili veliko čuđenje s obzirom da je to igrač koji je u posljednjih godinu dana 6 puta bio negativan na doping testu. Ne treba ni govoriti koliki će ovo udarac biti modrima ukoliko jedan od najboljih i najbitnijih igrača dobije suspenziju od dvije godine neigranja, što je najcrnji scenarij. Istraga je u tijeku, vidjet ćemo što će reći B nalaz dopinške kontrole. Nadajmo se kako je u pitanju neka greška i da će Arijan biti na raspolaganju treneru Mamiću već za Olympiakos. Dinamo kao klub snosi sankcije tek ako se pokaže da je još netko od igrača pozitivan na kontroli, tada prijeti i diskvalifikacija iz natjecanja. Arijan je po hitnom postupku napustio pripreme makedonske reprezentacije i vraća se u Zagreb, a Dinamo se ne smije očitovati o slučaju dok ne izađe i B nalaz.
Crveni i njihovi huligani opet napadaju.Podmetnuli nevinom Ademiju.NECE VAM OVAJ PUT PROCI.
Izbori
Izbori

-
- Kontakt:
Ma ja mislim da je to Mamicevo maslo dopinguje igrace on je kriv...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- akisarajevo92
- Kontakt:
UEFA potvrdila da nece biti kazne za Dinamo.
Kmečanje na srpskim portalima pocelo
Kmečanje na srpskim portalima pocelo

Don't believe the hype.
Bas me zanima koga je na srpskim portalima briga za Dinamo. Ja svaki dan dosta puta predjem Mondo, Mozzart, Zurnal, Novosti.. i nigdje nisam vidio vijest o Dinamu. Tj, jedina vijest je bila da je Ademi pao.
Licno ni ne vidim poentu da se cijeli klub kazni jadni jednog na (.. - sta god je vec koristio). Njemu lupiti zestoku kaznu i to je to.
Licno ni ne vidim poentu da se cijeli klub kazni jadni jednog na (.. - sta god je vec koristio). Njemu lupiti zestoku kaznu i to je to.
Bravo kolega. Neko ko "zivi fudbal" svaki dan cita sve sportske portale, i ja fakat nisam nigdje primjetio, na forumu općepopularno "kmecanje", vec je cisto objavljeno da je igrac Dinama pao na doping kontroli i da se vratio sa repr.okupljanja u Zagreb. I to je to.dscile je napisao/la:Bas me zanima koga je na srpskim portalima briga za Dinamo. Ja svaki dan dosta puta predjem Mondo, Mozzart, Zurnal, Novosti.. i nigdje nisam vidio vijest o Dinamu. Tj, jedina vijest je bila da je Ademi pao.
@akisarajevo, isti nam je nadimak, ali ne rise...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Još dva transfera sumnjiva.Nadamo se imenima uskoro.Samo jakoIzvori bliski pravosudnim tijelima potvrdili su nove indicije kako je Zdravko Mamić utajio iznos od još najmanje 3,5 milijuna eura.Telegramu je potvrđeno da se u vezi s tim trenutačno provode intenzivna financijska vještačenja.
Postoji velika mogućnost, kažu ljudi upoznati s detaljima istrage, da iznos štete za Dinamo i državni proračun, nakon spomenutog vještačenja, bude značajno veći od spomenutih 3,5 milijuna

Izbori

SiamoNoi je napisao/la:Sreca pa si ti na svaku tu "glupost" dao dobar protuargument i nisi se nakon svakog prosipanja po par dana povlacio s foruma pa onda opet dok se stanje malo smiri ajmo jovo nanovo.KpbKaka22 je napisao/la:Ja msm da ima tu privilegiju i da nema konkurencije najgoreg forumasa odkad postoji kakav broj gluposti decko napise to je za ne povjerovat
Sto se tice najgorih forumasa kada su ti takve titule vec jako napete...eno godinama pred kraj godine budu ankete gdje se isti nominiraju i biraju i ako se ne varam do sada nisam ni boda kod glasovanja dobio dok su calcio,bigbenglovewenger,virtural i jos par ovih tatticevaca vec godinama pri samom vrhu takvih lista.Prepoznati na cijelom forumu po svojim uvrnutim stavovima.Bas zgodna "slucajnost".Toliko o tome.
OT: Vracaju li se gledatelji na Maksimir?Dijele li se ulaznice kao i za Arsenal ili ovaj put imamo i slike redova za kartu pred Olympiakos?
Izbori

i kad sam govorio za najgoreg tu sam mislio na ovog bazera,momak se ponavlja jedno 20 puta po danu ,spominjuci temisvare,salzburge kao u kontekst najgoreg kluba na balkanu ...i ne nemjerava stati
Nađi jedan lošije vođen klub na svim razinama u odnosu na realne mogućnosti, ne na Balkanu nego u svijetu, i ja prestajem pisat na forumu.KpbKaka22 je napisao/la:
Eto dns u svijetu nemaš drugog posla,nego visiti po forumu citav dan pa moraš vazda odgovorati na svaku
![]()
i kad sam govorio za najgoreg tu sam mislio na ovog bazera,momak se ponavlja jedno 20 puta po danu ,spominjuci temisvare,salzburge kao u kontekst najgoreg kluba na balkanu ...i ne nemjerava stati
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Dugo je vremena prošlo otkako smo imali dva standardna hrvatska reprezentativca, ali izgleda da ide nabolje. Sinoć su tako u utakmici s Bugarskom od prve minute krenuli Pivarić i Pjaca, i čini se kako će dolaskom Ante Čačića na izborničko mjesto tako i ostati. Pivarić vrlo dobro odigrao cijelu utakmicu, trudio se i čistio odostraga i čak napravio par dobrih centaršuteva jedan od kojih je Kaliniću golman obranio, a i Pjaca je u svojih 60 minuta imao par zapaženih akcija pa tako i onaj odlični prodor po desnoj strani koji je zaustavio odlični golman Bugara.
A i danas imamo svojeg predstavnika, Alex Matel u odlučujućoj utakmici Rumunjske za plasman na Euro starta od prve na gostovanju kod Farskih otoka. Ukoliko Matel i društvo pobijede, sigurno idu izravno na EP. Dobra vijest je i što su se Pavičić i Šovšić oporavili pa već igraju za drugu momčad, i situacija sa ozljedama je, čini se, ružičastija nego prije. Sigali bi trebao biti spreman već za Zagreb u subotu, a Schildenfelda vjerojatno nema još koju utakmicu. Čeka se i B nalaz za Ademija, nadajmo se najboljem.
A i danas imamo svojeg predstavnika, Alex Matel u odlučujućoj utakmici Rumunjske za plasman na Euro starta od prve na gostovanju kod Farskih otoka. Ukoliko Matel i društvo pobijede, sigurno idu izravno na EP. Dobra vijest je i što su se Pavičić i Šovšić oporavili pa već igraju za drugu momčad, i situacija sa ozljedama je, čini se, ružičastija nego prije. Sigali bi trebao biti spreman već za Zagreb u subotu, a Schildenfelda vjerojatno nema još koju utakmicu. Čeka se i B nalaz za Ademija, nadajmo se najboljem.
Mislim da se u petak igra sa Zagrebom.spajk je napisao/la:Sigali bi trebao biti spreman već za Zagreb u subotu
Bravo Rođo, promaknuo mi je taj podatak.Lex je napisao/la:Mislim da se u petak igra sa Zagrebom.spajk je napisao/la:Sigali bi trebao biti spreman već za Zagreb u subotu

Izbori

Dinamov krilni igrač Hillal Soudani (28) iz Alžira nalazi se u skupini od 37 nogometaša koji konkuriraju za prestižnu nagradu afričkog nogometaša godine u režiji krovne afričke nogometne organizacije CAF, afričkog pandana UEFA-i. Briljantni Alžirac se tako po prvi puta u svojoj karijeri našao u zavidnom društvu četverostrukog uzastopnog pobjednika, Bjelokošćanina Yaye Tourea iz Manchester Cityja, ali i brojnih drugih svjetskih nogometnih superzvijezda kao što su njegov zemljak i suigrač iz Cityja Wilfried Bony, Borussijin Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang, Senegalac Sadio Mane iz Southamptona, Ganac Kwadwo Asamoah iz Juventusa, Romin Egipćanin Salah, ali i neki Soudanijevi suigrači poput Sportingovog Slimanija, Portovog Brahimija ili Leicesterovog Mahreza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.