Pa u Rijeku ide...legenda reala je napisao/la:govori gdje ide ŠpikićKevin je napisao/la:zakaric i maric ostaju na pecari pola iduce sezone sigurno
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Cuj pola,pa mogli su nam ih ostaviti cijelu sezonuKevin je napisao/la:zakaric i maric ostaju na pecari pola iduce sezone sigurno

Kakvi su sada radovi na stadionu,vidio sam da su maknuli klupe za rezervne igrace i da kopaju nesto,je li u pitanju travnjak ili?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dobar Špikić danas bio,ogroman potencijal ima
nadam se da nas neće izlevatit ko Marić..

pa do pola je sigurno..Android je napisao/la:Cuj pola,pa mogli su nam ih ostaviti cijelu sezonuKevin je napisao/la:zakaric i maric ostaju na pecari pola iduce sezone sigurno
![]()
Kakvi su sada radovi na stadionu,vidio sam da su maknuli klupe za rezervne igrace i da kopaju nesto,je li u pitanju travnjak ili?
radi se na stadionu radi licence

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Koji vaš igrač je otišao u Rijeku, mislim da je desni bek, i ubio se za reprezentacije, bar je tako izgledo u evropskoj ligi
stoper Jozo Špikićlisander je napisao/la:Koji vaš igrač je otišao u Rijeku, mislim da je desni bek, i ubio se za reprezentacije, bar je tako izgledo u evropskoj ligi
Nisam vidio da si vec na prethodnoj stranici pisao za radove,samo nek se sminka stadion,da na njemu docekamo neki klub iz Lige peticeKevin je napisao/la:pa do pola je sigurno..Android je napisao/la:Cuj pola,pa mogli su nam ih ostaviti cijelu sezonuKevin je napisao/la:zakaric i maric ostaju na pecari pola iduce sezone sigurno
![]()
radi se na stadionu radi licence

HRHB
HRHB
kordić i hugo otišli, produzili landeka, zadro,ivankovic i ljubic..
znaci maric i zakaric ostaju, vracaju se ovi sa posudbe (brekalo, kozulj itd)
špikić valjda u rijeku..
falcao na probi ('95)
skoro pa u nepromjenjenom sastavu ćemo ostat što je ekstra stvar..samo da iduce sezone u svaku utakmicu idu kao da igraju derbi
iz prvih 11 ispao sam špikić.. i eto ivica dzidic koji je ozlijeđen..

znaci maric i zakaric ostaju, vracaju se ovi sa posudbe (brekalo, kozulj itd)
špikić valjda u rijeku..
falcao na probi ('95)
skoro pa u nepromjenjenom sastavu ćemo ostat što je ekstra stvar..samo da iduce sezone u svaku utakmicu idu kao da igraju derbi

iz prvih 11 ispao sam špikić.. i eto ivica dzidic koji je ozlijeđen..

Znaci ode nam Jozo,steta,nadao sam se da ce ostati jos na Pecari,on i Slavko bi bili vrhunski tandem
HRHB
HRHB
"Šminkanje" Pecare za Europu
ŠIROKI BRIJEG – U sklopu priprema za predstojeću sezonu te još jedan izlazak na europsku pozornicu proteklih dana na stadionu Pecara urađeni su određeni infrastrukturni zahvati kojim će dodatno biti poboljšani uvjeti za gledatelje i novinare, a u tijeku su i radovi na sustavu za polijevanje samog travnjaka i drenaži na dijelu terena podno južne tribine.
Napravljena su, dakle, dva televizijska studija, uređena je i proširena novinarska loža na južnoj tribini (32 mjesta s radnim stolovima i još 32 mjesta bez radnih stolova) kao i radni prostori za predstavnike „sedme sile“ unutar južne tribine s ukupno 60 radnih mjesta za novinare i fotoreportere. Također je povećan kapacitet VIP lože na 260 mjesta, a u pripremi je i modernizacija sustava video nadzora na stadionu "Pecara".

ima jos slika ovdje:
http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.ph ... -za-europu" onclick="window.open(this.href);return false;

Korak po korak samo neka se radi, a opet ce ovi iz UEFA da izmisle toplu vodu i neke uslove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jos da hoce promijeniti stolice na istocnoj tribini...
HRHB
HRHB
promjeniti će stolice na cijelom stadionu, samo to je totalna glupost, nepotrebno trošenje novcaAndroid je napisao/la:Jos da hoce promijeniti stolice na istocnoj tribini...
- badblueboylivno
- Kontakt:
?Kevin je napisao/la:stoper Jozo Špikićlisander je napisao/la:Koji vaš igrač je otišao u Rijeku, mislim da je desni bek, i ubio se za reprezentacije, bar je tako izgledo u evropskoj ligi
Pa tek sad ide, kako je igrao u EL?
U EL je od širokobrijeških igrača igrao samo Bertoša, a ne znam da je odradio baš neki posao.
Usput, fino da su na sajt stavili, nadam se da je i moj upis na prethodnoj stranici imao malo veze s tim.

Hayley <3
mislio je vjerojatno na kvalifikacije u EL i njegovu dobru igru protiv Udineseabadblueboylivno je napisao/la: ?
Pa tek sad ide, kako je igrao u EL?
U EL je od širokobrijeških igrača igrao samo Bertoša, a ne znam da je odradio baš neki posao.
Usput, fino da su na sajt stavili, nadam se da je i moj upis na prethodnoj stranici imao malo veze s tim.
Znas kako kazu,ima se moze seljutinar je napisao/la:promjeniti će stolice na cijelom stadionu, samo to je totalna glupost, nepotrebno trošenje novcaAndroid je napisao/la:Jos da hoce promijeniti stolice na istocnoj tribini...

Samo nek rade,moram pohvaliti upravu,jos samo da hoce otvoriti fan shop...Legein dres mi je sad mali,a nemam gdje kupiti ove nove koji su brutalno dobri

HRHB
HRHB
Hugo nije otisao vec ce samo na posudbu u olimpic jer na njegovoj poziciji ima vec previse igraca
Moguci protivnici u prvom pretkolu:
Shkendija Tetovo(Makedonija)
CS Fola Esch(Luxemburg)
Crusaders Belfast(Sjeverna Irska)
Gabala FK(Azerbajdzan)
Veris Chisinau (Moldavija)
Shirak Gyumri(Armenija)
Mika Ashtarak(Armenija)
Sioni Bolnisi (Gruzija)
Hiberninas(Malta)
Sliema(Malta)
FK Astana(Kazahstan)
Fram Reykjavik(Island)
FK Jelgava(Latvija)
Víkingur(Farski otoci)
Osvajac Kupa Andore
Kairat Almaty(kazahstan)
KF Laçi (Albanija)
FK Turnovo(Makedonija)
Derry City FC(Irska)
Dundalk(Irska)
VPS Vaasa(Finska)
Stjarnan FC(Island)
Banga Gargzdai(Litva)
Daugava Riga(Latvija)
Osvajac Kupa Crne Gore
B36 Torshavn(Farski otoci)
UE Santa Coloma(Andora)
Kalev Sillamäe(Estonija)
Atlantas Klaipeda(Litva)
IF Fuglafjørdur(Farski otoci)
Airbus UK Broughton(Wales)
Glenavon(Sjeverna Irska)
Libertas(San Marino)
Aberystwyth Town(Wales)
Santos Tartu(Estonija)
Drugoplasirani tim San Marina
College Europa(Gibraltar) + jos dva kluba
Eh da hocemo ove sa Gibraltara izvuci
Shkendija Tetovo(Makedonija)
CS Fola Esch(Luxemburg)
Crusaders Belfast(Sjeverna Irska)
Gabala FK(Azerbajdzan)
Veris Chisinau (Moldavija)
Shirak Gyumri(Armenija)
Mika Ashtarak(Armenija)
Sioni Bolnisi (Gruzija)
Hiberninas(Malta)
Sliema(Malta)
FK Astana(Kazahstan)
Fram Reykjavik(Island)
FK Jelgava(Latvija)
Víkingur(Farski otoci)
Osvajac Kupa Andore
Kairat Almaty(kazahstan)
KF Laçi (Albanija)
FK Turnovo(Makedonija)
Derry City FC(Irska)
Dundalk(Irska)
VPS Vaasa(Finska)
Stjarnan FC(Island)
Banga Gargzdai(Litva)
Daugava Riga(Latvija)
Osvajac Kupa Crne Gore
B36 Torshavn(Farski otoci)
UE Santa Coloma(Andora)
Kalev Sillamäe(Estonija)
Atlantas Klaipeda(Litva)
IF Fuglafjørdur(Farski otoci)
Airbus UK Broughton(Wales)
Glenavon(Sjeverna Irska)
Libertas(San Marino)
Aberystwyth Town(Wales)
Santos Tartu(Estonija)
Drugoplasirani tim San Marina
College Europa(Gibraltar) + jos dva kluba
Eh da hocemo ove sa Gibraltara izvuci

HRHB
HRHB
Na kojem turniru igraju ovi vaši juniori?Jeli u Hrvatskoj negdje?