Nekad ste trenere mijenjali k'o gace,ali ovom sadasnjem i pored cetiri uzastopna poraza ne prijeti otkaz,zasto?lupus je napisao/la:U pravu si Mancini,trebamo gledati sebe i svoj posao raditi.
Moram se osvrnuti na naseg golmana Dinu.Misljenja sam da se radi o spletu nespretnih okolnosti i da ni u kom slucaju nisu greske ucinjene namjerno.Da je evidentan pad u formi(Vitez,Radnik,Zeljo i Zrinjski)covjek primio deset golova.
On je jedan od najboljih momaka u nasoj ekipi,kako po karakteru,ponasanju i svemu drugom da mi nikako ne ide prodaja sa njegovim likom.Osim toga pouzdano znam da je bio veoma blizu odlaska u inostranstvo.
Medjutim,mislim da je nakon jucerasnjeg izdanja on zavrsio kod nas sa svojom karijerom.Ako ostane pratice ga sumnja i optuzbe.Mada sam opet ponavljam daleko od toga da je uradio bilo sta nekorektno.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ali je fantasticno da ovo vise srkleti ljude koji nisu navijaci Olimpica
Mi smo ustvari trebali uzeti 20 bodova prije ovoga da nebi sad stresali. Kad se sracuna koliko bodova smo mogli dobiti da smo dobili samo slabije ekipe, imali bi saldo dovoljan da izgubimo 9 puta ukupno protiv ovih jacih ekipa poput Zelje, Sarajeva, Sirokog, Zrinjskog. I onda nebi bilo hice sada.
Neka nam se ne osjeca lose Dino zbog ovoga jer je sada kasno za gubljenje zivaca, a tuga nece nikom ista dobro donijeti.
Digne se, otrese prljavstinu i idemo dalje.

Ti k'o da nisi nikad u zivotu igrao fudbala. Imam samo jedan savjet tebi: kupis fino rukavice, ides u bazen braniti, i onda mi reci kakav je Hamzic.thenaturalone je napisao/la:nista "aj prvi gol i nekako"
pa vidi mu reakcije, umjesto da boksuje loptu on je samara od pod i onda fol pao, ofirno da ne moze biti ofirnije.
Ovo je bacilo nevjerovatnu mrlju na hamzica, olimpic i gracica, za gracica se i ne brinem, on nadje svoju racunicu pa jednog dana i kad im pipa presusi i klub zavrsi tamo gdje mu je mjesto, gracic ce opet imati za sebe, ali jedan hamzic, neka se decko ostavi fudbala i dok je mlad neka se posveti kakvom fakultetu, to mu je pametnije.
prodana dusa!
Nije to namjerno fatao nekoga za noge, ocigledno je zurio da popravi sta je lose krenulo, ali razumijem ja njega, razumijem ja i tebe.jelle je napisao/la:Kakvo je to opravdanje...pa svaki dan se igra na hiljade i hiljade tekmi sirom svijeta i nikad nisma vidio da golman dva put vako amaterski kiksa....aj prvi gol i nekako al drugi...ufrati loptu da bi je onda usputio nidje veze...kako je to uspio samo on zna....da bi onda iso fatat protivnickog igraca za noguMancini je napisao/la:Sve zbog klizavog terena i mokre lopte.Vidim da nisi ranije pratio Olimpic.
Mi smo ustvari trebali uzeti 20 bodova prije ovoga da nebi sad stresali. Kad se sracuna koliko bodova smo mogli dobiti da smo dobili samo slabije ekipe, imali bi saldo dovoljan da izgubimo 9 puta ukupno protiv ovih jacih ekipa poput Zelje, Sarajeva, Sirokog, Zrinjskog. I onda nebi bilo hice sada.
Neka nam se ne osjeca lose Dino zbog ovoga jer je sada kasno za gubljenje zivaca, a tuga nece nikom ista dobro donijeti.
Digne se, otrese prljavstinu i idemo dalje.
Mozes se radovati tome da ces uvijek se moci pouzdati u karijeri poljoprivrede.pisac je napisao/la:Mislim da je postojanje Olimpica u ovom gradu i u ovoj ligi prestalo imati bilo kakav smisao.
Kome i cemu ovaj klub sluzi?
Ocito samo njegovom gazdi, pojedinim isluzenim igracima koji se vracaju u ovu nasu ligu i kladionicama.
Za dobro BiH fudbala i lige bilo bi bolje da se ugase.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
E bas nam lijepo
Drago mi sto se Gracic nema kome pravdati,ko donese para neka nosi. 
Mokri sta mislis imali ovaj Siroki para 
- SarajlijaTM
U te kikseve samo pitari s istoka mogu vjerovatiDesert je napisao/la:Kako odgovara?SarajlijaTM je napisao/la:Ocekuje se dino fening ratnik stari sa saopstenjem, tj. ne ocekuje se jer mu ovo odgovara
Hahahahahahahahahahaha
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Da je Olimpic uzeo bod Zrinjskom uz kiks Zrinjskog i Sirokog u zadnjem kolu Sarajevo bi bilo novi prvak.
A buduci da je primarni cilj bio zaj.ebati Želju i da mi ne budemo prvi,onda ovo savrseno odgovara.Sama cinjenica da ovo spominje 90% manijaka i 10% ostalih navijaca,dok se na kosevu nasladjuju ti sve govori.Logika jarane,logika...
SarajlijaTM je napisao/la:U te kikseve samo pitari s istoka mogu vjerovatiDesert je napisao/la:Kako odgovara?SarajlijaTM je napisao/la:Ocekuje se dino fening ratnik stari sa saopstenjem, tj. ne ocekuje se jer mu ovo odgovara
Hahahahahahahahahahaha
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Da je Olimpic uzeo bod Zrinjskom uz kiks Zrinjskog i Sirokog u zadnjem kolu Sarajevo bi bilo novi prvak.![]()
![]()
![]()
A buduci da je primarni cilj bio zaj.ebati Želju i da mi ne budemo prvi,onda ovo savrseno odgovara.Sama cinjenica da ovo spominje 90% manijaka i 10% ostalih navijaca,dok se na kosevu nasladjuju ti sve govori.Logika jarane,logika...
Nije vam više Olimpić ili Zrinjski kriv, sad je Dino? De se dogovorite.
Jedite sebi mu.da zbog Dine Selimovića!
Nesto razmisljamlupus je napisao/la:Mokri sta mislis imali ovaj Siroki para
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ima Siroki pare, i neka dadnu te pare Bilobrku pred utakmice.
Hamzic je i dalje odlican golman, forma mozda malo pala, ali se vraca na tom nivou i treba podrsku a ne da ga i mi jasemo sada. Ovi Nostradamusi sa zavjerama bi svakako i svoju mater zajahali, a kamoli nekoga drugog, ima ih dovoljno i kad ih nema ni jednog.
In other unrelated news:
Rizva = najbolji desni bocni u ligi

Hamzic je i dalje odlican golman, forma mozda malo pala, ali se vraca na tom nivou i treba podrsku a ne da ga i mi jasemo sada. Ovi Nostradamusi sa zavjerama bi svakako i svoju mater zajahali, a kamoli nekoga drugog, ima ih dovoljno i kad ih nema ni jednog.
In other unrelated news:
Rizva = najbolji desni bocni u ligi

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Ev drugi put da pitam, ponovo nije nikakva provokacija, nego cista znatiželja
Prosli put sam konto da ima samo onaj Mancini, a sad čini mi se da vas ima 3-4, pa me zanima otkud navijanje za olimpik?

Prosli put sam konto da ima samo onaj Mancini, a sad čini mi se da vas ima 3-4, pa me zanima otkud navijanje za olimpik?
Zaboravio sam spomenuti da ce nam trebati za novu sezonu rezervni desni bocni u slucaju da se sta desi Rizvanovicu, i treba rezervni zadnji vezni u slucaju da se sta desi Ledetu ili Handzicu.
Imamo vrlo dobrog golgetera u Zecu, vec 4 gola u 7 utakmica, da je jos ranije dosao nama gdje bi mu bio kraj ove sezone.
@JoseMourinho Nemam ikakav osjecaj za klubove u BiH, kad sam saznao za Olimpica i kako je hem najblizi mom dijelu sehera, hem zeleno-bijeli(najdraze boje), hem se hrvaju u vrhu sa velikanima tako dobro sami bez neke ogromne podrske, imali su moju simpatiju od tada, i imao sam osjecaj za Olimpic od tada.
Inace da nije Olimpica, nebi me zanimala liga uopste.
Imamo vrlo dobrog golgetera u Zecu, vec 4 gola u 7 utakmica, da je jos ranije dosao nama gdje bi mu bio kraj ove sezone.
@JoseMourinho Nemam ikakav osjecaj za klubove u BiH, kad sam saznao za Olimpica i kako je hem najblizi mom dijelu sehera, hem zeleno-bijeli(najdraze boje), hem se hrvaju u vrhu sa velikanima tako dobro sami bez neke ogromne podrske, imali su moju simpatiju od tada, i imao sam osjecaj za Olimpic od tada.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Evo ja cu ti odgovoritiJoseMourinho je napisao/la:Ev drugi put da pitam, ponovo nije nikakva provokacija, nego cista znatiželja
Ja sam iz Gorazda ali volim Olimpic. Zeljeznicar je uvjek bio moja simpatija a tako ce i ostati, ali u srcu je Olimpic. Najmladji sarajevski premijerligas koji je osnovan ratne 1993 godine zahvaljujuci entuzijastima koju su rat htijeli da oblikuju sportskim bojama. Otuda dodje meni omiljeni klub, iz rata, teskih vremena.Klub koji je osnovan prije 21 godinu ne moze ocekivati da ima armiju navijaca. Klub koji je do unazad par godina bio vjecni drugoligas, podjahkad prvoligas ali sve je to zavrsavalo povremenim izletima. Sjecam se utakmice u Gorazdu u okviru druge lige izmedju Gorazda i Olimpica bio sam na svakoj njihovoj utakmici i naravno iako su igrali protiv mog kluba, protiv mog grada Olimpic mi je i tad bio u srcu.... Tad sam navijao za Gorazde naravno to je i normalno.
Na utakmicu Sarajevo-Olimpic uputio sam se maksuz
Eto to je dokaz zasto Olimpic i dokaz da ima jos navijaca Olimpica. Ono sto Olimpicu treba jeste da nastavi raditi kao do sada,sa ovim predsjednikom mogu daleko. Nakon sto uzme titulu i nakon sto izadje na Europsku scenu Olimpic ce vremenom dobijati svoje navijace. Klub koji je star svega 21 godinu po mom misljenju ima poprilicno dobru skupinu simpatizera a na klubu je da nastavi da jaca.... Postovanje svima Manijacima,uvjek cu kada Zeljo igra sa bilo kojim drugim klubom biti jedan od njih ali kada Zeljo igra sa Olimpicom uvjek cu biti Vuk.....Halalite
-
meme pitar
- Kontakt:
Gorazdak_
E ti si baš "nagraisao"- Ima jedna žena skida sihire, pa...
Goraždak, a navija za Olimpik zato što je nastao kad si ti pušku nosio. Oni lopte igrali a ti u rovu bio. Ako ih voliš zato što su zeleni, pa ima boljih ekipa (rudar kakanj) a prije njih je bio u Premijer ligi ili Budućnost Banovići i bolje rezultate imali. U evropi igrali za razliku od Olimpika. Argumenti, da si srcem uz Olimpic su ti pravo??? Ja sam rođen šezdesetih godina i prvi prvak Jugoslavije koji je došao iz BiH (a i zadnji) je Sarajevo. Preko 40 godina volim Sarajevo a ti možeš voljeti Olimpic samo ako si maloljetan jer valjda sa 5-6 godina se opredjeliš za koga navijaš i koga voliš. Evo Gracić navija za Sarajevo -logično. Kao mali išao na koševo i navijao za bordo momke i to ostane doživotno. To je ljubav. Nije ljubav - e sad navijam za Sarajevo e sad ću za Želju , e sad ću malo za Olimpic. Gracić je iz inata napravio Olimpic a ne iz ljubavi, pitaj ga reći će ti.
Goraždak, a navija za Olimpik zato što je nastao kad si ti pušku nosio. Oni lopte igrali a ti u rovu bio. Ako ih voliš zato što su zeleni, pa ima boljih ekipa (rudar kakanj) a prije njih je bio u Premijer ligi ili Budućnost Banovići i bolje rezultate imali. U evropi igrali za razliku od Olimpika. Argumenti, da si srcem uz Olimpic su ti pravo??? Ja sam rođen šezdesetih godina i prvi prvak Jugoslavije koji je došao iz BiH (a i zadnji) je Sarajevo. Preko 40 godina volim Sarajevo a ti možeš voljeti Olimpic samo ako si maloljetan jer valjda sa 5-6 godina se opredjeliš za koga navijaš i koga voliš. Evo Gracić navija za Sarajevo -logično. Kao mali išao na koševo i navijao za bordo momke i to ostane doživotno. To je ljubav. Nije ljubav - e sad navijam za Sarajevo e sad ću za Želju , e sad ću malo za Olimpic. Gracić je iz inata napravio Olimpic a ne iz ljubavi, pitaj ga reći će ti.
@amopitar memo pitar Reci te dokle će te više provocirati?Jeli moguće da ste toliko dosadni.Vidim da ste navijači kluba kojeg su zločinci iz UDBA-e ali ja ne dolazim provocirati na vašoj temi.Još jednom vas pitam zašto provocirate i dosađujete?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
meme pitar je napisao/la:Gorazdak_
Ja sam kao klinac navijao za Dinamo Zagreb. Tada nisam znao da postoje cetnici, balije, ustase i nisam znao da se ljudi razlikuju po nacionalinosti, vjeroispovjesti itd. Kada se zavrsio rat nije vise bilo mog Dinama vec je Tudjman od Dinama napravio Kroaciju i od tada sam izgubio osjecaje za Dinamom. Vise nisam pratio fudbal tj nisam imao klub kojeg sam favorizirao. Mogu reci da mi je Zeljo onako bio drag, volim Zelju ali nisam njegov navijac isto kao sto Gracic voli Sarajevo a nije navijac Sarajeva vec je navijac Olimpica logicno...
Isao sam na jednu tekmu Zeljeznicara i to protiv Malage i to je dokaz da mi je Zeljo bio drag a vas Sarajlije nikad nisam gotivio niti cu....
Dokaz da je Gracic uspio u svojoj namjeri ste svi vi koji smatrate da Olimpic ne vrijedi nicemu, koji smatrate da Olimpic je samo prolazni ciklus.Olimpic ima 21 godinu a Sarajevo ima 68 godina. Ako se bude u Olimpicu radilo kako treba pitat cu te koliko ce Olimpic imati navijaca sa svojih 68 godina , a ako budem ziv za nekih 40 godina ce mi biti cast sto sam od pocetka dio jedne price zvane Olimpic
Mokroguz je napisao/la:Zaboravio sam spomenuti da ce nam trebati za novu sezonu rezervni desni bocni u slucaju da se sta desi Rizvanovicu, i treba rezervni zadnji vezni u slucaju da se sta desi Ledetu ili Handzicu.
Sta mislis ko ce vam otici od ovih sada igraca ?
Toto Riina
Morao sam malo razmislitiPES2012 je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Zaboravio sam spomenuti da ce nam trebati za novu sezonu rezervni desni bocni u slucaju da se sta desi Rizvanovicu, i treba rezervni zadnji vezni u slucaju da se sta desi Ledetu ili Handzicu.
Sta mislis ko ce vam otici od ovih sada igraca ?
Ako hoces kratak odgovor, zakljucak:
Ja mislim da cemo prodati dvoje igraca preko ljeta, dok su Duljevic i Arezina su vec napustili, Sacevic je vracen u Drini iz Zvornika, i sigurno ide jos neko jer mislim da nekome ugovor nece biti produzen, neki imaju kratke ugovore.
Sve u svemu mislim da ce sestero otici iz raznih razloga. A ako hoces da vidis na kojih mislim i zasto, onda mozes dalje citati ispod.
Duljevic i Arezina su vec "otisli", mislim da bi trebali prodati Gojaka ako bude onakvih ponuda o kojima se prica, bilo je interesa za Sivsica i Hamzica od inostranih klubova prije ovih losih igara. Uostalom bilo je prije zimske pauze, sjecam se, par ugovora kojih su planirali da ne produze, igraci tih ugovora su se (po mom misljenju)poboljisali od tada pa ne znam kako je tu stanje.
Mladi Enes Sacevic je vracen Drini iz Zvornika, tako da i njega nema vise u ekipi kako sam ja cuo. Osim ovih igraca, ne znam dali ima ko jos da ce ici gdje.
Mladi Cubara i Husic idu/isli su na probe, Husic u Schalke bio, Cubara cekao vizu da ide u Stoke City zbog neke probe valjda, nisam bas upoznat oko detalja tude. Ali sumnjam da ce ijedan od njih ici ovog ljeta, klubovi ce sigurno traziti da se dokazu kod nas prije nego sto ista ponude njima a i Olimpicu za njih.
Od prilike ja licno mislim da ce sve ukupno sa Duljevicem i Arezinom se svesti na mozda 5-6 odlaska?
Duljevic
Arezina
Sacevic
Gojak?
Sivsic?
Hamzic?(Znam da ce biti polemike svakakve na temi oko ovoga ali strucnjaci ce ga prepoznati i vjeurjem da ipak ima sansu da unaprijedi svoju karijeru sad preko ljeta ako bude imao malo srece jer ovi zadnji porazi bi svakom golmanu stojali lose nakon onako fenomenalne polugodine i vise od polugodine branjenja)
Bogami nebi me cudilo da dodje koja neocekivana ponuda i za Rizvanovica nekad, ja se ne sjecam kad sam zadnji put vidio da razocara kao pojedinac, trci k'o lav bori se, prikljucuje se napadu, brz, snazan - kompletan bocni, da se ne zezne pred golom imao bi sada sigurno 7 golova ukupno.
Ovo je ipak dosta spekulacije, ukratko mislim da tako nesto 5-6 odlaze iz raznih razloga, neki od tih 5-6 su vec i napustili. Kostur ekipe mi se cini da je zakovan pa nadam se da ce izgledati ovako sljedece sezone:
--------------Hamzic/Husic(Ako prodamo Hamzica)
Rizvanovic - Regoje - Torlak - Merajic/Sesar(Sivsic?)
---------------Handzic - Lede/Bogicevic-------------
Smajic ------------------------------- Gojak?
-----------------------Zeba
------------------------Zec
Lede nam je dobar da moze igrati vise pozicija, Bogi se dokazao kao dobar zadnji vezni, bude li sta Torlaku ili Regoju onda lagano moze preskociti dole na stopersku poziciju i ubacimo rezervnog zadnjeg veznog(ili Ledeta ako vec nije u sastavu).
I Zec zna na krilima igrati, Kokot ima potencijal za jos neku poziciju samo ne znam koju, Rahmanovic sad napadac, Pandzu imamo i jednog juniora iz akademije trebao potpisati, guzva medju napadaca ali Zec definitivno mi djeluje kao najbolji medju napadacima.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
djaba vam sve kad vi nemate istinsku ljubav prema klubu(SVI STE VI NAVIJACI IL ZELJE IL SARAJVA HTJELI TO PRIZNAT IL NE),kad nemate taj pobjednicki mentalitet,kad nemate navijace ,vi uvjek gubite vazne utakmice djaba vam i taj Gracic i svi igraci kad napunite Stadion samo kad vam Zeljo i Sarajevo dodju u ogste(o nama necu jer to bilo jednom i mozda nikad vise)
eto vi navijaci Olimpika recite mi samo dali bi Olimoik zijanio protiv Zelje i Zrinjskog da ste igrali srcem i da ste ekipa s tradicijom vi cete se ugasit onog trenutka kad taj Gracic ne bude vise imo interesa ,a pitanje je koliko je iskesiro za pustanje Zelji i Zrinjskom vjerovatno solidnu svotu ,za par godina dozivjecete sudbinu dzerzeleza zivibili pa vidjeli
eto vi navijaci Olimpika recite mi samo dali bi Olimoik zijanio protiv Zelje i Zrinjskog da ste igrali srcem i da ste ekipa s tradicijom vi cete se ugasit onog trenutka kad taj Gracic ne bude vise imo interesa ,a pitanje je koliko je iskesiro za pustanje Zelji i Zrinjskom vjerovatno solidnu svotu ,za par godina dozivjecete sudbinu dzerzeleza zivibili pa vidjeli
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Nisam do kraja čitao ali mogu ti reći da ne bih otišao za "stoju" otišao gledati niti Sarajevo niti Željo.Toliko mi je stalo i do jednih i do drugih.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.