AlfredBorden je napisao/la:malo nosena, kao nova, dobio od tetke iz njemacke

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
AlfredBorden je napisao/la:malo nosena, kao nova, dobio od tetke iz njemacke
odlicno
Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem šta je privlačno kod ovih uskih hlača. Nit je lijepo za oko, nit je udobno.
Ne znam brate sta bih ti rekao.filip13 je napisao/la:ja kupio starke 1998., još ih imam,istina obučem ih par puta u godini,a i dale su svoje,raspadaju se polako
schweinsteiger je napisao/la:Ne znam brate sta bih ti rekao.filip13 je napisao/la:ja kupio starke 1998., još ih imam,istina obučem ih par puta u godini,a i dale su svoje,raspadaju se polako
Koliko je ozbiljno to raspadanje?
Licno,ja bih se zalio za takvo nesto,mislim vec se nakon 16 godina pocele raspadati :/
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Ovo me vrati u poslijeratni period kad je svako imao nešto sa obilježjem Bullsa. Ili ruksak, ili šorc, dres...
prodavnica se raspala, a starke još živefilip13 je napisao/la: mislio sam uložiti žalbu prodavnici u sarajevu u kojoj su kupljene negdje na ferhadiji ali ne znam više koja je tačno prodavnica u pitanju
hoshafka je napisao/la:prodavnica se raspala, a starke još živefilip13 je napisao/la: mislio sam uložiti žalbu prodavnici u sarajevu u kojoj su kupljene negdje na ferhadiji ali ne znam više koja je tačno prodavnica u pitanju
zna covjek sta je dobroCarli je napisao/la:Znači Skinny tole se nose Begoviću.
Neizgledno.AlfredBorden je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.