FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2015, 23:07

Bihac96 je napisao/la:Izvinite sto idem u off,ali morao sam ovo stavit.Mozda neko od vodecih ljudi iz vase skupine ovo procita.
http://abc.ba/novost/28855/sila-nebeska ... ravo-jeste
Jes' a kad SN skonta neke stvari mozda ce osuditi sami sebe...svasta :? :crazy:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 mar 2015, 23:13

al meni je najjaci dio tu što poslije nabijanja ljute krajina na kar'nu ide ono kao nabijamo je u čast naše bosne ponosne :lol: :lol: :lol: :lol:

što reće sabinho čini mi se gore, već prežvakana tema... najmanje mi je vala bitno šta će se pjevati na tribini dok god to ne šteti mom klubu. uostalom, svakako se zna da se sa tim ne misli ništa loše pravim krajišnicima.

a sad odo ja bogami u horizontalu, sutra opet ranim u 9 :yawn:
1946

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 19 mar 2015, 23:15

http://abc.ba/novost/28855/sila-nebeska ... ravo-jeste" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahaha svemir i ljudska glupost nemaju granica,ovo mi dodje kao na primer kad igraju Zvezda i Partizan, grobari pjevaju ciganske pi chke i onda se javi neko udruzenje Roma da objasnjava da su oni cigani i da njih to vrijedja.Dajte ljudi navijacko prepucavanje,eh da nam je to najveci problem bili bi Svica.... :facepalm:

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 19 mar 2015, 23:18

@BitiSrcemVezan

kad ti istice ta opklada, stvarno ti ne stoji taj grb na profilu :thumbdown:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 mar 2015, 00:07

collector je napisao/la:@BitiSrcemVezan

Do subote cini mi se :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 20 mar 2015, 00:23

BitiSrcemVezan je napisao/la:al meni je najjaci dio tu što poslije nabijanja ljute krajina na kar'nu ide ono kao nabijamo je u čast naše bosne ponosne :lol: :lol: :lol: :lol:

što reće sabinho čini mi se gore, već prežvakana tema... najmanje mi je vala bitno šta će se pjevati na tribini dok god to ne šteti mom klubu. uostalom, svakako se zna da se sa tim ne misli ništa loše pravim krajišnicima.

a sad odo ja bogami u horizontalu, sutra opet ranim u 9 :yawn:
Pa taj nastavak ide jer Lesinari bas tu zastavu nosaju i kada idu na utakmice rep. Srbije. Furaju tu neku pricu, ' ljuta Krajina' regija u RS, koja je ko lafo 'drzava' :crazy: :mrgreen: bla bla bla.

Drugi Krajisnici sto su se nasli u ovome je bespotrebno skroz. Koliko hoces ima navijaca i simpatizera Sarajeva sirom Krajine, svi to znamo, i to su nasa braca ko bilo ko iz nekog sarajevskog naselja.
Ova pjesma je cisto iz navijackih odnosa, medjusobne prozivke, vracanje nekih stvari i sl. Ko i oni nama sto rade isto.

Nije mi jasno, kako nekima nije jasno :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 mar 2015, 00:26

Treba i clanak na wikipediji napravit o toj pjesmi koliko smaraju s pitanjima iznova i iznova
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 20 mar 2015, 00:33

Moglo bi sarajvo protiv Espanjola prijateljsku igrat u reprezentativnoj pauzi :zviz:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 20 mar 2015, 01:23

Udruženje navijača Ljuti Krajišnici sa žaljenjem konstatuje da sramotno navijanje izazvano obilježjima na kojima je pisalo Ljuta krajina koje je navijačka grupa „Lešinari“ iz Banja Luke koristila nedolikuje navijačkim grupama pod imenom „Horde Zla“ i „Manijaci“.

Navijačke grupe u negativnom i veoma ružnom kontekstu spominju pojam Ljuta Krajina i ako ove navijačke grupe koje ističu simbole BiH zajedno navijaju sa Ljutim Krajišnicima i bodre reprezentaciju BiH, nasjeli su na provokaciju navijača iz Banja Luke i bez poštovanja javno psovali i vrijeđali pojam Ljute Krajine i Ljutih Krajišnika.

Udruženje Ljuti Krajišnici je registrovano sportsko udruženje navijača koje ovim povodom podsjeća daje ono skupina koja okuplja navijače sa područja koje teritorijalno dolaze sa prostora Ljute Krajine i upozorava na sramotnu i smišljenu provokaciju navijačke grupe „Lešinari“ iz Banja Luke te upozorava javnost i druge navijačke skupine da ne nasjedaju na isticanje transparenta koja u negativnom značenju predstavljaju pojam Ljute Krajine.

Smatramo da navijači iz drugih dijelova BiH trebaju znati da je Ljuta Krajina simbol otpora BiH i da navijačke grupe trebaju razjasniti pojmove Krajina, Bosanska krajina i Ljuta krajina pogotovo što Ljuta krajina nema veze sa Republikom Srpskom a pogotovo sa navijačima iz Banja Luke koji su svojim transparentima željeli zloupotrebiti pojam i značenje Ljute Krajine i Ljutih Krajišnika.

Udruženje navijača Ljuti Krajišnici osuđuje zloupotrebu pojma,značenja,simbola i naziva koji asociraju na Ljutu Krajinu te apelira na neinformisane navijačke grupe da smatranjem pojma Ljuta krajina pridaju kontekst poštovanja prema svojoj zemlji.

Udruženje navijača Ljuti Krajišnici, 19.03.2015. god.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 mar 2015, 01:32

Ja predlažem Manijacima da se izdaju saopštenje, jer smo u prošlom derbiju sramotno navijali. To jeste pjevali smo da se Grbavica zapali s šibicom kantom benzina. Mislim da je to velika uvreda za stadion Grbavica, i Željezničar kao vlasnik istog.

;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 mar 2015, 02:28

xinxee je napisao/la:Udruženje navijača Ljuti Krajišnici sa žaljenjem konstatuje da sramotno navijanje izazvano obilježjima na kojima je pisalo Ljuta krajina koje je navijačka grupa „Lešinari“ iz Banja Luke koristila nedolikuje navijačkim grupama pod imenom „Horde Zla“ i „Manijaci“.

Navijačke grupe u negativnom i veoma ružnom kontekstu spominju pojam Ljuta Krajina i ako ove navijačke grupe koje ističu simbole BiH zajedno navijaju sa Ljutim Krajišnicima i bodre reprezentaciju BiH, nasjeli su na provokaciju navijača iz Banja Luke i bez poštovanja javno psovali i vrijeđali pojam Ljute Krajine i Ljutih Krajišnika.

Udruženje Ljuti Krajišnici je registrovano sportsko udruženje navijača koje ovim povodom podsjeća daje ono skupina koja okuplja navijače sa područja koje teritorijalno dolaze sa prostora Ljute Krajine i upozorava na sramotnu i smišljenu provokaciju navijačke grupe „Lešinari“ iz Banja Luke te upozorava javnost i druge navijačke skupine da ne nasjedaju na isticanje transparenta koja u negativnom značenju predstavljaju pojam Ljute Krajine.

Smatramo da navijači iz drugih dijelova BiH trebaju znati da je Ljuta Krajina simbol otpora BiH i da navijačke grupe trebaju razjasniti pojmove Krajina, Bosanska krajina i Ljuta krajina pogotovo što Ljuta krajina nema veze sa Republikom Srpskom a pogotovo sa navijačima iz Banja Luke koji su svojim transparentima željeli zloupotrebiti pojam i značenje Ljute Krajine i Ljutih Krajišnika.

Udruženje navijača Ljuti Krajišnici osuđuje zloupotrebu pojma,značenja,simbola i naziva koji asociraju na Ljutu Krajinu te apelira na neinformisane navijačke grupe da smatranjem pojma Ljuta krajina pridaju kontekst poštovanja prema svojoj zemlji.

Udruženje navijača Ljuti Krajišnici, 19.03.2015. god.
Jesu li igdje prije ovoga spomenuli i osudili taj transparent lešinara?? Samo me to zanima, znači da li postoji isto ovakvo obraćanje od ranije gdje osuđuju lešinare, prije nego se protiv nas nešto bune???

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 20 mar 2015, 09:57

samoposmatram je napisao/la:Opstini je u interesu da proda Kosevo, jer u slucaju da Tan realno ima ambiciju da stvori ozbiljan klub, gledat ce da klub ima svoj stadion. U slucaju da Tan izgradi moderan stadion na drugoj lokaciji, opstina nece imati kome iznajmiti Kosevo, a ulagat u njega sigurno nece. Tako bi nastao sarajevski Koloseum. Licno nevjerujem da je Tan ulagac kakvim se predstavlja. On koristi klub za "pranje". Nista jos neukazuje da on realno stvara klub. Ispadi Kusturice ukazuju, da nije dorastao funkcije. Sama cinjenica da je sam proglasio FK Sarajevo najorganizovanijim klubom u zemlji, kao da Siroki Brijeg nije vise u granicama BiH, ukazuje bahatost i nezdrelost njegove licnosti.

Zdravo , perac para. Sta ima kod tebe , filozofe. Jesi li ti vidio lika bogatasa (Tan ima bogastvo od MILIJARDU I 350 MIL DOLARA...po Forbesovoj listi milijardera) koji pere pare u firmi koji ima mjesecni protok novca od recimo 150 000 KM. Na ovaj nacin filozofe , treba mu 30 god da opere 30 miliona KM....eto tvog bahiljskog razmisljanja. Kada naucis da se pare peru u firmama gdje je taj protok preko milion eura , onda se javi ..a do tada ne pricaj gluposti.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 20 mar 2015, 10:13

Na ljeto ce nas klub igrati bas jake prijateljaske tekme. U opticaju su 2 imena...oba kluba imaju istog generalnog sponzora TA. Jedan je Turski klub....i tekme ce se igrati na AFH
provjereno i tacno milion %

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 20 mar 2015, 10:34

Samo jedna konstatacija , Siroki ce morat propisat krv da bi nas pobijedio za 8 dana , pomrsit cemo racune mnogima ... a vama zelim da osvojite titulu ove sezone .

Sloboda iz TUZLE - ljubav moga SRCA je

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 20 mar 2015, 11:36

HordeBL je napisao/la:Na ljeto ce nas klub igrati bas jake prijateljaske tekme. U opticaju su 2 imena...oba kluba imaju istog generalnog sponzora TA. Jedan je Turski klub....i tekme ce se igrati na AFH
Onda se zna koi je to klug. Sarajbosna vs. GalataSaraj. :D
A drugi, samo pretpostavljam koji je :kafa:

Nocne tekme, ljeto, puno raje i dijaspora je tu....fino, fino :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 20 mar 2015, 11:50

AdiFKS je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Na ljeto ce nas klub igrati bas jake prijateljaske tekme. U opticaju su 2 imena...oba kluba imaju istog generalnog sponzora TA. Jedan je Turski klub....i tekme ce se igrati na AFH
Onda se zna koi je to klug. Sarajbosna vs. GalataSaraj. :D
A drugi, samo pretpostavljam koji je :kafa:

Nocne tekme, ljeto, puno raje i dijaspora je tu....fino, fino :thumbup:

G A L A T A S A R A Y
kad zagalame ovi turci sto zive u Sa...sa juga... :clap: :clap: :clap: :lol: :lol: :lol:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 mar 2015, 14:35

Nedavno je Dino pricao o Galati. ;)
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 mar 2015, 17:24

Pošto vidim da nema odgovora na moje pitanje da li su se ljuti krajišnici žalili ranije na trans "ljuta krajina" i na lešinare, lagano bih da ih nabijem na svoga obrezanog Hašima Krajiškog (prezime mi iz Cazina porijeklom pa se dijelom smatram i Krajišnikom), debili jedni dvolični - niste se ranije žalili na lešinare koji ODAVNO ističu taj trans ali dok mi malo uzvratimo i popljujemo im "lažnu" ljutu krajinu (što se podrazumijeva i to je skontao svako ko ima GRAM MOZGA) - javljate se kao neke "moralne vertikale" znajući da će te dobiti 5min. medijske pažnje jer pišete o VELIKOM SARAJEVU i pljujete HORDE ZLA, nabijem vas još jednom kao zemljak Krajišnik i sramotim se pred braćom Hordašima radi vas! :thumbdown: :thumbdown:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2015, 17:30

RUDARSKA2 je napisao/la:Samo jedna konstatacija , Siroki ce morat propisat krv da bi nas pobijedio za 8 dana , pomrsit cemo racune mnogima ... a vama zelim da osvojite titulu ove sezone .

Sloboda iz TUZLE - ljubav moga SRCA je
Hvala i dovoljno bi bilo nerijeseno da odigrate !!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 mar 2015, 17:47

uNbx je napisao/la:
collector je napisao/la:@BitiSrcemVezan

Do subote cini mi se :D
ma kaki, do kraja sedmice :thumbdown:
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 12 gostiju.