FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idemo u Dansku !!!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zajebano a nepopularno.Najgora moguca varijanta,ali sta je tu je.LJUBAV je samo jedna.FCS.
Uf hebeno ,ovi su ligu prvaka igrali prosle godine,cini mi se sa Mancesterom u grupi bili,nek nam je bog na pomoci
Edit: greska ispravljena Slavija igra sa njima mi igramo protiv pobjednika utakmice 19 sad cu da vidim ko je tamo,uf dobro je
Igramo protiv pobjednika utakmice Spartak Trnava - Inter Baku dobro je dobro je
Edit: greska ispravljena Slavija igra sa njima mi igramo protiv pobjednika utakmice 19 sad cu da vidim ko je tamo,uf dobro je
Igramo protiv pobjednika utakmice Spartak Trnava - Inter Baku dobro je dobro je
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jun 2009, 14:35, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta je ovo ljudi promjenili , neigramo protiv Alborga !
viljarealu 4 komada uvalili
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
koja sreća...hahaha..Zagor je napisao/la:Šta je ovo ljudi promjenili , neigramo protiv Alborga !
igrate protiv spartak trnava/inter baku... punooooo boljeee
a slavija protiv aalborga

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
upravu si,ako se ne varam da su protiv viljareala u gostima fantasticno odigrali.miky_hz je napisao/la:Uf hebeno ,ovi su ligu prvaka igrali prosle godine,cini mi se sa Mancesterom u grupi bili,nek nam je bog na pomoci
- katalinski
- Kontakt:

spartak trnava/inter baku Igramo protiv pobjednika ovog meča !
Gerrard je napisao/la:Odlicno jedan dobar klub dolazi u nas grad ,iako sam prizeljkivao Galatu nije ni ovo lose , nije to ekipa od prosle sezone
Ipak ti nisi dobro upratio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije bila greška, oni ponekad klubove nazivaju prema gradu iz kojeg dolaze, a Slavija dolazi iz Sarajeva, samo što UEFA nezna za Istočno SarajevoGerrard je napisao/la:haha doduse ja sam upratio kao i svi ostali samo je kasnije izmjenjeni parovi doslo do greske na stranici uefe !miky_hz je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Odlicno jedan dobar klub dolazi u nas grad ,iako sam prizeljkivao Galatu nije ni ovo lose , nije to ekipa od prosle sezone
Ipak ti nisi dobro upratioko je sretan ni u hali nije gladan
![]()

srce mi je bilo stalo dok sam gledo i vidio aalborga al na kraju je dobro ispalo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
biti ce interesantno, zasigurno igrate protiv spartaka. jos interesantnije ce biti jer navijaci spartaka(ultras spartak) slove medju najboljim i najostrijim u slovackoj, znaci odlicno gostovanje kako god okrenes 

Dobro smo prošli, imamo dobre šanse da prođemo dalje iako sam očekivo neki atraktivan klub, ali bolje i ovo nego alborg koji je zaje**n a nije neki klub koji bi privuko navijače. Sve u svemu trebamo biti zadovoljni
Malo nas sjebase ovi iz uefe,ali ok je,ipak ili trnava ili baku u svakom slucaju bolje nego alborg.A na kraju i alborg dolazi na kosevo posto slavija svoje tekme igra na kosevu hahah.
spartaku prosjek godina 45 salim se naravno
brani im Ivica Kralj 36 kuka 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
jel to hoces da kazes da je Alaim boljimiky_hz je napisao/la:spartaku prosjek godina 45 salim se naravno![]()

Gdje sam napisao da je neko od nekoga boljiKobe Bryant je napisao/la:jel to hoces da kazes da je Alaim boljimiky_hz je napisao/la:spartaku prosjek godina 45 salim se naravno![]()
![]()
![]()
![]()

- sarajlija89
- Kontakt:
dobar zdrijeb...protivnici po mjeri i uz malo srece abd u 3. kolu cemo ugostit romu,everton,valenciu
ili neke druge velike ekipe...al moramo se malo pjacat jbg,nisu ti slovaci bauk..mogu se proci...valjda ce nam i vladavic dat neke informacije o njima:D on igra u slovackoj...
ovo podsjeca na one tekme sa sigmom...nek bude opet isto i mi zadovoljni

ovo podsjeca na one tekme sa sigmom...nek bude opet isto i mi zadovoljni

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BordoAhbab, bvsic, N3R3D, SHZ82 i 61 gost.