Tacno mi je muka vise uci na ovaj forum.Nezna covjek vise sta bi napisao,a da se ne osvrnu na njegov klub.Ja neznam koliko vise da putam vise ponovim da se konstanto vise spominju pobjede Jedinstva,a kad spomenes neke druge klubove poput Slobode onda te oni citiraju i kazu ti da nemas pojma o fudbalu i da cak neznas osnovna fudbalsa pravila(usput da ih pozdravim).E ovako braco koja kazete da nemam pojma o fudbalu i da neznam osnovna pravila o fudbalu,meni u zivotu nije potrebno da mi neku vjeruje,meni je dovoljno ono sto ja znam da to iskoristim za sebe,a kad nesto objavim na ovom forumu ono sto je realno da me neki ismijavu,i govore mi da sam budala to me apsolutno ne zanima,i pogotovo oni koji su kilometrima i kilometrima udaljeni od mene,ali znam da o fudbalu znam vise nego oni,da sam odigrao vise utakmica nego oni,i da sam pogledao utakmica vise nego oni,i onda me neki pojedinci koji su glavni na forumu pocnu ismijavati na ovom **** forumu,na kojem moderatori ako biscani nesto lose napisu odmah prisu postove,ili cak dobijaju banove,ali kad tuzlaci pisu o necem onda je to dopusteno.Sad posljednji put spominjem utakmicu u Capljini,gol Capljine je bio regularan,znaci gleda se kao da je Capljina ostecena u toj utakmici,jer je rezultat zavsen 1-0 za nas,ali samo Bog zna kako bi ta utakmica zavrsila da je taj gol priznat jer se to sve desilo u prvom poluvremen.Pa onda profesionalna Sloboda,koja je jaca i od Barce i Reala i mnogih drugih klubova za amatersko Jedinstvo kako ih nazivaju pojedini forumasi,i koji su me prozvali da neznam osnovna pravila fudbala(izvinjavam se onim pravim navijacima Slobode sa sjevera koji prate skoro pa svaku utakmicu Slobode ako ima nesto lose u ovom postu,da se ne nadju uvrijedjeni i da ne misle da ih provociram,ako takvih ikako ima na ovom forumu)da je gol kod 2-1 bio cisti ofsajd,neki htjeli to priznati ili ne to je njihova licna stvar,ali tako je.Pa kao utakmica u Lukavcu kad sam spomenuo ponisten gol Radnickog,ja na toj nisam gledao jel bio regularan ili ne,dakle nisam ponavljao snimke samo sam spomenuo taj gol jer niko ga ne spominje,na osnovu gola Capljine koji ce se spominjat(ako Jedinstvo udje u PL) u narednih 10 godina,kao i sve ostale pobjed Jedinstva.I onda kao sto je NKJ napisao,nabijem ja na k..ac ovu ligu,ali isto i PL.Svi se prave posteni,svi iznose neke informacije kao da je Jedinstvo sve namjestilo,ja ne kazem da Jedinstvo nije namjestalo utakmice,ali vjerujte braco tuzlaci da iz ove lige niko nije izaso na posten nacin a da nije kupio nekoliko utakmica,Jedinstvo je ovdje 5-6 godina u nizu i svi znamo da odavde niko nece izaci posteno iz ove lige.Ali nazalost nije za to krivo ni Jedinstvo ni Sloboda a ni Bratstvo ni mnogi drugi klubovi koji su bili u ovoj ligi nisu nista krivi nego je kriv **** savez koji je dozvolio da se sve ovo desava u ovoj ligi,(ali nazalost ovolikog namjestanja ima i u PL,samo se toliko ne spominje),ali to njih uopste ne zanima,njima je bitno da celni ljudi saveza napune svoje dzepove.A mi cemo se iz dana u dan prepucavati koje kupio,a ko nije,a znamo da svi kupuju.
I SAMO BIH NA KRAJU MOLIO MODERATORE(mozda me i banuju jer ima neprimjereni rijeci)ALI DA NE BRISU OVAJ POST,JER SAM OVAJ POST NAPISAO REALNO KAKO JES.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)