Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- RuudVanGoal
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Trasimaco svaka ti dala hahaha
vama liverpoolovci da nije krivo ne bi ovdje ni dolazili :S
isti ste bavarci - fuj ste!
vama liverpoolovci da nije krivo ne bi ovdje ni dolazili :S
isti ste bavarci - fuj ste!
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
molim navijače liverpoola da se ne pojavljuju na ovoj temi
p.s. eto sudija nam je pomogao i gotovo, imate li još nešto za reći
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
united mi je slabiji bar za 40 % bez ronalda muce se sa svima bar tako izgleda 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- reds_forever
- Kontakt:
ovaj sudac me strasno podsjetio na onog sto je sudio spanija - BiH prije nekolike godine..
Liverpoolu bi u ovoj utakmici najbolje odgovarao remi,ali trenutno je bolje da ste vi pobijedili nego city
A ne bi ja crkla od ljubomore zbog scuma nema teorije
sto vama sudije vise pomazu ja sve vise volim svoj Liverpool 

e da ja tebi nesto objasnim....Trasimaco je napisao/la: NEVER SAY DIE!!!
Potpuno zasluzena pobjeda i necu se raspravljati s bilo kojim pametnjakovicem ovdje. City razmontiran, its a fact!Sudija "pomogao" na kraju... its a fact! Crknite od ljubomore!
United polako kupi bodove, a ostali kaskaju lagano i galame. Znate ono, psi laju, a karavani prolaze. E tako svi klubovi u Engleskoj rade, a United marsira naprijed. Jbg, jeste teska utakmica bila. Uvijek ovi mali klubovi parkiraju bus pred golom. Ali ipak prvaci iz dana u dan dokazuju da su prvaci.
Obozavam ovog sudiju!
![]()
Pametnjakovici, hajde jos nesto nađite da ne valja. Svako kolo vas ovdje gledam kako pisete, ali kakva vam korist od toga? Budite razumni i odskakucite s teme.[/i]

hm....neko od navijaca sucma rece da se mi liverpoolovci na svaku rijec palimo,e vidis,nas konstantno provocirate(i oni ostali ) ,a vama je odmah na vrh glave doslo nekoliko postova od navijaca LFCa ...it's a factMirza_Hordas je napisao/la:molim navijače liverpoola da se ne pojavljuju na ovoj temi

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
Što je još važnije dobili smo 3 derbija zaredom
- majestic24
- Kontakt:
Nema se sta reci sudijama,nisu nista pogrijesili. Prvo je given od 70 minute poceo da "krade"na vremenu,koliko je samo bilo prekida,5 izmjena je izvrseno,gol bellamy-ja u 90 minuti,kojeg je ovaj slavio 2 minute... I kad se sve uzme u obzir,ja nemislim da je sudija pomogao manchesteru previse. Uostalo,kad je u pitanju sudijsko vrijeme, pravilo je da se mora odigrati NAJMANJE 5 minuta (to je u ovom slucaju bilo),a ne i da se mora odmah zavrsiti. Nemojte meni vjerovati,to je pravilo donijela FIFA prije 2 godine.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Redisce!reds_forever je napisao/la:e da ja tebi nesto objasnim....Liverpoolu bi u ovoj utakmici najbolje odgovarao remi,ali trenutno je bolje da ste vi pobijedili nego city
![]()

Nisam bas mislio da cu tebi morati odgovarati, ali kad si se vec ponudila...

Smetaju mi isti papagaji koji ovdje dođu da spamaju svaki put, a svaki put United dobije.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- reds_forever
- Kontakt:
pa to se cisto odnosilo na ono sto si rekao da " crknemo od ljubomore" jer to nije niti ce ikad biti moje "osjecanje " prema manchester utd - u,ja nemam na sta da budem ljubomorna sto se tice i scuma i ostalih ...Trasimaco je napisao/la:Redisce!reds_forever je napisao/la:e da ja tebi nesto objasnim....Liverpoolu bi u ovoj utakmici najbolje odgovarao remi,ali trenutno je bolje da ste vi pobijedili nego city
![]()
Od svih ljudi, bas TI!
![]()
![]()
Nisam bas mislio da cu tebi morati odgovarati, ali kad si se vec ponudila...Niko tebi ne brani da ti volis svoj Liverpool. Tvoje pravo. Ali nemoj mi pricati neke nerealne stvari i biti slijepa. United je unistio City i trebali je biti bar tri gola razlike. Ni sami ne znaju kako su davali golove. U drugom poluvremnu dva puta presli centar. To sto je sudija produzio se viđa jako cesto u svim ligama. Ali eto u Engleskoj, svi vide samo kad se to Unitedu desi. Hmmm...
![]()
i sam znas da u fudbalu ne pobjedjuje uvijek bolji,koliko je Liverpool prosle sezone remizirao u utakmicama u kojima je bio bolji

i iskreno da ti kazem,nadala sam se remiju,jedino sto je mene iznerviralo bio je onaj komentar suke nakon cega je uslijedio pogodak,suko je kriv ne sudija

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Reds-i samo cu vamo ovo reci "za dobrim konjem se uvijek dize prasina"...ja volim kada ovako drugi komentarisu o MUFC jer ocigledno imaju sta pricat o pravom klubu 

-
- Kontakt:
Ovako Bellamy tuce Scumice

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Hahahaha... "Michael Owen otkad je usao u igru nije primio lop..!" BUUUM!reds_forever je napisao/la:jedino sto je mene iznerviralo bio je onaj komentar suke nakon cega je uslijedio pogodak,suko je kriv ne sudija![]()

FA je samo danas potvrdio koji tim ima primat kod njih. Razocarao sam ser u sudiju danas, mamu mu klosarsku *****. Siguran sam da su mu dojavili da united mora dobiti ovu utakmicu, i da namjerno nije svirao kraj. jbt pa 7 minuta se igralo nadoknade. 3 su bile sasvim dovoljne. isti slucaj kao i u spanija- bih, kad nam je marchena dao go u 7 ili 8 minuti sudijske nadoknade. ovo danas je velika sramota za FA. i danasnja situacija nije bila fer prema man. cityu. Siguran sam da ce Man. United biti prvak ove godine, te da nece biti promjena medju prva 4.
"For us it’s unusual to accept that they’re top dogs in terms of media attention," he said. "But sometimes you have a noisy neighbour and you have to live with it. You can’t do anything about them, they keep making noise, but what you can do - as we showed today - is you can get on with your life. Put your television on and turn it up a bit louder!
"As far as the players are concerned, today they showed their playing power. Second half, we were outstanding, absolutely magnificent. I’ve got to cling onto that performance as the real playing power of Manchester United, and that’s the best answer of all."
Sir Alex Ferguson
Nemam sta dodati na ovo!
Idem nazad zabavljati goste.
Cheers!

"As far as the players are concerned, today they showed their playing power. Second half, we were outstanding, absolutely magnificent. I’ve got to cling onto that performance as the real playing power of Manchester United, and that’s the best answer of all."

Sir Alex Ferguson
Nemam sta dodati na ovo!

Idem nazad zabavljati goste.

A sto ste zakukali u pm, zar vam toliko tesko pada
? Ja sam steko utisak da je sudija produzio 6 min., jer je ocekivao da City ubiljezi pobjedu
.
Meni su opet zanimljivi simpatizeri Liverpoola koji kazu da LFC ima bolji skauting od MUFC. Kazu da su zapazili Ronalda i Vidica prije Uniteda, a da ih nisu htjeli kupit jer su bili skupi
. Nakon takve glupe izjave stvarno mi se zavrti u glavi. Za njih dvojicu je MU platio bijedan novavc, mnogo manje od njihove trenutne vrijednosti. To pokazuje koliko su skauti LFC losi, jer su procjenili da njih dvojica ne vrijede 10-15 mil €. Ali je zato skauting LFC procjenio da su Baros, Babel, Keane, Jonshon,... odlicni igraci, da izmedju ostalog vrijede vise od Ronalda ili Vidica. Koliko znam i Glen i Keane su skuplje placeni od Ronalda i Vidica, tako da vam ta sirotinjska spika ne pije vode.

Meni su opet zanimljivi simpatizeri Liverpoola koji kazu da LFC ima bolji skauting od MUFC. Kazu da su zapazili Ronalda i Vidica prije Uniteda, a da ih nisu htjeli kupit jer su bili skupi

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Pundits have been talking up today’s Manchester derby as the most important one in recent times, but Ferguson is having none of it.
He said: “You can’t place this game any bigger than the challenge we face every season when we play Chelsea, Arsenal and Liverpool. This is no different.”
“They [Manchester City] have had a good start. You have to expect a bigger challenge from them.
“That is what they expect themselves.
“I am sure their owners are not spending that kind of money without getting a dividend from it. The only dividend you can get is to win a trophy.
“Are they capable of getting into the top four? I don’t think that matters. It’s about being No.1. That is what we have to try and do. It’s never going to change for us whether it’s City or Crewe Alexandra chasing us.
“We have to be No.1. That is the horrible reality of it all.”
He said: “You can’t place this game any bigger than the challenge we face every season when we play Chelsea, Arsenal and Liverpool. This is no different.”
“They [Manchester City] have had a good start. You have to expect a bigger challenge from them.
“That is what they expect themselves.
“I am sure their owners are not spending that kind of money without getting a dividend from it. The only dividend you can get is to win a trophy.
“Are they capable of getting into the top four? I don’t think that matters. It’s about being No.1. That is what we have to try and do. It’s never going to change for us whether it’s City or Crewe Alexandra chasing us.
“We have to be No.1. That is the horrible reality of it all.”
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ovo su zvjeri od igraca koje bi mogli puno pomoci United-u i bila bi prava pojacanja
F. Llorente
Javi Martínez
David Silva
Marek Hamsik
ne bi trebali biti preskupi (osim Silve) a bili bi pun pogodak
F. Llorente

Javi Martínez

David Silva

Marek Hamsik

It was turned around so that right looked wrong
-
- Kontakt:
Svaki igrač od ovih bi nam puno pomogaobrazzo je napisao/la:Ovo su zvjeri od igraca koje bi mogli puno pomoci United-u i bila bi prava pojacanja
F. Llorente
Javi Martínez
David Silva
Marek Hamsik
ma nema potrebe za pojacanjima mozda jednio golam al treba dati fosteru jos prilika
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
Ma ovo su pojačanja za budućnost. Od golmana kao zamjenu za Van der Saara volio bih vidjeti Freya ili Asenja iz Atletico MadridaCLS je napisao/la:ma nema potrebe za pojacanjima mozda jednio golam al treba dati fosteru jos prilika
- majestic24
- Kontakt:
Ja vjerujem u Fostera...nije ono sve njegova krivica. Prvi gol je mogao sprijeciti ,al jbg,u 90% slucajeva,napadaci odustaju kad su onakve stvari u pitanju. Drugi gol,nema se sta reci,odlican udarac bellamyja,ono ni "poznatiji"golmani ne brane. Treci gol greska Ferdinanda. Ja u fostera imam potpuno povjerenje. A od pojacanja...netreba nam niko. Pored onakvog Giggsa i Messi bi sjedio na klupi. Napadaci...onaj Berbatov se trudi,al nece ga gol i gotovo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.