AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2010, 22:35

Niste izgleda, steta. Bas sam zelio da se malo zakuha u Italiji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 14 mar 2010, 22:39

CLARENCE SEEDORF 90 min HAHAHAHAHA
..Siamo l'armata Rossonera..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 22:39

omerbavarac je napisao/la:Niste izgleda, steta. Bas sam zelio da se malo zakuha u Italiji.
Sta nisu.... u 146 minuti zabili :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 mar 2010, 22:40

Seedorf vas iscupa... :D
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 22:40

Zabi ga Seedorf nekako , fala qurcu...koja patnja od utakmice...ovo je tegoba bilo gledati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2010, 22:42

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Niste izgleda, steta. Bas sam zelio da se malo zakuha u Italiji.
Sta nisu.... u 146 minuti zabili :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evo sad vidjeh. NAFAKA.
E sad ce da bude gusto. Napokon malo zanimljivosti i u Italiji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 14 mar 2010, 22:45

e nek smo bar malo vratili interu ono cime se oni vade cjelu sezonuuu
hvala ti Boze..da u ovakvoj losoj utakmici pobijedimo
..sljedecu inter gost laziu a mi cekamo napoli..nije lose mozda napokon na 1. mjesto
..Siamo l'armata Rossonera..

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2010, 22:46

leonardo je napisao/la:CLARENCE SEEDORF 90 min HAHAHAHAHA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 mar 2010, 22:46

Joj ostali mi bili na kladionici :mrgreen:

Svaka cast sedorrfu ljubim ga u crno celavicu :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 mar 2010, 22:48

oj seedorfe ljubim te. evo konacno i nas sreca da stigne. na bod prilazimo. joj sto volim ove cokoladne igrace drama.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 14 mar 2010, 22:49

dao bog da ovi svi starci pomru,pado ovaj jad od ekipe za 250km,igrao iz keca
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 mar 2010, 22:50

seedorf seedorf, to lave, jedan od najljepših golova sezone, al kakva teška utakmica, ronaldinjo 2 zicera nije zabio orvo stativa pa malo pored stative, pa pipo 2-3 puta sam jednom dribla i golmana al lopta mu bježi i onda naravno pada tražeći penal :lol: , beckam sam na golmana na 5m i golman mu brani, borijelo promašivao kao na traci(nije materijal za milana da postigne po het trik u svakom kolu do kraja), dosta toga nije štimalo al kasnije o tome sad je najvažnije da je milan samo bod od prvog mjesta, doduše sa dosta ozljeđenih, tu se noćas pridružili i abate i beckham koji se 7-8 minuta prije kraja ozljedio i milan je igrao s igračem manje jer je već leo izvršio 3 izmjene, sreća pa je ubacio i clarensa da riješi ove leteće magarce :lol:
bravo ragazzi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 mar 2010, 22:52

koja bomba seedorfa u rašlje za ogromnu pobjedu! da je pato igrao večeras milan bi ovo dobio 5-0.
koji je pippo ludjak dribla sve u 16. nemam snagu za neki suvisli komentar malo kasnije kad dođem sebi 8-)
all hail king seedorf!

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 14 mar 2010, 22:52

Bravo MIlanezi na pobijedi,bar da vi iskoristie kiks Intera i osvojite titulu,kad vec ne moze Roma....Ipak od dva zla biramo ono manje zlo(Milan)!!!!:D

Prekrasan gol Sedorfa...mada ja bi vise volio da je tekmu odlucio Bekam,kad mu je lijepo Ronaldinjo poslao loptu kad je izasao sam na golmana!!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 22:52

Donese mi Seedorf 160 KM u 90-toj minuti :D pozlatila ti se :mrgreen:
Inace utakmica tegoba živa , prvo poluvrijeme katastrofa- drugo hajd i nekako bilo je neke inicijative,napadalo se,bilo je šansi... ali slabo je ovo Milanezi...bez ljutnje ali ovo je vrlo loše.
Daleko bi mi draže bilo da Milan uzme Scudetto umjesto Intera koji je dosadio više svima (osim navijacima Intera) ali bogami teško sa ovakom igrom.
Sreca velika pa ove budale dozvoliše svojim glupostima (što suspenzijama igraca što Mourinho svojim suspenzijama) da ih Milan sustigne i ucini prvenstvo neizvjesnim.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 mar 2010, 22:53

drop je napisao/la:Donese mi Seedorf 160 KM u 90-toj minuti :D pozlatila ti se :mrgreen:
Inace utakmica tegoba živa , prvo poluvrijeme katastrofa- drugo hajd i nekako bilo je neke inicijative,napadalo se,bilo je šansi... ali slabo je ovo Milanezi...bez ljutnje ali ovo je vrlo loše.
Daleko bi mi draže bilo da Milan uzme Scudetto umjesto Intera koji je dosadio više svima (osim navijacima Intera) ali bogami teško sa ovakom igrom.
Sreca velika pa ove budale dozvoliše svojim glupostima (što suspenzijama igraca što Mourinho svojim suspenzijama) da ih Milan sustigne i ucini prvenstvo neizvjesnim.
mi lose igramo ali inter igra triput gore.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2010, 22:53

leonardo je napisao/la:e nek smo bar malo vratili interu ono cime se oni vade cjelu sezonuuu
hvala ti Boze..da u ovakvoj losoj utakmici pobijedimo
..sljedecu inter gost laziu a mi cekamo napoli..nije lose mozda napokon na 1. mjesto
Inter sad gostuje Palermu...koji ganja ligu prvaka,i vrlo tesko ce Inter gore uzeti

Drago mi je zbog Sedorfa nesto ga nemogu navijaci vasi,primjetio sam da mu zvizde cesto...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 mar 2010, 22:54

_forzamilan_ je napisao/la:koja bomba seedorfa u rašlje za ogromnu pobjedu! da je pato igrao večeras milan bi ovo dobio 5-0.
koji je pippo ludjak dribla sve u 16. nemam snagu za neki suvisli komentar malo kasnije kad dođem sebi 8-)
all hail king seedorf!

slika

uh kako bih gaaa ..

PLJUNO :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 14 mar 2010, 22:55

A_d_0 je napisao/la:
drop je napisao/la:Donese mi Seedorf 160 KM u 90-toj minuti :D pozlatila ti se :mrgreen:
mi lose igramo ali inter igra triput gore.
Nisam navijač ova dva pomenuta kluba ali koliko se ja sjećam Inter je dva puta ove sezone deklasirao Milan.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 23:00

Ma dobro ,to je tacno da ih je Inter oba puta tukao ,ali brate ko ce ih opet gledati ko prvake :oops:
Dosadili su i Bogu i ljudima , Seria A postala monotona i pegla , jedan tim dominira i šta :?: ...dosta i njihovog više.
Sad nek milanezi mole Boga da Inter prođe u LP (što ce biti vrlo teško ali eto,nadati se) jer ce se ovi svakako istrošiti.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.