AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: AC Milan
Niste izgleda, steta. Bas sam zelio da se malo zakuha u Italiji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta nisu.... u 146 minuti zabiliomerbavarac je napisao/la:Niste izgleda, steta. Bas sam zelio da se malo zakuha u Italiji.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Seedorf vas iscupa... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Zabi ga Seedorf nekako , fala qurcu...koja patnja od utakmice...ovo je tegoba bilo gledati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Omerbavarac
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Sta nisu.... u 146 minuti zabiliomerbavarac je napisao/la:Niste izgleda, steta. Bas sam zelio da se malo zakuha u Italiji.

Evo sad vidjeh. NAFAKA.
E sad ce da bude gusto. Napokon malo zanimljivosti i u Italiji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
e nek smo bar malo vratili interu ono cime se oni vade cjelu sezonuuu
hvala ti Boze..da u ovakvoj losoj utakmici pobijedimo
..sljedecu inter gost laziu a mi cekamo napoli..nije lose mozda napokon na 1. mjesto
..sljedecu inter gost laziu a mi cekamo napoli..nije lose mozda napokon na 1. mjesto
..Siamo l'armata Rossonera..
leonardo je napisao/la:CLARENCE SEEDORF 90 min HAHAHAHAHA
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- TheManiacs
- Kontakt:
Joj ostali mi bili na kladionici
Svaka cast sedorrfu ljubim ga u crno celavicu

Svaka cast sedorrfu ljubim ga u crno celavicu

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
oj seedorfe ljubim te. evo konacno i nas sreca da stigne. na bod prilazimo. joj sto volim ove cokoladne igrace drama.
- kupus army
- Kontakt:
dao bog da ovi svi starci pomru,pado ovaj jad od ekipe za 250km,igrao iz keca
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
seedorf seedorf, to lave, jedan od najljepših golova sezone, al kakva teška utakmica, ronaldinjo 2 zicera nije zabio orvo stativa pa malo pored stative, pa pipo 2-3 puta sam jednom dribla i golmana al lopta mu bježi i onda naravno pada tražeći penal
, beckam sam na golmana na 5m i golman mu brani, borijelo promašivao kao na traci(nije materijal za milana da postigne po het trik u svakom kolu do kraja), dosta toga nije štimalo al kasnije o tome sad je najvažnije da je milan samo bod od prvog mjesta, doduše sa dosta ozljeđenih, tu se noćas pridružili i abate i beckham koji se 7-8 minuta prije kraja ozljedio i milan je igrao s igračem manje jer je već leo izvršio 3 izmjene, sreća pa je ubacio i clarensa da riješi ove leteće magarce
bravo ragazzi

bravo ragazzi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- _forzamilan_
- Kontakt:
koja bomba seedorfa u rašlje za ogromnu pobjedu! da je pato igrao večeras milan bi ovo dobio 5-0.
koji je pippo ludjak dribla sve u 16. nemam snagu za neki suvisli komentar malo kasnije kad dođem sebi
all hail king seedorf!

koji je pippo ludjak dribla sve u 16. nemam snagu za neki suvisli komentar malo kasnije kad dođem sebi

all hail king seedorf!

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Bravo MIlanezi na pobijedi,bar da vi iskoristie kiks Intera i osvojite titulu,kad vec ne moze Roma....Ipak od dva zla biramo ono manje zlo(Milan)!!!!:D
Prekrasan gol Sedorfa...mada ja bi vise volio da je tekmu odlucio Bekam,kad mu je lijepo Ronaldinjo poslao loptu kad je izasao sam na golmana!!!!
Prekrasan gol Sedorfa...mada ja bi vise volio da je tekmu odlucio Bekam,kad mu je lijepo Ronaldinjo poslao loptu kad je izasao sam na golmana!!!!
Donese mi Seedorf 160 KM u 90-toj minuti
pozlatila ti se
Inace utakmica tegoba živa , prvo poluvrijeme katastrofa- drugo hajd i nekako bilo je neke inicijative,napadalo se,bilo je šansi... ali slabo je ovo Milanezi...bez ljutnje ali ovo je vrlo loše.
Daleko bi mi draže bilo da Milan uzme Scudetto umjesto Intera koji je dosadio više svima (osim navijacima Intera) ali bogami teško sa ovakom igrom.
Sreca velika pa ove budale dozvoliše svojim glupostima (što suspenzijama igraca što Mourinho svojim suspenzijama) da ih Milan sustigne i ucini prvenstvo neizvjesnim.

Inace utakmica tegoba živa , prvo poluvrijeme katastrofa- drugo hajd i nekako bilo je neke inicijative,napadalo se,bilo je šansi... ali slabo je ovo Milanezi...bez ljutnje ali ovo je vrlo loše.
Daleko bi mi draže bilo da Milan uzme Scudetto umjesto Intera koji je dosadio više svima (osim navijacima Intera) ali bogami teško sa ovakom igrom.
Sreca velika pa ove budale dozvoliše svojim glupostima (što suspenzijama igraca što Mourinho svojim suspenzijama) da ih Milan sustigne i ucini prvenstvo neizvjesnim.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
mi lose igramo ali inter igra triput gore.drop je napisao/la:Donese mi Seedorf 160 KM u 90-toj minutipozlatila ti se
![]()
Inter sad gostuje Palermu...koji ganja ligu prvaka,i vrlo tesko ce Inter gore uzetileonardo je napisao/la:e nek smo bar malo vratili interu ono cime se oni vade cjelu sezonuuu
Drago mi je zbog Sedorfa nesto ga nemogu navijaci vasi,primjetio sam da mu zvizde cesto...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TheManiacs
- Kontakt:
_forzamilan_ je napisao/la:koja bomba seedorfa u rašlje za ogromnu pobjedu! da je pato igrao večeras milan bi ovo dobio 5-0.
koji je pippo ludjak dribla sve u 16. nemam snagu za neki suvisli komentar malo kasnije kad dođem sebi![]()
all hail king seedorf!
uh kako bih gaaa ..
PLJUNO

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nisam navijač ova dva pomenuta kluba ali koliko se ja sjećam Inter je dva puta ove sezone deklasirao Milan.A_d_0 je napisao/la:mi lose igramo ali inter igra triput gore.drop je napisao/la:Donese mi Seedorf 160 KM u 90-toj minutipozlatila ti se
![]()
Ma dobro ,to je tacno da ih je Inter oba puta tukao ,ali brate ko ce ih opet gledati ko prvake
Dosadili su i Bogu i ljudima , Seria A postala monotona i pegla , jedan tim dominira i šta
...dosta i njihovog više.
Sad nek milanezi mole Boga da Inter prođe u LP (što ce biti vrlo teško ali eto,nadati se) jer ce se ovi svakako istrošiti.

Dosadili su i Bogu i ljudima , Seria A postala monotona i pegla , jedan tim dominira i šta

Sad nek milanezi mole Boga da Inter prođe u LP (što ce biti vrlo teško ali eto,nadati se) jer ce se ovi svakako istrošiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.