aless je napisao/la:Radioglava je napisao/la:40+ šuteva svake utakmice, 20 van šesnaesterca bez obzira na upute, odbrana kao da i ne postoji, ekipa uvijek isto radi kako god postavim taktiku i sve izgleda nasumično. 10 utakmica bez pobjede i onda odjednom pobjedim prvoplasiranu ekipu ekipe bez ikakvih taktički promjena. Ovaj menadžer stvarno nema veze sa pravim fudbalom.

Ja igram cetvrtu sezonu i nije mi se to niti jednom desilo, dok recimo na fm12 to se znalo desavati pre cesto, naravno govorim o ovim pun ku.ac suteva i na kraju iz jedne sanse protivnik da gol.
A ti sutevi van 16 najveci problem bio je shaqiri kad god je dobio loptu pucao je, sta sam samo zivaca izgubio zbog njeg. Sad to nisam primjetio na fm13.
oj meni se to sranje često dešava.

kamara šuteva, promašenih zicera, ubijanje protivnika u pojam. Recimo znalo mi se desiti kad vodim West Ham, odigram po 0:0 sa liverpoolom i man.utd, zgazim totenhema 3:0 u gostima, arsenala dobijem kući, ali po pravilu gubim bodove protiv lošijih ekipa i u donjem dijelu tabele sam, u evroligi zijanim kući od belgijskog šarloa a u ekipi imam mouru i oscara

Konopljanka najsebičniji igrač u kosmosu, sve dobro uradi, prođe po strani, potpuno samog igrača ima na penalu i on šuta iz nemoguće situacije i tako milion puta. brazilac leo po sezoni zabije ukupno 12-15 golova u svim takmičenjima i promaši još bar 50 mrtvih zicera.

Vodim feyenoord, dva puta lagano dobijem seltika u pretkolu lš, odigram sa zwolleom nerješeno u gostima i onda dođe nec i razvali me 6:2 na mom terenu. i sve to bez nekog većeg mjenjanja taktike i formacije.
Da ne pričam puno o tome kako mi se nekim čudom glavni igrači ispovrjeđuju jedan za drugim a sve to pred seriju jako teških utakmica.
da hoće više taj crack izbaciti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović