Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Valjda ce moci na mojoj Gforce 210 i na dual core od 2Ghz 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Molim pomoc, kada otvorim tim u PES Editoru (kod mene je PES 2013 editor) imam samo da editujem igrace ili vrijednost tima u Master Ligi. Gdje mogu da nadjem editovanje navijanjaceze je napisao/la:Ne znam ni ja tacno, ali mozda ti ovo moze pomoci, ovo sam ja pronasao na netu.Viper je napisao/la:Kako da ubacim navijanje u PES 2013. Raspitivao sam se po drugim forumima al mi niko nije rjesenje ponudio
Treba da ugbacis pesme u adx formatu u dt02.img ali ti treba i neki editor da odredis slotove za ekipe
Ako to razumijes, a ako ne, mozda ti ovo moze pomoci :
[youtube][/youtube]
To je sve sto sam nasao

SAMO ČELIK !
moze li mi neko dat link patcha sa novim transferima i normalnim imenima engleskih klubova ?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Evo torrent za najbolji patch: sve normalno imena klubova, takmičenja, svi transferi iz januara.Mouse je napisao/la:moze li mi neko dat link patcha sa novim transferima i normalnim imenima engleskih klubova ?
http://thepiratebay.se/torrent/8103214/ ... _patch_3.0" onclick="window.open(this.href);return false;
edituj post jer su linkovi sa torrenta zabranjeni,posalji mu u pp
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa to je patch, a ne igra
- EdenHazard
- Kontakt:
Koje patcheve koristiti, koji su vam najbolji 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Smoke patch, PES EditEdenHazard je napisao/la:Koje patcheve koristiti, koji su vam najbolji
dva trenutno najbolja patcha

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- EdenHazard
- Kontakt:
i ja koristim taj PESEditov 3.0 patch i nije lošmiki_92 je napisao/la:Smoke patch, PES EditEdenHazard je napisao/la:Koje patcheve koristiti, koji su vam najbolji
dva trenutno najbolja patcha
i jos radim s timom na stvaranju neke naše lige,
do sada sam igrao 6-icu najvise i 12 ponekad mada me razocarala

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
sad sam skino ovaj patch 3.0 i nece da mi ude u igru javlja neki problem sta trebam uraditi ??
jbt sta rade ovi u konamiju :s
pa poslije pesa 9 nijedan nisam igrao dugo, cak i dan danas nekad upalim 9ku i pucam master ligu. definitivno najjaci soker
yebo ovo kad se igraci za 2 sezone napucaju i niko te ne moze pobjedit
pa poslije pesa 9 nijedan nisam igrao dugo, cak i dan danas nekad upalim 9ku i pucam master ligu. definitivno najjaci soker
to je najgluplja stvar u master ligi ... budimo realni , pes je igrica koju igraš onako sa jaranima malo radi zabave, ali nije za "ozbiljnog" igranja fudbala .. ako hoćeš pravi fudbalski simulator onda uzmi fifu , pogotovo je tamo dobar manager mode u fifi 13 , uzmeš neki mali klub iz npower league 2 i idešEdin.- je napisao/la:jbt sta rade ovi u konamiju :s

Za mene će ipak najbolji pes i najdraži fudbalski simulator ostati pes 6 , jer praktično tad su ovi iz konamija dotukli ea sports u skoro svakom segmentu fudbalske simulacije (osim naravno licenci) ... i dan danas naći ćeš tonu patcheva za pes 6 gdje ti je apsolutno sve updateovano , eto koliko je ta igra velika . Također najdraža master liga mi je u šestici , kad napraviš svoj tim pa onda igraš , meni najdraža od svih pesova

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Gdje ste vi skidali ovo cudo i gdje je sigurno za skinuti, ako moze da stavite link 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
U PES-u moraju ozbiljno poraditi na tezini igre.cak i na najjacem levelu poderem ih ko novinu.Sto se tice pucanja s rajom,PES tu dominira barem kod mene,koliko jos,ne znam.
u tome i jest stvar, ljudi vole pes jer ga možeš onako igrat s rajom , a ako hoćeš ozbiljno igrat kao da je pravi fudbalski simulator jednostavno ti neće biti dovoljno težak (govorim o 2013ki) ... Inače ako dosad nisi probao , a ako hoćeš malo teži izazov isprobaj fifu 13 , zaista je težak fudbalski simulator ali on ti je ako se oćeš ozbiljno igratdarker10 je napisao/la:U PES-u moraju ozbiljno poraditi na tezini igre.cak i na najjacem levelu poderem ih ko novinu.Sto se tice pucanja s rajom,PES tu dominira barem kod mene,koliko jos,ne znam.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Znaci skinuo i isao da mount image, i onda kad pocne da se instalira trazi mi activation key, kako ste vi uspjeli da instalirate, ako moze brz odgovor da ne trazim dalj po netu? Skinuo sam sa pirateebay-a, ako vi imate neki prvojerni da mi posaljete bio bih zahvalan, posaljite mi u INBox.
Igram FIFU i moram rec da razvaljuje,moras se bas potrudit da ostvaris rezultat,jedan pogresan pas i gotov si.viKK je napisao/la:u tome i jest stvar, ljudi vole pes jer ga možeš onako igrat s rajom , a ako hoćeš ozbiljno igrat kao da je pravi fudbalski simulator jednostavno ti neće biti dovoljno težak (govorim o 2013ki) ... Inače ako dosad nisi probao , a ako hoćeš malo teži izazov isprobaj fifu 13 , zaista je težak fudbalski simulator ali on ti je ako se oćeš ozbiljno igratdarker10 je napisao/la:U PES-u moraju ozbiljno poraditi na tezini igre.cak i na najjacem levelu poderem ih ko novinu.Sto se tice pucanja s rajom,PES tu dominira barem kod mene,koliko jos,ne znam.mislim nemoš nikako fife sa jaranima odigrat utakmicu jer previše bi se iživcirali koliko je teško igrat
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zar vam je fakat toliko mrsko jedan link baciti ili kratak post kako ste instalirali?Tracy3McGrady je napisao/la:Znaci skinuo i isao da mount image, i onda kad pocne da se instalira trazi mi activation key, kako ste vi uspjeli da instalirate, ako moze brz odgovor da ne trazim dalj po netu? Skinuo sam sa pirateebay-a, ako vi imate neki prvojerni da mi posaljete bio bih zahvalan, posaljite mi u INBox.
- schweinsteiger
- Kontakt:
kod svakoga trazi serial key,a razlog sto nece niko da ti pomogne je sto smo vec sve objasnili nekoliko puta,samo je mnogima mrsko traziti po temiTracy3McGrady je napisao/la:Zar vam je fakat toliko mrsko jedan link baciti ili kratak post kako ste instalirali?Tracy3McGrady je napisao/la:Znaci skinuo i isao da mount image, i onda kad pocne da se instalira trazi mi activation key, kako ste vi uspjeli da instalirate, ako moze brz odgovor da ne trazim dalj po netu? Skinuo sam sa pirateebay-a, ako vi imate neki prvojerni da mi posaljete bio bih zahvalan, posaljite mi u INBox.

V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73
eto 2 seriala,jedan ce radit'.
kad zavrsis instalaciju,odes u my computer,desni klik na tu mountanu sliku,opet folder to view files,udjes u folder crack,kopiras sve i zalijepis u folder gdje si instalirao igricu.
#miasanmia
Koliko god fifa bila mozda realnija ili teza,soker ce se uvijek vise igrati,bar medju rajom 1 na 1 ili 2 na 2!
Mislim da je vise navika(bar kod mene),s rajom sokera a kuci sam vise fife!
Mislim da je vise navika(bar kod mene),s rajom sokera a kuci sam vise fife!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.