tek kad navratim na ovu temu bude mi jasno kakvih golemih budaletina ima ovdje u Bosni. Recimo ovaj @kaunasov jaran
Imam i ja par tih nekih zanimljivih situacija za ispričati.
U srednju dok sam išao, ova dvojica domara cugera što rade u školi krčili drveće i palili staru travu oko sportske sale i da lakše zapale travu ponijeli sa sobom benzina u flašama. U neka doba ovaj jedan od njih valjda se slučajno poprskao benzinom i zapali mu se rukav, a ovaj drugi se uspaničio i u toj frci počeo ga prskati benzinom iz svoje flaše, lafo da ga ugasi

Srećom jedan profa vidio šta se dešava, i pošto je učionica bila u prizemlju, iskočio kroz prozor i ugasio ovoga svojom jaknom. Poslije toga bila zayebancija po školi dabogda se zapalio a Špiro te gasio

.
Imali smo, mislim u prvom razredu srednje, prezgodnu profesoricu matematike, bila udata za nekog diplomatu i kasnije otišla negdje u Maleziju ili Indoneziju. Uglavnom žena gori, milfara prava, uvijek sređena, utegnuta, neke suknje iznad koljena itd, svi mi balili za njom

. A na časovima prakse koje nam je držao razrednik niko ništa nit je učio nit je radio, samo se šupljiralo po čitav dan. i tako jedne prilike povede se priča i o toj profesorki i sad mi govorimo dobra pichka ovo ono, profa se sve ustručava, kao neće da komentariše koleginicu, mi ne odustajemo kad se on otvori, kaže šta će vam ona, polovnjača, rodila dvoje djece, smrdi... kad ovaj jedan brat iz zadnje klupe govori
eto tvoj ne smrdi 
, profa ostao bez teksta.
AVNOJ je napisao/la:drugi kaze mali jesi ti siguran u kojem si gradu.....

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović