Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edol
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la Edol » 28 mar 2015, 23:30

Goalgetter je napisao/la:Dobar nastup danas, ali po meni on nije za prvih 11 repke
Pa eto, ko je onda? Izet Hajrović koji nije godinu dana pošteno odigrao utakmicu? Ili ćemo se vratiti na one gluposti sa Ibiševićem ili Pjanićem na krilu? Treća opcija praktično i ne postoji, odnosno to je ili Avdija ili da se zove neko iz Premijer lige.

Garantujem da Višća igra u nekom klubu lige petice, pa makar i Paderbornu, a da pruža identične partije kao sad, ljudi bi redom smatrali prvim izborom za krilo. Ja ne znam je l' jednom podbacio kad je dobio minutažu u reprezentaciji.
Zadnja izmjena: Edol, dana/u 28 mar 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2015, 23:30

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Dobar nastup danas, ali po meni on nije za prvih 11 repke, niti igrac na kojeg se mozemo osloniti u duelu protiv Izraela i Walesa npr.
Na koga se onda možemo osloniti na toj poziciji?
To je i najveci problem, zato sam i istakao da opet zasluzuje sansu protiv Austrije da se dokaze, jer Hajrovic ne igra nazalost. Ali daleko od tog da je Edin idealno rjesenje.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 mar 2015, 23:32

Goalgetter je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Dobar nastup danas, ali po meni on nije za prvih 11 repke, niti igrac na kojeg se mozemo osloniti u duelu protiv Izraela i Walesa npr.
Na koga se onda možemo osloniti na toj poziciji?
To je i najveci problem, zato sam i istakao da opet zasluzuje sansu protiv Austrije da se dokaze, jer Hajrovic ne igra nazalost. Ali daleko od tog da je Edin idealno rjesenje.
Idealno rješenje je igrač koji najbolji sa bh. pasošem na toj poziciji u datom trenutku. A u ovom trenutku to je vjerovatno Višća, kako god to ljudima zvučalo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 mar 2015, 23:34

Nije. Covjek je najbolje ponudjeno rjesenje, a idealno ni blizu. Treba nastaviti da igra, ali isto tako treba probati i Hadzica, Suljica te Duljevica i Jelisica. Jer nam opet treba i dobra rezerva, a nemamo to ni za lijevo krilo.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2015, 23:55

Momak nadolazi, ocekujem jos veci napredak. Samo hrabro i bez pritiska. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 29 mar 2015, 00:13

Meni se svidjela ta njegova brzina i prodornost... A mogao je i gol zabiti kada mu je neko petom ostavio loptu, ne znam što se štelio dva sata, mislim da je i njemu bilo krivo što nije isprve ošutao.

Imao je meščini popriličan broj ubačaja sa strane, volio bih da je jedan završio kao asistencija, ali dobro. Možda je ubilježi u narednoj tekmi. A Lulić će teško opet do 3 asistencije u jednoj utakmici.

Ah da... par minuta tekme sam gledao s portugalskim komentarom, i jedno 5-6 puta sam čuo "Fiška". :D
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 mar 2015, 00:30

veceras dosta dobar,zasluzeno je u prvih 11. samo neka ovako nastavi!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 mar 2015, 01:21

Sabinho je napisao/la:Momak nadolazi, ocekujem jos veci napredak. Samo hrabro i bez pritiska. ;)
:thumbup: popravio je dosta igru otkako su u prvoj ligi i kako igra standardno na desnom krilu prošle godine je jedno vrijeme bio i na beku..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 mar 2015, 01:26

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije. Covjek je najbolje ponudjeno rjesenje, a idealno ni blizu. Treba nastaviti da igra, ali isto tako treba probati i Hadzica, Suljica te Duljevica i Jelisica. Jer nam opet treba i dobra rezerva, a nemamo to ni za lijevo krilo.
Jelisića koji igra u 4. ligi Njemačke, Duljevića iz PLBiH (u kojoj se Višća dokazao, osvojio neke trofeje i prešao u sto puta jaču ligu gdje se takođe dokazao). Neozbiljan si skroz.
DRUG NEBI TI PUNCA

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 mar 2015, 01:31

bagrcavi je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Nije. Covjek je najbolje ponudjeno rjesenje, a idealno ni blizu. Treba nastaviti da igra, ali isto tako treba probati i Hadzica, Suljica te Duljevica i Jelisica. Jer nam opet treba i dobra rezerva, a nemamo to ni za lijevo krilo.
Jelisića koji igra u 4. ligi Njemačke, Duljevića iz PLBiH (u kojoj se Višća dokazao, osvojio neke trofeje i prešao u sto puta jaču ligu gdje se takođe dokazao). Neozbiljan si skroz.
Suljić haj i nekako, ovo ostalo daj budimo realni... :urnebes:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2015, 01:34

Kao sto rekoh probati 4 igraca koji su krila. Pa koji valja nek igra. Ili to sad odjednom ni Eldin Hadzic ne valja?

I kao sto rekoh opet, nisam rekao da ne treba Viscu pozivati. Vec pozvati i ove radi konkurencije jer nam ista fali na krilima.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 mar 2015, 01:40

Zašto bi probali igrača iz 4. lige koji je odigrao samo jednu utakmicu za U21? Ako ćemo iskreno Višća je bio nosilac igre mlade repke sa Bešićem i Stevanovićem i sve trojica su bili u A timu jer su dokazali kvalitet u U21.
Hadžića bi vjerovatno i probali da se nije povrijedio, ovako ko zna. Ova ostala dvojica trenutno nisu na tom nivou.
DRUG NEBI TI PUNCA

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 29 mar 2015, 01:41

Kada neko ima tri gole i(li) tri asistencije, tesko je nekoga staviti ispred njih, ali ako bi birao sledeceg igraca danasnje utakmice onda je to Visca.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2015, 01:43

Dva nisu na nivou. Dva su tu negdje. Nije ni Suljic nesto puno losiji od Visce, mada ima isti problem kao i VIsca. SVaki jaci bek ce ga odnijeti u duelu.

A mi na dva krila imamo samo Lulica, Viscu i Hajrovica. Premalo.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 mar 2015, 01:47

Pa ako imaš dva igrača približnog kvaliteta (recimo da je tako, ja se ne slažem da je Suljić na tom nivou) zašto bi ti mijenjao igrača koji je tu par godina, za nekog novog ako taj neko nije ekstra kvalitetniji od postojećeg. A nije uopšte kvalitetniji. Nema logike.
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2015, 01:50

Pa nisam rekao da bih mijenjao, vec da treba konkurencija veca na krilu. I onda pustiti 4 igraca(Lulic, Visca, Hajrovic i taj 4.) da se bore za ta mjesta tu.

Ovu utakmicu je dobro odradio zasluzuje da pocne i slijedecu da se jos jednom pokaze.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 mar 2015, 01:52

Višca danas nije ništa bolji igrac od onoga što je igrao za U21,šta više,tad mi je djelovao i bolje nego sad,.

Možemo se mi zanosti da je "to -to" ali nije i to ce potvrditi svaka jaca utakmica u kojoj njegova brzina nije dovoljna,.

Nije konkretan,da je Avdija odigrao ono što je večeras odigrao ovaj opet bi bio popljuvan,pricalo bi se o centaršutevima koji ne završe nigdje a upravo tako su završavali svi današnji pokušaji Višće..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 mar 2015, 11:50

Meni je najsmijesnije sto se Duljevic u kontekstu A reprezentacije. Bolje da proba Hadžića, momak ce možda i zaigrati sljedeće sezone u Primeri.
Da se razumijemo, nije ni Visca neki strašan igrač, ali trenutno bolje desno krilo nemamo.
Bolje da i Visca igra krilo, nego da kao kod Safeta Pjanic glumi desno krilo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 29 mar 2015, 11:57

andora nije ekipa koja moze pokazati njegov kapacitet i kvalitet, ali ako nista mesa mu je nasao poziciju na kojoj moze iz njega izvuci maksimum - e sad koji je to maksimum to ce pokazati jace utakmice.
isto tako vazi i za lulica...konacno je zaigrao na poziciji i u formaciji u kojoj je iskoristiv - sto su i 3 asistencije pokazale.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 mar 2015, 12:00

Višća sinoc bio vrlo dobar :thumbup: ali ipak treba reci da smo igrali sa Andorom....mislim da mu svakako treba dati više šanse za igru.
Valjda ce ga Meša malo pogurati u ovim jacim utakmicama....možda i dobijemo kvalitetno krilo u njemu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ArsBih, denza, edin139 i 28 gostiju.