Lenny 2x
Kezman
Subasic autogol
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Football Manager 2010 najrealnijiSarajlijc@ je napisao/la:Toliko o realnosti ovog FM-aBas je prelagan ja sa Lutonom hladno izborim opstanak u championshipu bez marke ulozene
![]()
2005. i championship manager 01/02harebianconero je napisao/la:Koji je po vama najbolji menadzer napravljen, ikada
2010harebianconero je napisao/la:Koji je po vama najbolji menadzer napravljen, ikada
TOTAL CLUB MANAGER 2004hordas'87 je napisao/la:2010harebianconero je napisao/la:Koji je po vama najbolji menadzer napravljen, ikada
meni 2008 i 2010 su bas dobrihordas'87 je napisao/la:Nisam igrao starije od 2008 ali po meni je najbolji FM 2010
hehehehe...zar ti nije bilo mrsko da ponavljas utakmicu sa barcom 100puta..ko ne zna ima fazon na ovom manageru,mislim na sve FM serijale..snimis i pred tekmu odes jedan dan na odmor i oni sami odigraju, rezultati nekad budu nerealni kao ovaj jer ovakav tim zelje ne moze ni pod razno proci ispod 4-5 komada, al na ponavljanje moze, naravno
hehehehe...zar ti nije bilo mrsko da ponavljas utakmicu sa barcom 100puta..ko ne zna ima fazon na ovom manageru,mislim na sve FM serijale..snimis i pred tekmu odes jedan dan na odmor i oni sami odigraju, rezultati nekad budu nerealni kao ovaj jer ovakav tim zelje ne moze ni pod razno proci ispod 4-5 komada, al na ponavljanje moze, naravnobudzak je napisao/la:[/url]
Hladno
harebianconero je napisao/la:Koji je po vama najbolji menadzer napravljen, ikada
Kad malo bolje pogledam izgleda da si ti vodio oba tima u ovom mecu(pogled na povredjene igrace iz b ili c tima barce), jos uz sve to boja Shakhtara je bolja feeder cluba..nelogicno da su ukrajinci filijala Zelji, znaci ovdje si igrao puno akaunta..sve dok nisi dobio ovakvu tabelu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.