Druga Liga - grupa Jug

torcida medugorje
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la torcida medugorje » 22 apr 2012, 22:21

gdje su sad navijaci troglava i njihove izjave tipa razbit cemo brotnja s hendikepom , imamo momcad za premier ligu, hahhahaha livadici 3 put centar presli u citavoj utakmici i vi bi u 1 ligu,ove sezone uci necete 8-) forza brotnjo :)
1950 <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 22 apr 2012, 22:42

torcida medugorje je napisao/la:gdje su sad navijaci troglava i njihove izjave tipa razbit cemo brotnja s hendikepom , imamo momcad za premier ligu, hahhahaha livadici 3 put centar presli u citavoj utakmici i vi bi u 1 ligu,ove sezone uci necete 8-) forza brotnjo :)
Da neće možda klis? :roll:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 22 apr 2012, 23:04

Prošetat ćemo se kroz Uskoplje 8-) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 22 apr 2012, 23:35

torcida medugorje je napisao/la:gdje su sad navijaci troglava i njihove izjave tipa razbit cemo brotnja s hendikepom , imamo momcad za premier ligu, hahhahaha livadici 3 put centar presli u citavoj utakmici i vi bi u 1 ligu,ove sezone uci necete 8-) forza brotnjo :)
Po tvojim postovima mogu zakljucit da si obicna seljacina pa ti nema smisla odgovarat na ovo.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 23 apr 2012, 00:14

badblueboylivno je napisao/la:Nitko se ne ljuti, nego me živcira. Zasluženo pobijedite, nitko se nije žalio niti povlačio pitanje sudaca, i onda ti dolaziš i govoriš da se ne žalimo na suđenje, da je bilo prepošteno.

Ali dobro, sve pet. slika
Ne moraš se odmah živcirati. Čovjek je lijepo objasnio situaciju na utakmici i naravno da se dotakao suđenja. Mene je prvog najviše zanimalo kakvo je bilo suđenje bilo, čak više i od igre, i evo Flegma je lijepo napisao sve što me zanimalo.
www.facebook.com/hnkvisici

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 23 apr 2012, 00:50

heh

nema ovdje ekipa da valja da se razumjemo....

nit je troglav nesto, nit ostali....da vrijede cemu i jedni i dr i treci zar bi igrali ovu ligu??

ovdje je fazon ko je losiji a ne ko je bolji.

a Slogo nema potrebe da vrijedjas klis....ljudi mozda i opstanu...niste ni vi nista bolji....

blatili ste igman pa ste jedva bod uzeli

ipak mislim da Troglav ide dalje...jer poslije onih igman-brotnjo 7-1...znajuci kv. igmana ove sezone reko sam da nema sanse da brotnjo bude prvi...evo tako nekako se i ispostavilo,,,,

a ove bombasticne najave kao ova "prosetat cemo se kroz uskoplje" su iste one pred gostovanje u konjicu....a znamo kako je zavrsilo....isto se odnosi i na troglavovo setanje kroz citluk....

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2012, 00:57

Puno toga utječe na to što su pojedini klubovi tu gdje jesu, a nit su odjednom došli tu niti se mogu odjednom prebaciti u Premijer ligu, recimo. Treba dosta vremena i rada da se ispravi svo sr.anje koje su napravili prijašnji ljudi iz klupske uprave.

Ne bih ja imao ništa protiv gledanja Troglava u ovom rangu još deset godina, ali kad znaš da imaš potencijala za više i jače natjecanje, kad znaš da imaš potencijala među juniorima, i kad imaš publiku, zašto ne?
Hayley <3

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 23 apr 2012, 01:03

jasta je napisao/la:heh
ipak mislim da Troglav ide dalje...jer poslije onih igman-brotnjo 7-1...znajuci kv. igmana ove sezone reko sam da nema sanse da brotnjo bude prvi...evo tako nekako se i ispostavilo,,,,

a ove bombasticne najave kao ova "prosetat cemo se kroz uskoplje" su iste one pred gostovanje u konjicu....a znamo kako je zavrsilo....isto se odnosi i na troglavovo setanje kroz citluk....
A kralju kako i ti mozes ozbiljno shvatati izjave nekih (vjerovatno) balavaca, ne moze nijedna ekipa u ovoj ligi reci da ce se prosetati na bilo kojem mjestu, pa tako ni Brotnjo u Uskoplju, nigdje veze, provokatorske poruke koje nemaju veze sa realnošću.

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 23 apr 2012, 01:05

badblueboylivno je napisao/la:Puno toga utječe na to što su pojedini klubovi tu gdje jesu, a nit su odjednom došli tu niti se mogu odjednom prebaciti u Premijer ligu, recimo. Treba dosta vremena i rada da se ispravi svo sr.anje koje su napravili prijašnji ljudi iz klupske uprave.

Ne bih ja imao ništa protiv gledanja Troglava u ovom rangu još deset godina, ali kad znaš da imaš potencijala za više i jače natjecanje, kad znaš da imaš potencijala među juniorima, i kad imaš publiku, zašto ne?
Ma ko da su ekipe poput Kozare, Slavije, GOŠK-a bolje puno od Troglava, stavljam pare da ih nijedna ekipa od sredine premier lige pa prema dole ne bi pobijedila u Livnu, sve je to tu negdje, 1-2 igraca cine prevagu, ako ona uopce postoji, teze su nekad utakmice u ovoj ligi na strani nego u Premier ligi ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2012, 01:12

Složio bih se, ali ipak mislim da su ekipe iz Premijerlige (u eventualnim gostovanjima u Livnu) za nijans(ic)u ispred, dok sam siguran da nitko iz Prve lige ne bi odavde odnio bod.
Inače, Troglav u Prvoj ligi, u četiri posljednja nastupa, u 60 domaćih utakmica ima omjer 50-8-2, a vani 2-12-46. :D
Hayley <3

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 apr 2012, 08:27

Flegma je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Puno toga utječe na to što su pojedini klubovi tu gdje jesu, a nit su odjednom došli tu niti se mogu odjednom prebaciti u Premijer ligu, recimo. Treba dosta vremena i rada da se ispravi svo sr.anje koje su napravili prijašnji ljudi iz klupske uprave.

Ma ko da su ekipe poput Kozare, Slavije, GOŠK-a bolje puno od Troglava, stavljam pare da ih nijedna ekipa od sredine premier lige pa prema dole ne bi pobijedila u Livnu, sve je to tu negdje, 1-2 igraca cine prevagu, ako ona uopce postoji, teze su nekad utakmice u ovoj ligi na strani nego u Premier ligi ...
pa Grude su vas dobile koje imaju 2-3 treninga tjedno, svaki put s drugim kadrom, a za utakmice se ne zna ko ce doc ko nece :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 apr 2012, 12:59

Troglav pao na Barama, Lokosi i Klis izjednačeni, bod Igmanu

Pobjedama Brotnja i Klisa, prvenstvena trka za prvaka Druge lige Federacije BiH – grupa Jug i „putnika“ za niži rang se zakomplikovala, te prvenstvno učinilo još zanimlivijim.

Pobjedama Brotnja i Klisa, prvenstvena trka za prvaka Druge lige Federacije BiH – grupa Jug i „putnika“ za niži rang se zakomplikovala, te prvenstvno učinilo još zanimlivijim.
Brotnjo je, na čitlučkim Barama, od prvog zvižduka krenulo ofanzivno i napadački. Već u prvih pola sata igre, Miletić sjajnim golom donio je prednost za svoj tim. Kasnije se, uglavnom, igralo bezidejno. Troglav se u drugom poluvremenu malo i trznuo, ali će svoju šansu za nove bodove tražiti u Livnu kad dočekuje Grude.
Tomislav je pred nekih stotinjak gledalaca teškom mukom porazio Višiće. Domaći su već u 2', golom Bačka, došli u prednost, što se kasnije ispostavilo da je će to biti dovoljno za tri nova boda. Gosti iz Višića su, u 5 . m inuti, promašili jedanaesterac. U prvom poluvremenu, domaći, osim postignutog gola, nisu ništa pokazali od svoje igre, dok Višići mogu žaliti za propuštenom prilikom da se vrate neporaženi.
Izabranici Adisa Obada u Ljubuškom nisu priredili iznenađenje iako su golom Stupca došli u prednost. Tek tada su se domaći trgli, te sa dva gola iz igre i jednim iz penala poveli sa 3:1, da bi Kalajdžić samo smanjio rezultatsku prednost. Domaći su kraj susreta dočekali sa deset igrača, što Lokosima, ipak, nije bilo dovoljno za prvu pobjedu.
Klis se, golovima Padalovića i Čilića, vratio u igru za opstanak.U sljedećem kolu ga očekuje derbi začelja sa mostarskom Lokomotivom.
Domaći su u ovom kolu ostvarili sedam pobjeda, a čast gostiju spasio je Igman, odnijevši bod iz Stoca.
Klis - Posušje 2:1
Tomislav - Višići 1:0
Stolac – Igman 1:1
Brotnjo - Troglav 1:0
Sloga (Lj) - Lokomotiva 3:2
Kamešnica - Turbina 2:1
Kupres - Bigeste 3:1
Grude - Sloga (GV/Us) 2:0
Tabela
1. Troglav 21 17 1 3 75:12 52
2. Brotnjo 21 16 2 3 49:18 50
3. Tomislav 20 14 2 4 34:11 44
4. Igman 21 11 5 5 44:28 38
5. Grude 21 10 4 7 38:22 34
6. Sloga (GV/Us)20 10 3 7 25:21 33
7. Turbina 21 9 5 7 32:20 32
8. Kamešnica 21 8 3 10 21:35 27
9. Kupres 21 7 5 9 28:31 26
10. Višići 21 7 5 9 26:34 26
11. Stolac 21 7 5 9 31:42 26
12. Sloga (Lj) 21 7 3 11 25:48 24
13. Bigeste 21 7 1 13 26:58 22
14. Posušje 21 5 1 15 25:43 16
15. Lokomotiva 20 3 4 13 15:40 13
16. Klis 21 4 1 16 14:49 13

http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... bod-igmanu" onclick="window.open(this.href);return false;

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 23 apr 2012, 13:05

da li realno, pošto neki bolje prate ovu ligu od mene, Lokomotiva ili Klis mogu opstati u ligi? jer oba nemogu sigurno.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2012, 13:21

Evo, sad je u srijedu Lokomotiva domaćin Klisu i mora pobijediti, a kako Posušje u sljedeće dvije utakmice igra protiv vodećeg dvojca, realno je da Lokomotiva izađe iz opasne zone. Ali, kako u nivou ispod nema zainteresiranih momčadi za plasman u ovu ligu osim Rame, trebao bi ispasti samo jedan, posljednjeplasirani klub.
Hayley <3

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 23 apr 2012, 13:52

badblueboylivno je napisao/la:Evo, sad je u srijedu Lokomotiva domaćin Klisu i mora pobijediti, a kako Posušje u sljedeće dvije utakmice igra protiv vodećeg dvojca, realno je da Lokomotiva izađe iz opasne zone. Ali, kako u nivou ispod nema zainteresiranih momčadi za plasman u ovu ligu osim Rame, trebao bi ispasti samo jedan, posljednjeplasirani klub.
a pošto Branitelj nije siguran odnosno može ispasti iz pve lige federacije da li to znaći automatski da još jedan ispada iz ove lige? naravno ako Branitelj ispadne.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 apr 2012, 14:02

U tom slučaju, da.

Ali ne vjerujem da će Branitelj ispasti. UNIS je debelo zadnji i ispao je, Omladinac je već istupio, to su DVA; Orašje i Vitez u velikim problemima, mogli bi istupiti pred završetak prvenstva; Famos i Jedinstvo mi djeluju najveći kandidati za ispadanje pored ostalih.

Ali ja o ovome govorim kad po nekim mjestima pričam da nam je cijeli sustav neregularan, jer do posljednjeg kola ne znaš da li, evo recimo ovdje, ispadaju 15. i 16. ili i 14. skupa s njima.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 23 apr 2012, 15:53

Htio bih čestitati Brotnju na čistoj pobjedi i sucima na korektnom suđenju,a što se tiče Troglava nemam što reći jer za pobjedu na strani treba imati ...... i pametnog trenera koji zna postaviti igru kao što je trener Reala napravio u Barceloni,a ne naš koji u Livnu vodi 8-0 ili 3-0 pa uvodi umjesto mladih igrača igrače sa 35 godina ili slično tomu.Tvrdim,ako Brotnjo bude htjelo ući u viši rang da će to bez problema napravit,a u nas ako se nešto ne napravi izgubit ćemo do kraja ošale tri utakmice i to je realno Jablanica-Mostar-Višići,a Brotnjo maksimalno jednu sa Višićima.Turbina je juče igrala sa Kamešnicom i rekli su ko da Više prolazi,a igrački su sigurno odlični.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 23 apr 2012, 16:14

Grdan je napisao/la:Prošetat ćemo se kroz Uskoplje 8-) .
možete pobjediti, ali da se prošetate teško. Ja se sjećam onih 7-1 od prošle sezone, ne znam kako ti?
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 23 apr 2012, 16:30

slogauskoplje je napisao/la:
možete pobjediti, ali da se prošetate teško. Ja se sjećam onih 7-1 od prošle sezone, ne znam kako ti?
To dokazuje da igrači nemaju motiva ako nemaju plaća,nakon te utakmice bili smo na zadnjem mjestu ; http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... &p=6&r=8#j" onclick="window.open(this.href);return false; ;) ,a dolaskom nove uprave Brotnjo završilo sezonu na 3. mjestu ;)http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... =28#jl_top" onclick="window.open(this.href);return false; .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 23 apr 2012, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 23 apr 2012, 16:30

slogauskoplje je napisao/la:
Tesko stari moj gori da ce te dobiti,ja bi volio da dobijete da bude zanimljivije al slabo tko u Uskoplju uzima 3 boda,kad u Kamesnici niste mogli uzeti 3 boda tesko gori,al sretno!!!Drago mi da je i.puljic igrao i goca...svaka cast samo jako!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.