Da neće možda klis?torcida medugorje je napisao/la:gdje su sad navijaci troglava i njihove izjave tipa razbit cemo brotnja s hendikepom , imamo momcad za premier ligu, hahhahaha livadici 3 put centar presli u citavoj utakmici i vi bi u 1 ligu,ove sezone uci neceteforza brotnjo
Po tvojim postovima mogu zakljucit da si obicna seljacina pa ti nema smisla odgovarat na ovo.torcida medugorje je napisao/la:gdje su sad navijaci troglava i njihove izjave tipa razbit cemo brotnja s hendikepom , imamo momcad za premier ligu, hahhahaha livadici 3 put centar presli u citavoj utakmici i vi bi u 1 ligu,ove sezone uci neceteforza brotnjo
Ne moraš se odmah živcirati. Čovjek je lijepo objasnio situaciju na utakmici i naravno da se dotakao suđenja. Mene je prvog najviše zanimalo kakvo je bilo suđenje bilo, čak više i od igre, i evo Flegma je lijepo napisao sve što me zanimalo.badblueboylivno je napisao/la:Nitko se ne ljuti, nego me živcira. Zasluženo pobijedite, nitko se nije žalio niti povlačio pitanje sudaca, i onda ti dolaziš i govoriš da se ne žalimo na suđenje, da je bilo prepošteno.
Ali dobro, sve pet.
A kralju kako i ti mozes ozbiljno shvatati izjave nekih (vjerovatno) balavaca, ne moze nijedna ekipa u ovoj ligi reci da ce se prosetati na bilo kojem mjestu, pa tako ni Brotnjo u Uskoplju, nigdje veze, provokatorske poruke koje nemaju veze sa realnošću.jasta je napisao/la:heh
ipak mislim da Troglav ide dalje...jer poslije onih igman-brotnjo 7-1...znajuci kv. igmana ove sezone reko sam da nema sanse da brotnjo bude prvi...evo tako nekako se i ispostavilo,,,,
a ove bombasticne najave kao ova "prosetat cemo se kroz uskoplje" su iste one pred gostovanje u konjicu....a znamo kako je zavrsilo....isto se odnosi i na troglavovo setanje kroz citluk....
Ma ko da su ekipe poput Kozare, Slavije, GOŠK-a bolje puno od Troglava, stavljam pare da ih nijedna ekipa od sredine premier lige pa prema dole ne bi pobijedila u Livnu, sve je to tu negdje, 1-2 igraca cine prevagu, ako ona uopce postoji, teze su nekad utakmice u ovoj ligi na strani nego u Premier ligi ...badblueboylivno je napisao/la:Puno toga utječe na to što su pojedini klubovi tu gdje jesu, a nit su odjednom došli tu niti se mogu odjednom prebaciti u Premijer ligu, recimo. Treba dosta vremena i rada da se ispravi svo sr.anje koje su napravili prijašnji ljudi iz klupske uprave.
Ne bih ja imao ništa protiv gledanja Troglava u ovom rangu još deset godina, ali kad znaš da imaš potencijala za više i jače natjecanje, kad znaš da imaš potencijala među juniorima, i kad imaš publiku, zašto ne?
pa Grude su vas dobile koje imaju 2-3 treninga tjedno, svaki put s drugim kadrom, a za utakmice se ne zna ko ce doc ko neceFlegma je napisao/la:Ma ko da su ekipe poput Kozare, Slavije, GOŠK-a bolje puno od Troglava, stavljam pare da ih nijedna ekipa od sredine premier lige pa prema dole ne bi pobijedila u Livnu, sve je to tu negdje, 1-2 igraca cine prevagu, ako ona uopce postoji, teze su nekad utakmice u ovoj ligi na strani nego u Premier ligi ...badblueboylivno je napisao/la:Puno toga utječe na to što su pojedini klubovi tu gdje jesu, a nit su odjednom došli tu niti se mogu odjednom prebaciti u Premijer ligu, recimo. Treba dosta vremena i rada da se ispravi svo sr.anje koje su napravili prijašnji ljudi iz klupske uprave.
Ne bih ja imao ništa protiv gledanja Troglava u ovom rangu još deset godina, ali kad znaš da imaš potencijala za više i jače natjecanje, kad znaš da imaš potencijala među juniorima, i kad imaš publiku, zašto ne?
a pošto Branitelj nije siguran odnosno može ispasti iz pve lige federacije da li to znaći automatski da još jedan ispada iz ove lige? naravno ako Branitelj ispadne.badblueboylivno je napisao/la:Evo, sad je u srijedu Lokomotiva domaćin Klisu i mora pobijediti, a kako Posušje u sljedeće dvije utakmice igra protiv vodećeg dvojca, realno je da Lokomotiva izađe iz opasne zone. Ali, kako u nivou ispod nema zainteresiranih momčadi za plasman u ovu ligu osim Rame, trebao bi ispasti samo jedan, posljednjeplasirani klub.
možete pobjediti, ali da se prošetate teško. Ja se sjećam onih 7-1 od prošle sezone, ne znam kako ti?Grdan je napisao/la:Prošetat ćemo se kroz Uskoplje.
To dokazuje da igrači nemaju motiva ako nemaju plaća,nakon te utakmice bili smo na zadnjem mjestu ; http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... &p=6&r=8#j" onclick="window.open(this.href);return false;slogauskoplje je napisao/la:možete pobjediti, ali da se prošetate teško. Ja se sjećam onih 7-1 od prošle sezone, ne znam kako ti?Grdan je napisao/la:Prošetat ćemo se kroz Uskoplje.
Tesko stari moj gori da ce te dobiti,ja bi volio da dobijete da bude zanimljivije al slabo tko u Uskoplju uzima 3 boda,kad u Kamesnici niste mogli uzeti 3 boda tesko gori,al sretno!!!Drago mi da je i.puljic igrao i goca...svaka cast samo jako!!!!slogauskoplje je napisao/la:možete pobjediti, ali da se prošetate teško. Ja se sjećam onih 7-1 od prošle sezone, ne znam kako ti?Grdan je napisao/la:Prošetat ćemo se kroz Uskoplje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.