Dufresne je napisao/la:Jest da je Zahirovic stalno nesto "tavorio" po lijevim klubovima i danas je ista situacija, mnogi su spominjali njegovo neopravdano favoriziranje i u Celiku, jest da mu je i Sead Susic menadzer, ali mene je momak "kupio" u utakmici protiv Grcke na Kosevu prosle godine, strasno pozrtvovan momak, ima jos dosta da uci, ali ima u njemu materijala za dobrog igraca, mlad je...
Eh sad koliko je realno da se sada nekada desi transfer u Lazio i nisam bas najsigurniji, ali sigurno vrijedi vise od fenjerasa iz ruske lige i klubova iz Bjelorusije...
Mozda preporuka Lulica i produzenje ugovora Petkovicu, bude odradilo svoje...
Ja sam ovog momka zavolio od prvog dana, mozda je malo limitiran sto se tice tehnike, ali yebo i tehniku ako nisi pozrtvovan na terenu. Zahirovic se maksimalno daje na terenu i ne stedi se niti 1%. Takvi su mi igraci najdrazi. Posto je jako mlad, pred njim je sigurno blistava buducnost. Nadam se da ce se realizivati transfer, Tare sigurno zna da ce uraditi dobar posao njegovim dovodjenjem. Put su mu sigurno otvorili nasa dvojica Bosanaca, Petkovic i Lulic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97