EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tribalian
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 16:09

Dylan Dog je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Nova pobjeda, sad makar nismo imali puno oscilacija, 3 cetvrtine smo bili kontuirano losi te smo cetvrtu odigrali kako treba. :lol:
Savan nas je drzao cijelu utakmicu ali je Keselj definitivno covjek odluke.
Izraelcima svaka cast,prakticki bez centra,Srbija ih je ubijala ofanzivnim skokovima cijelo vrijeme i opet su prakticki vodili veci dio utakmice,respekt zbilja,Izraleci dijele nasu sudbinu u skokovima :mrgreen:
To je tacno.Mnogo smo ih ubili skokovima.Keselj legenda 8-) ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 16:11

Spanci natakli ove 86:69.Jedva cekam 20 casova 8-) da vidimo sta ce biti.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 02 sep 2011, 16:13

Savanovic je car nad carevima. Covjek ima muda!
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 02 sep 2011, 16:16

IgorBL je napisao/la:Savanovic je car nad carevima. Covjek ima muda!
Savana je iznervirao lakat Pninija pa je počeo nemilosrdno da trpa. :lol:
Kešelj mu se samo pridružio. Neverovatno koliko ja pametan čovek onaj Duda, vidi da igraju preko k.... da se ne trude u odbrani, uleti u teren dobije tehničku i naši krenu da trpaju, a pre svega da igraju odbranu. 8-)
I think I'm a pussy one.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 sep 2011, 16:32

Markeša zabode pet trojki i mirno more :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 sep 2011, 16:36

Jedno je jasno,velike(jake) ekipe pobjeđuju i kad ne igraju dobro.To se danas obistinilo,protiv neugodnih i rasterećenih Izraelaca...89-80,na kraju dobar rezultat,ali 3/4 smo bili lošiji i u podređenom položaju(jedino u skoku smo dominirali)..e onda 4/4 smo odigrali kako treba i pobjedili je 31-16 8-) ..U ove tri utakmice sam primjetio da 1.poluvrijeme veoma loše igramo odbranu,i to se mora promjeniti ,a vjerujem da Duda računa na to protiv narednih protivnika....Kod izraela onaj "mali" Nisim bio odličan,kao i Halperin,Blu i Elijahu...sve nezgodni igrači sa dobrim šutom(mislim da Izrael nije imao sreće kad je dobio ovu grupu,u C i D bi se borio za 1.ili 2.mjesto sigurno).

Kod nas,Savanović odličam,standardan,,,24poena,7 sko,1 as..podiže formu...Krstić standardno dobar,kapitenski 18p,7sk(ove 3 ut ima fantastičan procenat šuta),jedino što mora malo u odbrani da popravi igru...Kešelj raspoložen danas 15p,7sk..ulazi u formu polako pred važnije ut..... :D :D :D ..Teo danas ispod svog nivoa,30 min na terenu(0/7 iz igre,6/8 sl.bacanja)...ali opet je uspio upisati 6 koševa,dati 5 ass,i uhvatiti 7 lopti...Biće on dobar kad bude najpotebnije 8-) ..Mačvan onako,mogao i bolje..Perović tanko,,,a zakazali su Tepić,Marković i Rašić....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 sep 2011, 16:45

http://balticpicks.com/livestream.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobri moji drugari,evo vam link ,preko njega imate stream za sve i jednu tekmu na EP :D uživajte! :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 16:54

Pobeda je tu,opet izgleda "ubedljivo",ali igra najlosija do sada.Cak kako sam sve vise gledao utakmicu,stekao sam dojam da su nasi ipak hteli da ovo zavrse sto lakse kako bi sto odmornije docekali dve najvece prepreke u grupi i imali snagu za borbu za prenos bodova.
Ova utakmica je pokazala da se bez skoka ne moze,Izraelce je kenjalo,ali nije moglo vecno,a mi preko 45 skokova imali ako se ne varam,od toga bar 15 ofanzivnih.
Savanovic najbolji,Keselj kada je najpotrebnije jbo im kevu sa tricama,Teo 7 skokova i na kraju se povredi,ali nije nista teze hvala Bogu taman jedan dan pauze da to lepo zaleci. :lol:

Izraelci placaju danak tanke klupe,realno osim startne petrorke mozda jos 2 igraca u rotaciji.Pnini kako bi se toj dzukeli keve,uhhh,secam se kada se jos protiv Partizana nesta dzukelisao,danas ne dobija tehnicku ono kada je Duda dobi,i onda kasnije onaj faul nad Markovicem za koji bi trebalo da se salje u zatvor a ne dodeluje namerna.
Lepo su IZraelci igrali ali kazem bez skoka i klupe ne moze se dobiti jaka ekipa,pa makar imala kriminalan dan kao mi danas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 sep 2011, 16:55

Odavno nisam vidio boljeg sutera za 3 poena od Keselja. Pa covjek ne masa.
Izdržati, to je temelj vrline!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 sep 2011, 17:00

Devil je napisao/la:Pobeda je tu,opet izgleda "ubedljivo",ali igra najlosija do sada.Cak kako sam sve vise gledao utakmicu,stekao sam dojam da su nasi ipak hteli da ovo zavrse sto lakse kako bi sto odmornije docekali dve najvece prepreke u grupi i imali snagu za borbu za prenos bodova.
Ova utakmica je pokazala da se bez skoka ne moze,Izraelce je kenjalo,ali nije moglo vecno,a mi preko 45 skokova imali ako se ne varam,od toga bar 15 ofanzivnih.
Savanovic najbolji,Keselj kada je najpotrebnije jbo im kevu sa tricama,Teo 7 skokova i na kraju se povredi,ali nije nista teze hvala Bogu taman jedan dan pauze da to lepo zaleci. :lol:

Izraelci placaju danak tanke klupe,realno osim startne petrorke mozda jos 2 igraca u rotaciji.Pnini kako bi se toj dzukeli keve,uhhh,secam se kada se jos protiv Partizana nesta dzukelisao,danas ne dobija tehnicku ono kada je Duda dobi,i onda kasnije onaj faul nad Markovicem za koji bi trebalo da se salje u zatvor a ne dodeluje namerna.
Lepo su IZraelci igrali ali kazem bez skoka i klupe ne moze se dobiti jaka ekipa,pa makar imala kriminalan dan kao mi danas.

Ja i zaboravio na Pninija :evil: :evil: :evil: koje đubre,prljav igrač do kraja...Sjećam se i ja da se k.určio u Tel Avivu protiv Partizana,a u Areni ko p.ička...ma takvi su to tipovi :oops: :lol: ...Nismo odigrali najbolje danas,ali nek smo ih pobjedili samo da se Gej Pnini ne raduje :twisted:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 sep 2011, 17:02

Meni stvarno nije jeasno kako su oni napravili ovaj raspored grupa! Stvrano mi je nelogicno da su nasoj grupi Francuzi, NIjemci, Izrealci, Italijani, a kod Grka, Hrvatska, BiH, Makedonija, CG...ili recimo u A grupi Spanci, Litvanci, Turci, a ovamo samo Rusi, Slovenci i sve neki sabani...

A i B su neuporedivo jace grupe od C i D...i sto je jos gore, ukrstaju jedna sa drugom... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 sep 2011, 17:04

marconato je napisao/la:Meni stvarno nije jeasno kako su oni napravili ovaj raspored grupa! Stvrano mi je nelogicno da su nasoj grupi Francuzi, NIjemci, Izrealci, Italijani, a kod Grka, Hrvatska, BiH, Makedonija, CG...ili recimo u A grupi Spanci, Litvanci, Turci, a ovamo samo Rusi, Slovenci i sve neki sabani...

A i B su neuporedivo jace grupe od C i D...i sto je jos gore, ukrstaju jedna sa drugom... :roll:

JBg žrijeb je žrijeb :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 17:05

Rosas7 je napisao/la:kako smo slabo odirali sinoc,makedonci svaka cast,u onom zadnjem napadu ja neznam sta je markota glumio sto nije iso pod kos sa loptom,al nema veze sutra dobit crnu goru i gotovo

nema tomasa do kraja prvenstva,veliki hendikep

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 17:05

I ja sam zaboravio Pninija :x Koji smrad od coveka,neverovatno. :x

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 sep 2011, 17:07

Tribalian je napisao/la:I ja sam zaboravio Pninija :x Koji smrad od coveka,neverovatno. :x

Izgalami se Duda na njega ko na malo djete :lol: :lol: :lol: Trebao mu je i šamar drmnuti :lol: :twisted: ..Joj majko moja,ne dao bog da je Miličić u ekipi,pa da ga je onako podbo laktom.... :lol: :lol: :lol: ...Kupili bi GEJA Pninija po parketu :lol: :lol: :lol: :twisted:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 sep 2011, 17:09

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:I ja sam zaboravio Pninija :x Koji smrad od coveka,neverovatno. :x

Izgalami se Duda na njega ko na malo djete :lol: :lol: :lol: Trebao mu je i šamar drmnuti :lol: :twisted: ..Joj majko moja,ne dao bog da je Miličić u ekipi,pa da ga je onako podbo laktom.... :lol: :lol: :lol: ...Kupili bi GEJA Pninija po parketu :lol: :lol: :lol: :twisted:
Ma ono je strasno :!: Jos sudije frajeri njemu nista :!: :!: :!: A Dudi tehnicku,pa kad je Duda ispizdeo onda se zna da je onaj prevrsio svaku meru.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 17:10

Dylan Dog je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:Nova pobjeda, sad makar nismo imali puno oscilacija, 3 cetvrtine smo bili kontuirano losi te smo cetvrtu odigrali kako treba. :lol:
Izraelcima svaka cast,prakticki bez centra,Srbija ih je ubijala ofanzivnim skokovima cijelo vrijeme i opet su prakticki vodili veci dio utakmice,respekt zbilja,Izraleci dijele nasu sudbinu u skokovima :mrgreen:

a mi kukamo kako nemamo centra,vidi izraela,eliahy sa 204,205 najviši na terenu

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 sep 2011, 17:11

Tribalian je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Ma ono je strasno :!: Jos sudije frajeri njemu nista :!: :!: :!: A Dudi tehnicku,pa kad je Duda ispizdeo onda se zna da je onaj prevrsio svaku meru.

Ma ko ga j.ebe,,,izgubio je,može da ga dudla Dudi :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 17:12

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Mi imamo Kikanovica,kojemu skidam kapu,ali je dosta limitiran u skok igri.
Jazvina ne racunam,on za mene nije profesionalni kosarkas.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 17:20

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Mi imamo Kikanovica,kojemu skidam kapu,ali je dosta limitiran u skok igri.
Jazvina ne racunam,on za mene nije profesionalni kosarkas.[/quote]

izrael ima samo greena koji je visok 206 na centru,ali nije danas igrao,a naši k. centri u viši nego ovi iz izraela,danas su pod košem igrali eliahy (205),blu (201) i kadir (203),daleko niži nego naši k. centri[/b]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.