Prvo mi se učinilo da imaš ispod 13 godine, a onda sam vidio tko ti je idol, pa mi je jasno zašto je Tevez za tebe glup.A_d_0 je napisao/la:E gledam ovog Teveza i cudim se kako je glup i ogranicen ko balkon. Covjek ocito nema inteligencije da shvati sta on kao napadac treba da radi i gdje da se nalazi pa trci ko muha bez glave. I neko ce reci pozrtvovan. Nije on pozrtvovan, on je glup.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Jedno je sigurno Dzeko će da grije klupu još dugo vremena..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Nije Džeko otišao u pogrešnu ligu i pogrešan klub, otišao je nažalost u nevrijeme (dok je Mancini još uvijek trener).
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Naravno za sve je kriv Mancini što naš dijamant ne postiže golove..Chelsea_CBH je napisao/la:Nije Džeko otišao u pogrešnu ligu i pogrešan klub, otišao je nažalost u nevrijeme (dok je Mancini još uvijek trener).

-
- Kontakt:
Naravno da je kriv. EnO Benzema proigrao pod Mourinhom, a pod Pellegrinijem ne bi nikad!Saurman je napisao/la:Naravno za sve je kriv Mancini što naš dijamant ne postiže golove..Chelsea_CBH je napisao/la:Nije Džeko otišao u pogrešnu ligu i pogrešan klub, otišao je nažalost u nevrijeme (dok je Mancini još uvijek trener).
A ostali napadači trpaju li trpaju... Čak i 5:0 danas nije bilo dovoljno napadačima da postignu makar 1 gol iz igre. Čudo od igrača su, nema šta. To samo pokazuje kakvu igru igra City, danas je ovo samo splet sretnih okolnosti.Saurman je napisao/la:Naravno za sve je kriv Mancini što naš dijamant ne postiže golove..Chelsea_CBH je napisao/la:Nije Džeko otišao u pogrešnu ligu i pogrešan klub, otišao je nažalost u nevrijeme (dok je Mancini još uvijek trener).
Balotelijevi biseri ...
" Među najzapaženijim biserima se izdvajaju ulazak automobilom u krug ženskog zatvora u Italiji "da vidi kako to izgleda iznutra", pucanje iz dječjih pištolja po glavnom milanskom trgu, kao i gađanje strelicama za pikado mladih nogometaša Cityja. "
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sedmično 75 000 £ mada je tražio 180 000 £ crazy Mariodon_burza je napisao/la:koliki sedmicnu platu ima baloteli

Ovih 5:0 je bilo jer je Sunderland pravo slab a ne zato sto je City jak. City me nije zadivio igrom, sve je opet bilo na juris i sa puno srece. Sreca pa nije bio neki tezi protivnik koji ima bar neku igru.
Sunderland je u zadnjih osam utakmica sedam izgubio a jednu igrao nerjeseno. To dovoljno govori o kvalitetu i formi.
Balotelli ce se nadam se uspjeti uvaliti Milanu jer nema sanse da on bude konstantan. Ne moze on dugo vremena bez gluposti koje cesto kostaju njegov tim. Suzdrzava se on ali jednostavno ne moze, to njegovo ludilo ipak pobijedi, prije ili kasnije.
Sunderland je u zadnjih osam utakmica sedam izgubio a jednu igrao nerjeseno. To dovoljno govori o kvalitetu i formi.
Balotelli ce se nadam se uspjeti uvaliti Milanu jer nema sanse da on bude konstantan. Ne moze on dugo vremena bez gluposti koje cesto kostaju njegov tim. Suzdrzava se on ali jednostavno ne moze, to njegovo ludilo ipak pobijedi, prije ili kasnije.
Prica se da bi Tevez mogao otici u Inter?!
Svakako se pricalo i pisalo ali ovo sada je vec puno konkretnije.
Svakako se pricalo i pisalo ali ovo sada je vec puno konkretnije.
U prodaji ostale samo najjeftinije ulaznice za polufinale FA Cupa.Medjutim i one ce biti prodane do petka.Pola miliona ljudi su fanovi nase oficijelne stranice na Facebooku.Klub u svim pogledima iz dana u dan ide naprijed.To vec niko ne moze poreci.Za jedno 2 3 godine ukljucit cemo se u borbu za titulu mada i ove godine klub nije bio tako daleko.Ove godine ulaz u CL i pobjeda nad **** u FA cupu i tu je kraj.Come on You City................
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Baloteli je infantilna debilcina. Nezamislivo je da jedan ozbiljan klub dovede takvog igraca. Zbog toga Siti jos uvijek nije ozbiljan klub, a Mancini je los trener.
Imam osjecaj da bi na kraju sezone mogli dovesti Murinja, a ni Benitez ne bi bio lose rjesenje. U Liverpulu nije mog'o sastaviti tim kakav zeli jer je im'o 'skoroman' budzet,.. U Sitiju bi mog'o ostvariti sve svoje zamisli
.
Imam osjecaj da bi na kraju sezone mogli dovesti Murinja, a ni Benitez ne bi bio lose rjesenje. U Liverpulu nije mog'o sastaviti tim kakav zeli jer je im'o 'skoroman' budzet,.. U Sitiju bi mog'o ostvariti sve svoje zamisli

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valencia je napisao/la:Baloteli je infantilna debilcina. Nezamislivo je da jedan ozbiljan klub dovede takvog igraca. Zbog toga Siti jos uvijek nije ozbiljan klub, a Mancini je los trener.
Imam osjecaj da bi na kraju sezone mogli dovesti Murinja, a ni Benitez ne bi bio lose rjesenje. U Liverpulu nije mog'o sastaviti tim kakav zeli jer je im'o 'skoroman' budzet,.. U Sitiju bi mog'o ostvariti sve svoje zamisli.
Osvojit 7-8 mjesto

RIP SALE VILENJAK
Ja ti opet kazem da je imao povrijedeno najmanje 10-ak igraca u vrijeme kada je kriza zapocela, te ti garantujem zivotom da bi rutinski pobijedio Schalke u prvoj utakmici LP bez obzira kakvu ekipu imao.RKO je napisao/la: Osvojit 7-8 mjesto![]()
gle sta covjek uradi od Intera
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Ne znam jbg. taj covjek kako je zavrsio s Liverpoolom tako nastavio s Interom.....Cityu treba cvrsta ruka....Morinjo,Magat,Hitzveld,Terim.....polga je napisao/la:Ja ti opet kazem da je imao povrijedeno najmanje 10-ak igraca u vrijeme kada je kriza zapocela, te ti garantujem zivotom da bi rutinski pobijedio Schalke u prvoj utakmici LP bez obzira kakvu ekipu imao.RKO je napisao/la: Osvojit 7-8 mjesto![]()
RIP SALE VILENJAK
+1 gospodine Allen.polga je napisao/la:Ja ti opet kazem da je imao povrijedeno najmanje 10-ak igraca u vrijeme kada je kriza zapocela, te ti garantujem zivotom da bi rutinski pobijedio Schalke u prvoj utakmici LP bez obzira kakvu ekipu imao.RKO je napisao/la: Osvojit 7-8 mjesto![]()
Benitez bi lagano izbacio Schalkea. On je #1 cist takticar u Evropi. Jbga, nije mu se dalo u Interu.
Tesko je motivisati ekipu nakon trostruke krune,.. To je jednostavno tako, zasicenje i negativni psiholoski momenat su odradili svoje. Uz to, im'o je peh sa povredama nekih vaznih igraca,.. Trebalo je vremena da se stopi sa Interom, al' Morati nije im'o strpljenja cekati. Eto im sad, **** ih prosjecni Salke.RKO je napisao/la:Valencia je napisao/la:Baloteli je infantilna debilcina. Nezamislivo je da jedan ozbiljan klub dovede takvog igraca. Zbog toga Siti jos uvijek nije ozbiljan klub, a Mancini je los trener.
Imam osjecaj da bi na kraju sezone mogli dovesti Murinja, a ni Benitez ne bi bio lose rjesenje. U Liverpulu nije mog'o sastaviti tim kakav zeli jer je im'o 'skoroman' budzet,.. U Sitiju bi mog'o ostvariti sve svoje zamisli.
Osvojit 7-8 mjesto![]()
Benitez je sa Valensiom napravio velike rezulate,... Napravio je cudo sa Liverpulom u Ligi prvaka, ekipom koja nije bila u krugu uzih favorita za finale i triumf. On je iz te ekipe izvalcio maksimum, nema trenera koji bi sa njima mog'o osvojiti EPL.
Igraci Valensie su govorili da im je bio uzitak dolaziti na treninge kada je Benitez bio trener,.. Govorili su da je uvijek osmisljav'o neke novine, te da su radi toga treninzi bili zanimljivi.
Ako Terim ima namrgodjenu facu, ne mora znaciti da ima cvrstu ruku. On nema sportski autoritet da bi se mog'o nositi sa 'nafuranim' igracima Sitija. Uostalom, sjeti se kako je zavrsio svoju epizodu u Interu.Morinjo,Magat,Hitzveld,Terim.....
Magat je premekan trener, on nije mog'o nametnuti autoritet u Bajernu gdje su igraci neuporedivo pitomiji od divljaka u Sitiju. Sumnjam da bi on bio dobro rjesenje.
Murinjo je svakako najbolje rjesenje, a za Hicfilda nisam siguran,...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ako dodje Murino Balo ce ope imati kredita, i igrace cesce.Valencia je napisao/la:Baloteli je infantilna debilcina. Nezamislivo je da jedan ozbiljan klub dovede takvog igraca. Zbog toga Siti jos uvijek nije ozbiljan klub, a Mancini je los trener.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, UnitedWA, Venom i 0 gostiju.