BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Bravo legendo! Hajmo i treci! 

- Giallorossi
- Kontakt:
Samo live scoreGiallorossi je napisao/la:Gdje pratite Mirzu ?
http://www.protennislive.com/frameset.a ... ldtour.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosanski gubitnički mentalitet! 

gubitnik si ti jer mu unaprijed upisujes poraz !Aman je napisao/la:Bosanski gubitnički mentalitet!
Steta ! Samo 5 poena je imao manje od protivnika...... Odlucujuci segment je bila realizacija poena (1/8) na drugi servis u zadnjem setu.
Chiudinelli je ipak koliko toliko poznato ime, onima koji redovno prate tenis.
Inace dobar prijatelj Federera i prije dvije godine je sa 500-nekog mjesta, dosao i u prvih 60,70 ako se ne varam(ne da mi se provjeravati), u dvorani je opasan i znao je pruziti dobre partije.
Mirza nikako da prelomi i udje na prvi ATP turnir u karijeri, obicno gubi sa 2-1, prosle godine protiv dobrog Kamkea je uzeo set u Stockholmu.
Velika steta, ako opet ne bude u ekipi, a prema nekim mojim informacijama, to ce se desiti.
Bolji je od Setkica, ako ne i duplo.
Inace dobar prijatelj Federera i prije dvije godine je sa 500-nekog mjesta, dosao i u prvih 60,70 ako se ne varam(ne da mi se provjeravati), u dvorani je opasan i znao je pruziti dobre partije.
Mirza nikako da prelomi i udje na prvi ATP turnir u karijeri, obicno gubi sa 2-1, prosle godine protiv dobrog Kamkea je uzeo set u Stockholmu.
Velika steta, ako opet ne bude u ekipi, a prema nekim mojim informacijama, to ce se desiti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
2X na US openu isao u 3 kolo,izmedju ostalog pobjedjivao Feliciano Lopeza,Youznhy-a(u to vrijeme odlicnog),Karlovica,Lodru...retro je napisao/la:Chiudinelli je ipak koliko toliko poznato ime, onima koji redovno prate tenis.
Mislim da je na Davis Cupu savladao Ferera i Verdasca(ili Almagra

Eto da se ne misli daje Mirza izgubio od ''bota''

Iskreno,ja sam mu davao 4-5 gemova max u ovom mecu...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa fino napreduju ovi naši mladi teniseri.192. (210.) Amer Delić (BiH) 254
280. (290.) Mirza Bašić (BiH) 160
339. (341.) Damir Džumhur (BiH) 126
414. (498.) Tomislav Brkić (BiH) 87
476. (535.) Aldin Šetkić (BiH) 71
Šta je cilj u ovoj sezoni ulazak u TOP 200

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://sportsport.ba/tenis/bh-teniseri- ... rael/73455" onclick="window.open(this.href);return false;
tekst je o teniserkama, al nije naslov a Bgm ni slika

tekst je o teniserkama, al nije naslov a Bgm ni slika

Dzumhur je govorio da mu je cilj za ovu godinu da pocne igrati kvalifikacije za GS. A to je otprilike ovaj ranking koji Basic ima.legenda reala je napisao/la:Pa fino napreduju ovi naši mladi teniseri.192. (210.) Amer Delić (BiH) 254
Setkic i Brkic ce i ovu godinu kao i svaku provesti na futuresima, za njih bi uspjeh karijere bilo kad bi usli medju 300, ali tesko.legenda reala je napisao/la:Pa fino napreduju ovi naši mladi teniseri.192. (210.) Amer Delić (BiH) 254
Brkic ima odlicne fizicke predispozicije, talenta manjka, ali je dobar radnik, relativno je mlad i on mozda dogura do 300.
Setkic za mene nas ubjedljivo najlosiji igrac, svaka mu cast na igrama u Davis Cupu, ali uzima mjesto Mirzi.
Damir ce sigurno ove godine u prvih 200, kao i Mirza, Amer sigurno moze bolje i kad bi uvezao par nastupa na CH, koja pobjeda u Davis Cupu, koja donosi dosta bodova i eto ga medju 100 opet.
Basic i Dzumhur bi trebali igrati sto vise challengera, istina jos uvijek moraju igrati kvalifikacije, ali imaju kvaliteta da dobijaju takve protivnika na CH.
Kakva je drzava, takvo je i stanje u ovom sportu, koji zaista zahtjeva velika ulaganja i u infrastrukutu, a o igracima da ne govorim.
Mirza i Damir imaju talenta da konstantno budu igraci u TOP 100, ali pitanje je mogu li finansijski ispratiti njihov razvoj.
Nadam se da ce se Mirza vratiti u reprezentaciju ove godine, donio bi dodatnu sirinu, ali kod nas nista ne moze bez problema i tjeranja nekog inata.

Sa Mirzom mozemo preci u I grupu, bez njega veoma tesko. Kada igramo protiv Turske, i kada ce biti poznat nas tim za mec protiv Turske?
Igramo za 2 sedmice, tacnije 11 dana...DC uvijek pocinje u petak i traje do kraja sedmice.BegAx je napisao/la:Sa Mirzom mozemo preci u I grupu, bez njega veoma tesko. Kada igramo protiv Turske, i kada ce biti poznat nas tim za mec protiv Turske?
Mislim da ce se dan ranije znati ko s kim igra.
Naravno nema Mirze opet, poslije ovog on nikada nece zaigrati za nas, zapamtite to.
Turci imaju jednog igraca, Marcela Ilhana, koji je juce sasvim solidno igrao protiv Dodiga u Zagrebu.
Amer ga je dobio u kvalifikacijama za Australiju, ako Amer uzme bod protiv Ilhana, pobjeda je nasa, dubl cemo dobiti sigurno.
Uglavnom rekao bi da smo favoriti.
Turci imaju jednog igraca, Marcela Ilhana, koji je juce sasvim solidno igrao protiv Dodiga u Zagrebu.
Amer ga je dobio u kvalifikacijama za Australiju, ako Amer uzme bod protiv Ilhana, pobjeda je nasa, dubl cemo dobiti sigurno.
Uglavnom rekao bi da smo favoriti.
I ja mislim da smo favoriti,ni taj Ilhan nije nesto,gledao sam ga par puta,a pogotovo na Davis Cupu ne ''zapinje'',tako da mislim da to Amer moze uzeti.Sad nakon AO Ilhan ima kompleks od naseg asa
Drugi turski reket Akoyun Haluk je 985 na rang listi
Tuna Altuna je 1018.
Yuksel Anil 1080
K'o god bude igrao protiv anonimusa mora dobiti,iako ne treba ranije upisivati te pobjede,sjetimo se danske i Martina ****

Drugi turski reket Akoyun Haluk je 985 na rang listi
Tuna Altuna je 1018.
Yuksel Anil 1080
K'o god bude igrao protiv anonimusa mora dobiti,iako ne treba ranije upisivati te pobjede,sjetimo se danske i Martina ****

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Opet ništa od Mirze
Pa nismo mi Španija da tako olahko puštamo ovakve igrače .

Pa nismo mi Španija da tako olahko puštamo ovakve igrače .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Giallorossi
- Kontakt:
Kod nas nemoze u nijednom sportu,da nema nekakav problem. Zar je toliko tesko sjesti,popricati u cemu je problem i rijesiti to ako se moze. 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Mene bas zanima zbog cega to nikad niko nije uradio intervju sa Mirzom? Zasto kruze price da mu to otac zabranjuje, mislim nema smisla da neko ne zeli dati izjavu novinaru, novinari ne rade za savez
(ako vec imaju nesuglasica za savezom). Steta !

Hajde sportsport, objavite intervju sa momkom, treba urgrati da ovaj decko igra za svoju drzavu.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.