JesteAboveTheLaw je napisao/la:Jeli ko navijao za Bratstvo na tribinama
Bila je jedna grupica na Istoku koja je u nekoliko navrata skandirala "Bratstvo, Bratstvo"
JesteAboveTheLaw je napisao/la:Jeli ko navijao za Bratstvo na tribinama
HAHAHAHA ma luđaciZoom088 je napisao/la:JesteAboveTheLaw je napisao/la:Jeli ko navijao za Bratstvo na tribinama
Bila je jedna grupica na Istoku koja je u nekoliko navrata skandirala "Bratstvo, Bratstvo"
oni imali vodu mi nismofukara87 je napisao/la:
Sve si dobro napisao, domacini ste bili i sve ste dobro orgranizovali. I ja vam zahvaljujem na fer i korektom navijanju, isto tako bi se zahvalio covjeku koji nam je obezbijedio vodu na tribini.
Mislim da je sad 96 min remainingAboveTheLaw je napisao/la:Zoom88, Hoce li bit kakav video uskoro ? ili cete to sutra ubacit ?
kakav bolan izvor pitke vode iza ledja, iza ledja nam bili Specijalci i nismo mogli ni pisati da izvines kod ograde, a covjek koji nam je nasuo 5 kanistera vode po 5 litara mu se zahvaljujem, taj covjek mi je rekao da je sedmicu dana radio na stadionu da bi se sve obezbijedilo oko derbijaZoom088 je napisao/la:@fukara87
Izlevatio vas je neko. Imali ste izvor pitke vode odmah iza leđa
Slabo sam uspio čuti išta, ali ako se ne varam bilo je par puta prozivanja i psovanja sa vaše strane takođe.RUDARSKA2 je napisao/la:morate se osloboditi tih stvari jer kao sto ste mogli vidjeti mi nismo ni spomenuli ni RADNICKI ni SIOUXE
cuo si ti,cuo...odlicnoBenjo_AFC86 je napisao/la:Slabo sam uspio čuti išta, ali ako se ne varam bilo je par puta prozivanja i psovanja sa vaše strane takođe.RUDARSKA2 je napisao/la:morate se osloboditi tih stvari jer kao sto ste mogli vidjeti mi nismo ni spomenuli ni RADNICKI ni SIOUXE
Ništa neuobičajeno, samo kažem. Zeznuo si se malo
Pa čuo sam naravno.., nas kako navijamostaragarda je napisao/la:cuo si ti,cuo...odlicnoBenjo_AFC86 je napisao/la:Slabo sam uspio čuti išta, ali ako se ne varam bilo je par puta prozivanja i psovanja sa vaše strane takođe.RUDARSKA2 je napisao/la:morate se osloboditi tih stvari jer kao sto ste mogli vidjeti mi nismo ni spomenuli ni RADNICKI ni SIOUXE
Ništa neuobičajeno, samo kažem. Zeznuo si se malo
e jest ti loš ADSLZoom088 je napisao/la:Sve u svemu, kada vide fotke i snimke s ove utakmice, i Siouxima i Fukarama će pozavidjeti mnoge navijačke skupine iz PL.
Hajd sad dosta više, handrite mi konekciju, ne mogu video ubacit'
upravu je frajer,nek svako ima svoje misljenje nek svako radi na poboljsanju svoje grupe, al tekma je dobro odradjena s obje strane.Zoom088 je napisao/la:Sve u svemu, kada vide fotke i snimke s ove utakmice, i Siouxima i Fukarama će pozavidjeti mnoge navijačke skupine iz PL.
Hajd sad dosta više, handrite mi konekciju, ne mogu video ubacit'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.