Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
pa sta biloCRNI_SA je napisao/la:jbmti Atletico![]()
sto se tice reala zasluzena pobjeda
samo 2 penala vise nego smjesna ono samo realu i barci se svira
da je bilo za villareal nebi svirao 100% ne znam sta je sa cazorlom i rosiem to su 2 glavna uz sennu igraca
jedva cekam na bernabeu glatku pobjedu nad vamaMadrid je napisao/la:pa sta biloCRNI_SA je napisao/la:jbmti Atletico![]()
da je bilo za villareal nebi svirao 100% ne znam sta je sa cazorlom i rosiem to su 2 glavna uz sennu igraca
...neda tata
![]()
1-0
sanjaj sanjaj odkad ono niste pobijedili od 1997CRNI_SA je napisao/la:jedva cekam na bernabeu glatku pobjedu nad vamaMadrid je napisao/la:pa sta biloCRNI_SA je napisao/la:jbmti Atletico![]()
...neda tata
![]()
1-0
a onda sljedece kkolo izgubimo od xereza
![]()
![]()
zar nije od 21.00miky_hz je napisao/la:Atletico M.-Valencia prenos u nedelju od 22 na Hayatu
Sta ce ovo biti
Dobro si jeste u 21.00adnan_nanda je napisao/la:zar nije od 21.00miky_hz je napisao/la:Atletico M.-Valencia prenos u nedelju od 22 na Hayatu
Sta ce ovo biti![]()
ja sam Hayat davno izbrisao iz kolekcije programanesto mi nepasu,ima se gdje gledat i bez njih
dobro su se sjetilimiky_hz je napisao/la:Atletico M.-Valencia prenos u nedelju od 22 na Hayatu
Sta ce ovo biti
Nije Francuska slaba koliko je Spanija jaka.To su dva razlicita pojma.CRNI_SA je napisao/la:France vs Spain 0-2ova Francuska je slaba do bola Spanija se poigrala s njima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.