Da rezimiramo : Smarate

Forza Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pa jesam li diletant no 1 ili nisam, hocu da odrzim reputaciju.Ne smetaj mi u odrzavanju svog statusa, molicu lijepo.Yuto je napisao/la:@ Sissoko i Magicni
Da rezimiramo : Smarate![]()
Forza Napoli
I ja hocu to da kazem koji im je urac al necu zanimljivo mi citat ovakve rasprave koje otkrivaju neke srzi u vezi nekih tema...Yuto je napisao/la:@ Sissoko i Magicni
Da rezimiramo : Smarate![]()
Forza Napoli
Aca The Monkey Stojanovic: "Napoli je tada bio predvodjen lokalnom legendom D.A. Maradonom"Tribalian je napisao/la:Prvi put u ovoj sezoni mi se svidja odabir RTS-a kad je prenos u pitanju. Ajmooooo Napooooliiiii
Nisam ja pravio psihoprofil JSu, vec on meni. JuveSissoko = 1 teski rubentinski diletant.Arogantni je napisao/la: I ja hocu to da kazem koji im je urac al necu zanimljivo mi citat ovakve rasprave koje otkrivaju neke srzi u vezi nekih tema...
Magica je poceo sa provokacijama na racun Sissoka... Stoga je jasno ko dan ko je odgovoran za ovu raspravu... Jbg moram malo braniti Sissoka ipak je nas covjek tj. JUVEntino...
Ne seri da je to rekao...MaGiCa je napisao/la:Aca The Monkey Stojanovic: "Napoli je tada bio predvodjen lokalnom legendom D.A. Maradonom"Tribalian je napisao/la:Prvi put u ovoj sezoni mi se svidja odabir RTS-a kad je prenos u pitanju. Ajmooooo Napooooliiiii
MaGiCa je napisao/la:Aca The Monkey Stojanovic: "Napoli je tada bio predvodjen lokalnom legendom D.A. Maradonom"Tribalian je napisao/la:Prvi put u ovoj sezoni mi se svidja odabir RTS-a kad je prenos u pitanju. Ajmooooo Napooooliiiii
Rooney88 je napisao/la:
`Ebao je i onog na FTV-u.
"Hladan sok za navijace Citya u pocetku...."
City je dao najverovatnije neregularan gol.Puma je napisao/la:Yebeni City u 99-oj minuti daje go za pobjedu, sad se isticu kao direktni konkurent Napoliju
Napoli primio glup go, ostavili previse prostora i realizacija nije izostala, malo sam bacao pogled jos na San Paolo ali nista posebno, mogu oni biti itekako zadovoljni bodom
Smiješan penalsarajlija89 je napisao/la:Smijesan penal, ali zato DS hvata zivu loptu
Ako Schweinijev rukomet dodavanje do Boatenga nije bio penal, onda nema govora ni o ovom sutu kao penalu.Saurman je napisao/la:Smiješan penalsarajlija89 je napisao/la:Smijesan penal, ali zato DS hvata zivu loptuCampagnaro rukom blokirao šut Gomeza penal čist ko suza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.