upravo se i meni isto to desilo, odma po pocetku utakmice (gledao sam i live prijenos na streamu a kasnije i reprizu na sk) i prikazivanju formacija popljuvao sam ranierija jer je izabrao najstaticniju mogucu opciju u veznom redu, toliko ocajno je izgledalo da su mi nedostajali taddei i perrotta po straniAdmir_Sa je napisao/la: Ukljuci sk i sad sastav Rome, burdiso-mexes-juan-rise, ajd ok, malo slabije ofanzivna desna strana, al bolja defanzivno. vidim napad, adriano-borielo, odma otpishem adriana, al ajd moze se sa njima sa igracem manje. kad vidi sredinu terena protrlja oci

definitivno potpisujem. spalletti (o vremenu prije njega da ne pricam) je sa duplo slabijim sastavom 1000x bolje igrao, zamisli samo da su njemu dali borriella il' eto recimo simplicia kad je covijek trazio veznjaka i napadacaAdmir_Sa je napisao/la:ja otkako pratim aktivno romu, od 99/00 godine, ova roma igra ubjedljivo najruzniji fudbal koji ja pamtim, a za sve je kriv onaj hadalj na klupi, upropastio je svu onu magiju koja je krasila rominu igru. materemi drazi mi je poraz u mancesteru nego ovakva pobjeda, ovu pobjedu samo vadi et sto je protiv lazia, a da je neki drugi tim bio molio bi boga da 5 primimo. ovo je dno dna i odgovorno tvrdim da nam je ova pozicija previshe u odnosu na to kakav nam je trener i igra. da nam nije mexesa i risea nigdje nas ne bi bilo, ljudi zasluzuju spomenike! juan je isto prejak, al u zadnje vrijeme kiksa
nisam nikako zadovoljan

sto se tice kupa, mislim da je sve po jedna utakmica osim u polufinalu gdje se igra kuci i u gostima
[youtube][/youtube]
grazie roma