^ Ove godine im se bas prisralo da dobro igraju. LOL ! Brate, njima je dosta i što učestvuju - jer ipak - djeca zaostaju i inače . Žao mi samo što nam kvare prosjek - kao cjelokupnoj Engleskoj ligi .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
^ Ove godine im se bas prisralo da dobro igraju. LOL ! Brate, njima je dosta i što učestvuju - jer ipak - djeca zaostaju i inače . Žao mi samo što nam kvare prosjek - kao cjelokupnoj Engleskoj ligi .
Vi ne znate ni kako je biti blizu.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ove godine im se bas prisralo da dobro igraju. LOL ! Brate, njima je dosta i što učestvuju - jer ipak - djeca zaostaju i inače . Žao mi samo što nam kvare prosjek - kao cjelokupnoj Engleskoj ligi .Hajde neka i oni vide kako je biti blizu 1 mjestu ! Tako blizu a tako daleko
![]()
a to se moze reci za L'pool zadnjih 10 gOTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ove godine im se bas prisralo da dobro igrajuHajde neka i oni vide kako je biti blizu 1 mjestu ! Tako blizu a tako daleko
![]()
^ De napisi te godine da vidima to se moze reci za L'pool zadnjih 10 g![]()
![]()
^ LP , vi ?sta ste osvojili u zadnjih 6 godina kad ste tako mocni...
Saurman je napisao/la:mi pa gledaj ovaj poredak...LP PRIMERA SUPER CUP SUPER CUP EUROPE CUP SPANIJE KLUBSKI PRVACI...kao sto vidis nisam simpatizer topnika a na njih se odnosilo pitanje 6 g posta
Vidim da si i dalje "slabo" shvacen ..ljubav je napisao/la:Primeru moze Everton osvojit, pored ekipa tipa Cadiza i sl.
Valeron ? nisi nikad cuo za njega ?ljubav je napisao/la:De mi reci dva kvalitetna igraca iz Deportiva.
U nedjelju igramo protiv naseg najveceg konkurenta u borbi za prvaka EPL.
Oni su smrcili male ekipe Looserpoola, Utd-a i Chelskija, ali sada idu na noge mocnom Arsenalu koji ce
pokazati zasto je fudbalski klub number one(numero uno za goste) na svijetu.
Zelimo Villi mnogo srece u nastavku, nek dogodine igraju LP umjesto one sramote od kluba.
Arsenal, number one!
Oprosti ali ti igraci su stvarali velike probleme Real Madridu i Barceloni , a ti sada pricas o prosjecnim igracima ?ljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
To su prosjecni igraci ciji ekvivalenti po kvaliteti sad igraju u klubovima tipa Hull ili Birmingham.
pa prema naslovima i uspjesnosti, Hull i Birmingham nisu iza Arsenala, naprotiv, oni su tu negdjeljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
To su prosjecni igraci ciji ekvivalenti po kvaliteti sad igraju u klubovima tipa Hull ili Birmingham.
cadiz igra u drugoj ligiPrimeru moze Everton osvojit, pored ekipa tipa Cadiza i sl.
hahaljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
Po kojim naslovima i uspješnostima su tu sa Arsenalom ?!Pipita je napisao/la:pa prema naslovima i uspjesnosti, Hull i Birmingham nisu iza Arsenala, naprotiv, oni su tu negdjeljubav je napisao/la:Trebao si jos staviti Makaaya i Djalminhu i da se od srca nasmijemo svi zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.