EP 2010 Austrija - rukomet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Admir_Sa
Kontakt:

Re: EP 2010 Austrija - rukomet

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2010, 20:17

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:svaka rasprava ode u jbenu politiku koji vam je qrac ba

da

bolje citati i rasprave sa cikcangom, nego ovu politiku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 31 jan 2010, 20:19

Admir_Sa je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:svaka rasprava ode u jbenu politiku koji vam je qrac ba

da

bolje citati i rasprave sa cikcangom, nego ovu politiku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ma nisu normalni ba ni sekunde
Za zivot cijeli!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 jan 2010, 20:24

Prvenstvo je gotovo, ovo bi trebalo pod kljuc, nema vise smisla za komentarisanje jer se samo sad pise o necemu drugom nego o rukometu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 31 jan 2010, 20:25

sam da se ubacim politički :roll:
U hrvatskoj dolazi REFORMA državljanstva i prebivališta o osobim,putovnicama.
Tako da je ĆIlić i ekipa Hercegovaca na tapeti bilo na Htv-u maloprije :lol:
Jedno ili drugo??NekA DOSTA VIŠE :lol:
Fi hajati.
GO Bosno.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 20:26

Admir_Sa je napisao/la:

da

tačno,i onda nekome smeta kad neko citira cikija,njemu se barem možeš smijati a i znati šta odigrati sutra na kladionici

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 31 jan 2010, 20:27

spanija bi pobjedila francuze da nije retardiraniog sistema takmicenja :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2010, 20:28

Svaka cast Hrvatskoj na 2.mjestu ipak Francuzi su jaci ali su imali i naklonost sudija.
Nadam se da ce Hrvati osvojiti zlato u Svedskoj naredne godine.

Neka pati kome smeta Hrvatska je prvak svijeta !
FK Pjetlovi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 31 jan 2010, 20:30

reds je napisao/la:Svaka cast Hrvatskoj na 2.mjestu ipak Francuzi su jaci ali su imali i naklonost sudija.

potpis :)
Za zivot cijeli!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 31 jan 2010, 20:54

reds je napisao/la:Svaka cast Hrvatskoj na 2.mjestu ipak Francuzi su jaci ali su imali i naklonost sudija.

ja onda nisam gledao tu tekmi gdje su Francuzi imali naklonost sudija...a Hrvatska je ipak BILA prvak svijeta...pa kad bude novo prvenstvo,onda cemo prognozirati i nadati se....

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 21:04

CRNI_SA je napisao/la:spanija bi pobjedila francuze da nije retardiraniog sistema takmicenja :roll:
aha,malo sutra 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2010, 21:08

damir_82 je napisao/la:
ja onda nisam gledao tu tekmi gdje su Francuzi imali naklonost sudija
Crveni karton ?
Pogresnom igracu + ono nije bio crveni bilo je 2 min.Bezbroj puta svirani Hrvatima NEPOSTOJECI prestupi,koraci... Abalo stao na parket pa onda sutirao ali sudije priznale jedan od odlucujucih golova za +2 .
FK Pjetlovi

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 21:16

reds je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
ja onda nisam gledao tu tekmi gdje su Francuzi imali naklonost sudija
Crveni karton ?
Pogresnom igracu + ono nije bio crveni bilo je 2 min.Bezbroj puta svirani Hrvatima NEPOSTOJECI prestupi,koraci... Abalo stao na parket pa onda sutirao ali sudije priznale jedan od odlucujucih golova za +2 .
hahahaahaha pa jesi ti kralju vidio koliko su samo puta suci svirali nepostojece probijanje Francuzima,Karabatic 2 puta dobio 2 min. ni zbog ceg,pogotovo je prvo iskljucenje bilo smjesno...onda 2 sedmerca su dosudjena za Hrvate koja ni blizu nisu bili sedmerci 8-)

ja se ne sjecam da su ijednom suci svirali prestup Hrvatima ;)

crveni karton je bio cist ko suza,jos su Hrvati imali srece da im je iskljucen neki bezze igrac,a ne Gojun koji je ustvari zasluzio crveni karton .

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2010, 21:26

JameS 23 je napisao/la:hahahaahaha pa jesi ti kralju vidio koliko su samo puta suci svirali nepostojece probijanje Francuzima,Karabatic 2 puta dobio 2 min. ni zbog ceg,pogotovo je prvo iskljucenje bilo smjesno...onda 2 sedmerca su dosudjena za Hrvate koja ni blizu nisu bili sedmerci 8-)
Nepostojece probijanje !
I Karabatic i Narcise ko bikovi kad krenu zabijaju se u odbranu.
Karabatic je najprgaviji igrac na terenu bio.Kad je najvise trebalo sudci su priznali gol Abaloa koji je prvo pao na parket pa onda dao gol.
FK Pjetlovi

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 jan 2010, 21:31

Evo, sad sam malo došao sebi :D pa da kažem koju vezanu uz finale.

Hrvatska je bila bolja u prvom poluvremenu i prava je šteta sto nismo uspjeli zadržati 3 razlike pri samom finišu poluvremena. Malo se brzalo, radilo nepotrebne faulove i eto Francuza brzo u egalu. A drugo poluvrijeme je priča za sebe. Francuzi su apsolutno bili bolji i u vremenu od samo 6,7minuta napravili seriju od 8:1, tj. 17-13. To je bila golema prednost i nakon toga se bilo teško vratit, pogotovo protiv onako tvrde obrane. Zadnjih 10 mnuta su utakmicu mirno priveli kraju.
Moram reći da je mene oduševio LUC ABALO, igračina, stvarno šta on radi, kako skače i puca, čudo jedno. Jednom rječju majstor, baš ga je užitak gledat, iako sam navijao protiv njega.
Čestitke Francuzima još jednom na pobjedi, zasluženo su uzeli zlato ;) Samo jos da kažem da su i suci bili više manje korektni, i da ne bi trebalo biti nekih zamjerki na njihov kriterij. Možda jedino krivo dosuđeni crveni karton i prestroga odluka za isti. Al, sta je tu je, to se ne može promijeniti.
I na kraju, VELIKO HVALA svim dečkima što su igrali za Hrvatsku i ponosno je predstavljali. Mladi su, imaju potencijala i snage, i njihovo vrijeme tek dolazi. Ima vremena.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 21:33

reds je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:hahahaahaha pa jesi ti kralju vidio koliko su samo puta suci svirali nepostojece probijanje Francuzima,Karabatic 2 puta dobio 2 min. ni zbog ceg,pogotovo je prvo iskljucenje bilo smjesno...onda 2 sedmerca su dosudjena za Hrvate koja ni blizu nisu bili sedmerci 8-)
Nepostojece probijanje !
I Karabatic i Narcise ko bikovi kad krenu zabijaju se u odbranu.
Karabatic je najprgaviji igrac na terenu bio.Kad je najvise trebalo sudci su priznali gol Abaloa koji je prvo pao na parket pa onda dao gol.
nisam rekao da su sva probijanja bila nepostojeca,ali bilo ih je 8-)
Karabatic mozda jest prgav igrac u obrani,ali u oba slucaja kada je zaradio iskljucenja ona nisu postojala(uostalom valjda si gledao utakmicu) 8-)
bar u 35% slucajeva kada igrac uleti u 6 metara spusti nogu malo prije na pod nego sto opuca,a u 70% slucajeva suci to nece svirati 8-)

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 31 jan 2010, 21:33

Moj utisak je da je Hrvatska izgubila vec prije prvog poluvremena kad su imali plus 3 tj. 12-9 a onda za 2 minuta Francuzi poravnavaju i odlaze sretni sa 12-12 na odmor.Inace sam iz BIH al sam navijao za Hrvatsku jer volim da mi komsije budu prvaci nego tamo neki Francuzi mada se moram sloziti da imaju najbolju odbranu na svijetu i tu prednost su veceras iskoristili.Cestitam Francuzima al isto tako Hrvatskim rukometasima na prikazanom jer su zasluzeni finalisti. :)

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 21:39

@Dubrava-stvarno je Abalo cudo od igraca koliko covjek samo imao sirok repertuar suteva u svojim rukama,kakva brzina,koji odraz(lebdenje u zraku),kakav trzaj ima taj momak samo ako se sjetis veceras kad je pogodio precku kada je jednim trzajem poslao cjelu Hrvatsku obranu na pod 8-)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 jan 2010, 21:41

hrvate gotivim jer igraju lijjep rukomet.....ne zato sto su mi komsije,ali brate sta su im sudije radile ovu tekmu.....FUJJJJJJJJJJJJ
to je JEDINI rezlog poraza...jer nakon nekih odluka vise se nemozes smiriti ni kontroslisati...onaj prestup abaloa je bio za dvije minute a on balicu svira NEPOSTOJECI PRESTUP 10 sekundi ranije SRAMOTAAAAAAAAAA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 jan 2010, 21:49

johnnyHZ je napisao/la:hrvate gotivim jer igraju lijjep rukomet.....ne zato sto su mi komsije,ali brate sta su im sudije radile ovu tekmu.....FUJJJJJJJJJJJJ
to je JEDINI rezlog poraza...jer nakon nekih odluka vise se nemozes smiriti ni kontroslisati...onaj prestup abaloa je bio za dvije minute a on balicu svira NEPOSTOJECI PRESTUP 10 sekundi ranije SRAMOTAAAAAAAAAA
A nisu im sudije krive sto oni ne mogu da pogode sedmerce, tj. sto se zaj.ebaju kad ih pucaju. Nisu im oni krivi sto ne mogu dva puta da iskoriste igraca vise.
Po meni je nepravda ucinjena ne stavljanjem Balica u najbolju ekipu prvenstva. Jednostavno covjek je nakon duugo vremena bio onaj pravi a oni ga ovako izlevate. Vodio je ekipu citavim prvenstvom i dijelio asiste Strleku i Voriju i njih izaberu a njega ne. Kako god, on je za mene MVP :D :D

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 21:57

Abalo je trebao dobiti nagradu za najboljeg show igraca ljepota ga gledati sa kakvom lakocom igra "gumeni" :D

a za najboljeg odbramenog nagradu je trebao dobiti Dinart lik je zivotinja...ko sto rece onaj Hrvatski komentator"Gdje Dinart prodje tu trava vise ne raste" :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.