Crna Gora sa igračima iz klubova kao što su Dečić Tuzi, Sutjeska Nikšić, Budućnost Podgorica, Kolubara, Hapoel Tel Aviv i Qarabag stvarala prilike protiv ove Rumunije k'o na video igrici, i neko će reći da nije do bugarskog cigana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Crna Gora sa igračima iz klubova kao što su Dečić Tuzi, Sutjeska Nikšić, Budućnost Podgorica, Kolubara, Hapoel Tel Aviv i Qarabag stvarala prilike protiv ove Rumunije k'o na video igrici, i neko će reći da nije do bugarskog cigana
To je pravi stav. Samo nastavite tako.
To ste govorili za Bajevica (da se zna obuci)BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:15Prvi selektor u historiji reprezentacije koji se zna obući.![]()
Mora bar jednog beka mijenjati, iako su oba za povratiti. Nadam se da lete i Cimirot i Prcić, kakve ublehe Bože sačuvaj.
Pusti te Tutine navijace.
I vrancic da povezeizdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 22:06Da imamo ozbiljnijeg selektora večeras bi štoperski tandem igrali Hadžikadunić i Ahmedhodžić, a na golu bi možda stajao Kovačević. Na beku bi vjerovatno bio neko od ovih mlađih i to bi odmah bilo drastično bolje.
Ivaylo je sam sebi presudio menadžerisanjem.
Stoji da nam je ekipa pološa sa kvalitetom, ali ovi rumuni su jos gori, oni se sami nude na tacni, smijesna ekipa realno, toliko prostora ostavljaju pozadi, samo sto mi ne znamo nista iskorisiti.
I Demirovic da postigne koji gol.Victor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 22:07I vrancic da povezeizdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 22:06Da imamo ozbiljnijeg selektora večeras bi štoperski tandem igrali Hadžikadunić i Ahmedhodžić, a na golu bi možda stajao Kovačević. Na beku bi vjerovatno bio neko od ovih mlađih i to bi odmah bilo drastično bolje.
Ivaylo je sam sebi presudio menadžerisanjem.![]()