Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Ostale evropske lige
Pocelo je ... 

- kumkalesic
- Kontakt:
Bas ce lijepo urediti stadion za Copu 
Majko moja koje ludilo
Samo ne znam kako se se ovi gostujuci navijaci izvuc i spasiti batina.
Veceras se slavi u jednom dijelu Buenos Airesa i gradu Cordobi

Majko moja koje ludilo

Samo ne znam kako se se ovi gostujuci navijaci izvuc i spasiti batina.
Veceras se slavi u jednom dijelu Buenos Airesa i gradu Cordobi

Zadnja izmjena: kumkalesic, dana/u 26 jun 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Joint_fc
- sarajlija89
- Kontakt:
Tesko je ovo gledati...
Takav klub, jedan od najvecih i sa ogromnom tradicijom, da nakon 110 godina ispadne.Svi placu, jedni od radosti, drugi od tuge, ali to je fudbal, zato i jeste navaznija stvar na svijetu.
Kad se sjetim kad su moj Juventus izbacili, ja sam plakao kao dijete, jecao, tesko mi je ovo gledat...
Pa sto ih prksaju kad nista ne rade jbt???
Takav klub, jedan od najvecih i sa ogromnom tradicijom, da nakon 110 godina ispadne.Svi placu, jedni od radosti, drugi od tuge, ali to je fudbal, zato i jeste navaznija stvar na svijetu.
Kad se sjetim kad su moj Juventus izbacili, ja sam plakao kao dijete, jecao, tesko mi je ovo gledat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- kumkalesic
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Tesko je ovo gledati...
kako ne rade kidaju sve sa stadiona i gadjaju nogometase, jedva se gostujuci spasise i pobjegose u svlacionicu
Joint_fc
- drinin vuk
- Kontakt:
' све " & позатварат,6 $ у $ $ ",$ $ на " " ¥ " ?. & & " " сцена ¥,? сутра,за " су " ? ". % $ се ' " $ је та " " ? (тј. ? ?) ? $ $ " $ " " " ? ".....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nista ja od tog ne vidjeh, osim uplakanih lica i komentator na Canal+ govori zasto ih prskaju kad nista ne rade???
Pa normalno da ce ovako reagovat, ali nisu nista uradili, osim sto ih je par pokusalo upast na teren, ali su brzo to zaustavili na pocetku.
E moj River..placu i igraci..placu svi...
Pa normalno da ce ovako reagovat, ali nisu nista uradili, osim sto ih je par pokusalo upast na teren, ali su brzo to zaustavili na pocetku.
E moj River..placu i igraci..placu svi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- kumkalesic
- Kontakt:
Nista, ove nogometase sad pravac na aerodrom i van zemlje. Bolje im je da ih nema neko vrijeme u Argentini, jer im zivoti nisu sigurni...ovo ima samo u Argentini
Joint_fc
Nema tih para na svijetu koje bi me ubijedile da veceras budem igrac Rivera. Sta da kezem nakon ovoga? Jos nemogu da vjerujem sta se desilo i da su ispali u drugu ligu. Realno vec sezonu-dvije igraju strasno lose ali ove je bio vrhunac.
Gledati onakva lica navijaca, suze, bijes... pa brate koja je to ljubav prema klubu, oni ljudi zasluzuju bolje od ovakovog Rivera!
Gledati onakva lica navijaca, suze, bijes... pa brate koja je to ljubav prema klubu, oni ljudi zasluzuju bolje od ovakovog Rivera!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Veceras ce u La Boci biti ludnica. Meni je drago da ovi "bogatasi" shvate da se neke stvari ne mogu kupiti novcem i da je u fudbalu potrebno vise od toga da bi se uspjelo.
Jedino mi je zao sto naredne sezone nece biti Superclasica, no koga nema bez njega se mora.

Jedino mi je zao sto naredne sezone nece biti Superclasica, no koga nema bez njega se mora.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi idete u Offtopic. Tema je Ostale evropske lige
. Salu na stranu ..
Meni je najvise zao igraca, jer ko zna sta ce se jos desiti, ovi Argentinci su spremni na sve

Meni je najvise zao igraca, jer ko zna sta ce se jos desiti, ovi Argentinci su spremni na sve

- kumkalesic
- Kontakt:
Ma to ti je taj argentinski temperament.Rooney88 je napisao/la:Nema tih para na svijetu koje bi me ubijedile da veceras budem igrac Rivera. Sta da kezem nakon ovoga? Jos nemogu da vjerujem sta se desilo i da su ispali u drugu ligu. Realno vec sezonu-dvije igraju strasno lose ali ove je bio vrhunac.
al igracima se tesko pise, mislim da je to i njima jasno, kada su izlazili sa terena, mnogi su izgledali izbezumljeno shvatajuci sta ih ceka. sto je najgore, ni njihove porodice sada nece biti smirene i bezbrizne. da su bili pametni, pa izgubili se u januarskom prelaznom roku, ovako...
Joint_fc
- drinin vuk
- Kontakt:
Evo jeste li vi gledali sad kako biju jadnog starca i zenu. Ja nemam pojma zasto, ako je neko skontao stvarno bi volio znati!
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma taj naziv je vazio u nekom proslom vremenu. Danas je situacija gotov ista medju navijacima oba velika argentinska kluba. Obicno su to ljudi iz srednjeg staleza kojima je jedan od ovih klubova gotovo sve u zivotu i upravo to saznanje da sljedece godine nece moci navijati za svoj klub u velikom Super Clasicu mozda i najvise boli...amerosm je napisao/la:Veceras ce u La Boci biti ludnica. Meni je drago da ovi "bogatasi" shvate da se neke stvari ne mogu kupiti novcem i da je u fudbalu potrebno vise od toga da bi se uspjelo.
Jedino mi je zao sto naredne sezone nece biti Superclasica, no koga nema bez njega se mora.![]()
doduse boli i druga liga

Joint_fc
Mah da sam igrac Rivera odmah bih veceras digao kredit kakav i kompletnu familiju poslao van Argentine. Potpisao bih za bilo koga u Evropi, nebitno samo bih bjezao dalje od onih faca. Brate nevjerovatno mene strah pred TV-om ba kada ih vidim a tek njih na terenu.kumkalesic je napisao/la:Ma to ti je taj argentinski temperament.Rooney88 je napisao/la:Nema tih para na svijetu koje bi me ubijedile da veceras budem igrac Rivera. Sta da kezem nakon ovoga? Jos nemogu da vjerujem sta se desilo i da su ispali u drugu ligu. Realno vec sezonu-dvije igraju strasno lose ali ove je bio vrhunac.
al igracima se tesko pise, mislim da je to i njima jasno, kada su izlazili sa terena, mnogi su izgledali izbezumljeno shvatajuci sta ih ceka. sto je najgore, ni njihove porodice sada nece biti smirene i bezbrizne. da su bili pametni, pa izgubili se u januarskom prelaznom roku, ovako...

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- drinin vuk
- Kontakt:
drH je napisao/la:Evo jeste li vi gledali sad kako biju jadnog starca i zenu. Ja nemam pojma zasto, ako je neko skontao stvarno bi volio znati!
Ево ја управо $,' " $ је то " &.% то &,па $ ? су & $ су је. " ' " пар $ на " у ? $ на ?,? на " ?," $ $ га ',? $ "' је ствар - ? "",$ ¥" $ ' % $ ?",овај ?,$ " ? га %,$ ?,& ? устајања " " $ " &.Не ' $ је " $ ? " ? ",& је старац & & & не ? то," - те ' " ? $ $ " & " & ? $.То је та ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.drH je napisao/la:Evo jeste li vi gledali sad kako biju jadnog starca i zenu. Ja nemam pojma zasto, ako je neko skontao stvarno bi volio znati!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- kumkalesic
- Kontakt:
Lijepo, lijepodrinin vuk je napisao/la:VIVA BOCAVIVA JUNIORS

Kakva nagrada za Martina Palerma na kraju fenomenalne karijere...
Joint_fc
Evo sve ali od kad je Argentina u Europi?
...što je više lome to je volim jače...
Ma nije to, moja teorija je da je onaj starac ima neku funkciju u Riveru pa ga je neko prepoznao i naravno da ga krive kao i sve koji rade u klubu za ispadanje. To mi je jedino logicno u onoj situaciji. A to da ce te moj sin iz druge bande ubiti nije vjerovatno jer se vidi da su iz visoke klase.drinin vuk je napisao/la:drH je napisao/la:Evo jeste li vi gledali sad kako biju jadnog starca i zenu. Ja nemam pojma zasto, ako je neko skontao stvarno bi volio znati!
Ево ја управо $,' " $ је то " &.% то &,па $ ? су & $ су је. " ' " пар $ на " у ? $ на ?,? на " ?," $ $ га ',? $ "' је ствар - ? "",$ ¥" $ ' % $ ?",овај ?,$ " ? га %,$ ?,& ? устајања " " $ " &.Не ' $ је " $ ? " ? ",& је старац & & & не ? то," - те ' " ? $ $ " & " & ? $.То је та ".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.