FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 03 mar 2009, 18:59

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 04 mar 2009, 12:47

ne bi bilo loshe dovesti ovog gourcuffa iz bordo-a...evo citam nece u milan nazad, ne bi bilo loshe kad bi ga mi otkupili,mali je talentovan samo tako...prodati onog mamlaza podolskog,dodati jos koji milioncic mozda i uzeti ga :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 mar 2009, 18:29

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2009, 21:28

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2009, 21:57

Slaba igra Bayerna 70. minuta Leverkusen vodi 2-0. Mislim da je Klinsmann odbrojao svoje na klupi Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2009, 22:04

Helmes 3-0. Ovaj Bayern je neprepoznatljiv. Neznam sta se desava ali u ovoj ekipi vise nista ne stima. Ne bi me cudilo da sutra Hitzfeld preuzme vruci krompir.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2009, 22:31

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2009, 22:38

Evo mog vidjenja utakmice. Po meni Bayern 70. minuta je na bio prisutan samo iz razloga sto su trebali izaci na teren. Kad je Leverkusen poveo sa 3-0 oni su se probudili i poceli igrati nogomet. Ekspresno su Lucio i Klose smanjili rezultat i posljednih 15. minuta bio je konstantan pritisak Bayerna, medjutim nisu uspjeli dati gol i Kiessling iz kontre zavrsava posao. Imam osjecaja da ovi igraci koji iz sedmice u sedmicu izlaze na teren potcjenjuju protivnike i kad vide da je 1 do 12 onda pocinju igrati nogomet kako umiju. U ovoj ekipi se podhitno mora nesto mjenjati ako ovako nastave Bayern nece biti ni prvak niti ce u LP dogurati daleko. Kao sto sam u predhodnom postu napisao mislim da su Klinsmannovi dani odbrojani i da ce ga naslijediti Hitzfeld do kraja sezone. Bayern je vec sada promasio svoj cilj koji je bio postavljen pred pocetak sezone a to je dupla kruna. U ovoj ekipi se sve svodi na Riberiya i kad njega zatvoris ne postoji onaj Bayern koji zna slabom igrom pobjediti protivnika. Vidi se da Klinsmann nije trener za Bayerna. On je po meni samo dobar motivator i on nema pojma o taktici. Ovo pisem zato sto sam prvenstveno navijac njemackog nogometa i njemackoj treba Bayern u LP i mene je iskreno strah da oni taj cilj ne promase ako nastave ovako igrati.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2009, 22:41

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 mar 2009, 23:26

Dobro to Bajern cini :shock: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 mar 2009, 01:54

Ocekivao sam tesku tekmu pa i poraz ( bezz da pametujem ), sada je najlakse sve sroljati na jednog covjeka ili pak..sutjeti!!! Nije im kup prioritet bio ( pa sto prije ne ispadose, da imaju vise dana odmora )!!! :mrgreen:
Utakamicu su olahko shvatili ( kao i mnoge do sad ) sto im se naravno osvetilo ( cuj to :shock: )!
Vise od pola igraca nije u svojoj normalnoj formi ( drugim rijecima ne pruzaju maximum ), pa sta onda mozes ocekivati... :mrgreen:
Klinsman je imao zamisao da igra ofanzivno i moderno ( sto u neku ruku nije dalo rezultate ), pa je poceo trpiti kritike ( opravdane ) sto od javnosti, sto od igraca ( klose, lahm, ribery ) pa je promjenio taktiku, sto je u neku ruku na moment dala rezultat ( dvaput zaredom bez primljenog gola ) i sad nakon ovog poraza treba nesto ponovo mjenjati...
Koliko sam kivan na Klinsmana, toliko mi je ga zao...pokusaje sa svojim stilom ( ofanzivnim ), ne daje neke rezultate, stizu kritike odozgo, odozdol, iznad, ispod...mjenja stil, igra sa jednim napadacem...opet nevalja!
Treba shvatiti da je pritisak ogroman, da se ocekuje mnogo, a on ( trener ) jednostavno nije dorastao svemu tome i tu nastaju problemi, eh sad koliko cega ovi ( uli i co ) trpjeti, ostaje da se vidi!
Autoritet mu je definitivno poljuljan ( cim mu mogu igraci sugerisati nacin igre ), a ostatak cemo vidjeti u nastavku bundeslige i u LP..ako tu sta ne odlomi, kraj price je poznat!!! :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2009, 03:10

@Gero ratni haveru ,,dont wory be hairly,, ;)
Pa poguracemo se nekako bit ce i za vas valjda mijesta u slijedecoj LS :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 mar 2009, 10:19

Kao sto napisah prije par dan dana leverkuzenova mladost ce razvaliti prepotentni bajern. Raspadaju se po savovima poput milana. Mislim da je vecina bajernovih igraca islužena raga koja ne moze vise igrati tempo na visokoj razini sa jakim tempom, tipican je primjer ze roberto. Kod drugoga gola cini mi se trci za protivnickim igracem kao maratonac. Bajernovi navijaci i simpatizeri su poput noja, drze glavu u pijesku nadajuci se nekakvoj tituli od ovakve ekipe, a klinsman je poput zasticenoga medjeda, kojega ce na kraju bekenbauer i rumenige morati na ljeto upucati.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 mar 2009, 13:27

:lol: :lol:
Nije mi krivo sto smo izgubili, nisam se ni nadao da cemo ove godine uraditi nesto ozbiljnije u kupu. Krivo mi je zbog nacina na koji primamo golove (3. i 4.). I onaj iz kornera je presmijesan, kada u odbrani imamo divove. Jos je smjesnija Klinsmanova taktika, u pola sezone on isprobava neke svoje varijante, glupira se, **** li ga otll i borowski i demichelis kao stoper :roll: Nek kupi PES pa nek kuci stima formaciju kako hoce.

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 05 mar 2009, 14:31

Bayern je sinoc igrao bez neke zelje, kao sto amerosm kaze bili prisutni samo iz razloga sto su trebali izaci na teren. Cijela ekipa je bila losa/prosjecna ali me je Borowski totalno razocarao, pa lik je katastrofa. Nisam vjerovo da se moze imati onoliko netacnih dodavanja i ne znam je li on i jedan dvoboj za loptu dobio. Pa Renato Augusto njemu i Oddu 5 puta loptu provlaci kroz noge. Sramota :roll:
Klinsmanu je pod velikim pritiskom, navijaci su navikli na trofeje a i uprava nema mnogo strpljenja..Ali ono sto je najgore na novom PES-u nema Bayerna pa je Klinsman sav izgubljen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 05 mar 2009, 14:43

borowski nije toliko losh igrac kolko ga vi napadate, par puta nas je dobro izvlacio (npr wolfsburg) :mrgreen: ...
a sto se tice taktike i nekih eksperimentisanja ja bih ovako moozda pokusao nekad...
rensing

oddo lucio van buuyten lahm

ribery van bommel borowski ze roberto

klose toni

a evo i objasnjenja: umjesto demichelisa staviti buytena svaka cast martinu za proslu sezonu ali ova sezona ocito nije njegova, van buyten onolika mrcina bi bolje dosla u odbrani i skok igri, druga izmjena borowski umjesto bastiana...riberya staviti na stranu gdje igra i u francuskoj (poprilicno dobro) a ze roberta umjesto na centru staviti po boku ... bolji od schweinsteigera po strani, sto dokazuje i sinocnja utakmica gdje je igrao po strani,doduse beka i nesto povucenije ali mislim da bi ta igra po stranama bila bolja i ne bi se svodilo sve na riberya...ribery bi djelovao po toj desnoj uz malu pomoc oddo-a (mada moze i sam :mrgreen: ) a lahm bi dobro pomagao ze robertu po toj lijevoj strani,gore toni i klose trpaju mrezu protivnika :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 mar 2009, 18:30

Hleb blizu prelasku u Bayern!?

MOGUĆI transfer francuskog veznjaka Bayern Münchena Francka Riberyja u Barcelonu iz dana u dan puni stupce španjolskih i medijskih novina. Na kratko je njegovu ulogu preuzeo Aleksander Hleb.

Bjeloruski 27-godišnji veznjak u Barcelonu je stigao u ljeto 2008. godine iz Arsenala, ali na Camp Nou se nije baš naigrao, što zbog ozljeda, što zbog nepovjerenja trenera Josepa Guardiole.

Njemački mediji navode da je interes za Hlebom pokazao bavarski gigant Bayern, koji je za njegov transfer spreman platiti nekih 13 milijuna eura. Hleb nije nezainteresiran za ovakav posao, prenosi Bild.

"U najboljim sam igračkim godinama i ne želim ih provesti na klupi. Bayern je poseban klub i njegov inters pruža mi veliku čast i zadovoljstvo. Mislim da je sjajna stvar za svakog igrača kada je Bayern zaintsresiran za njegovu kupnju jer on spada među najveće klubove na svijetu", izjavio je Hleb, koji već ima bundesligaškog iskustva jer je između 2000. i 2005. bio član Stuttgarta gdje je odigrao 137 utakmica.

I jos jedna vijest je interesantna za navijace naseg kluba,kako su neki engleski mediji objavili povratak Michaela Ballacka u bayern je skoro pa siguran,s druge strane znajuci kakvo je zutilo "The Sun" ovo bi moglabiti velika patka... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jerry85
Kontakt:

Post Postao/la jerry85 » 05 mar 2009, 19:09

muka mi je od sinoc...rensing je retard klinsi jos veci...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 mar 2009, 20:28

cccccc kako vas nabuši bayer a uvijek ste dobro igrali u gostima protiv njih
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 05 mar 2009, 20:52

Ćao Ćao...Pusa svim Bayernovcima... :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.