FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nije loša ova za veznjaka, Hleb je otišao, a Xavi i Iniesta neće čitavu sezonu moći nositi Barcinu igru. Al sad je gotovo, prelazni rok je završen. Ako bude prpe, samo ubacite nekog iz juniora u prvi tim, imate strašnu omladinsku školu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A poznato je da se Iniesta dosta cesto povrijedi. Tako da je dosao jos jedan veznjak, imali bi odgovarajucu zamjenu!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se da je omladinska skola prejaka, i da ima talenta, ali trebao je ipak neko sa nesto vise iskustva u nogamael-fighter je napisao/la:Nije loša ova za veznjaka, Hleb je otišao, a Xavi i Iniesta neće čitavu sezonu moći nositi Barcinu igru. Al sad je gotovo, prelazni rok je završen. Ako bude prpe, samo ubacite nekog iz juniora u prvi tim, imate strašnu omladinsku školu.
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- -Barcelona-
- Kontakt:
Inter prvi izbor za Messija ako napusti Barcu
Lionel Messi trebao bi uskoro potpisati novi ugovor s Barcelonom po kojem će na Nou Campu ostati do 2016. godine i zarađivati oko 10 milijuna eura godišnje.
Novi ugovor imat će i klauzulu po kojoj će Messi moći napustiti klub u slučaju da na adresu Barcelone dođe ponuda od 250 milijuna eura.
A ako Messi jednog dana poželi napustiti Nou Camp, pravo da prvi s njim pregovara imat će milanski Inter. Prema pisanju La Gazzette Dello Sport, predsjednik talijanskog prvaka Massimo Moratti tako je naime dogovorio s Messijevim ocem, Jorgeom.
Barcelona i Inter ove su godine pokazali odličnu suradnju. Iz Milana su na Nou Camp sletili Zlatan Ibrahimović i Brazilac Maxwell, a prema Milanu je otišao Samuel Eto'o.
samo sto Mesi nikad nece napustit barcu
Lionel Messi trebao bi uskoro potpisati novi ugovor s Barcelonom po kojem će na Nou Campu ostati do 2016. godine i zarađivati oko 10 milijuna eura godišnje.
Novi ugovor imat će i klauzulu po kojoj će Messi moći napustiti klub u slučaju da na adresu Barcelone dođe ponuda od 250 milijuna eura.
A ako Messi jednog dana poželi napustiti Nou Camp, pravo da prvi s njim pregovara imat će milanski Inter. Prema pisanju La Gazzette Dello Sport, predsjednik talijanskog prvaka Massimo Moratti tako je naime dogovorio s Messijevim ocem, Jorgeom.
Barcelona i Inter ove su godine pokazali odličnu suradnju. Iz Milana su na Nou Camp sletili Zlatan Ibrahimović i Brazilac Maxwell, a prema Milanu je otišao Samuel Eto'o.
samo sto Mesi nikad nece napustit barcu
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Mali Maestro
- Kontakt:
Šta je zapelo s Puyolom, kad se on prepao za mjesto u timu onda znaš da Barca ima strašan tim 
Please
sto se mene tice ako nesto odugovlaci puyolu se treba zahvaliti dao je dosta barci ali ima 31 godinu jeste borben i sve to ali nista vise od toga !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Pa mi Gutija...halooo Gutija držimo u klubu da se oprosti kako treba...a vi bi tjerali Puyola zbog nedokazanog vehabije...CRNI_SA je napisao/la:sto se mene tice ako nesto odugovlaci puyolu se treba zahvaliti dao je dosta barci ali ima 31 godinu jeste borben i sve to ali nista vise od toga !!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- nidjo_barca
- Kontakt:
niko njega ne tjeraaRaul_64 je napisao/la:Pa mi Gutija...halooo Gutija držimo u klubu da se oprosti kako treba...a vi bi tjerali Puyola zbog nedokazanog vehabije...CRNI_SA je napisao/la:sto se mene tice ako nesto odugovlaci puyolu se treba zahvaliti dao je dosta barci ali ima 31 godinu jeste borben i sve to ali nista vise od toga !!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
ko kaze da tjeraju puyola,samo malo pregovaraju,a sta pojedinci sa ovog foruma misle sta puyol treba da uradi to nikoga nezanimanidjo_barca je napisao/la:niko njega ne tjeraaRaul_64 je napisao/la:Pa mi Gutija...halooo Gutija držimo u klubu da se oprosti kako treba...a vi bi tjerali Puyola zbog nedokazanog vehabije...CRNI_SA je napisao/la:sto se mene tice ako nesto odugovlaci puyolu se treba zahvaliti dao je dosta barci ali ima 31 godinu jeste borben i sve to ali nista vise od toga !!
- el-fighter
- Kontakt:
Ako Puyol ne produži sa Barcom, onda na zimu odlazi u Mančester City
Neznam kako to da on bude nesiguran za svoje mjesto u timu.
Neznam kako to da on bude nesiguran za svoje mjesto u timu.
Velež do groba života mi moga
- -Barcelona-
- Kontakt:
Pique: Nadam se da će nam Fabregas doći iduće ljeto
Dolazak Cesca Fabregasa u Barcelonu sljedećeg ljeta bio bi fantastičan. Obožavam njegovu igru, a s njim u momčadi Barca bi bila još kvalitetnija. Jako bi obogatio naš vezni red, rekao je Gerard Pique, mladi branič prvaka Europe.
Upravo je Pique prije dvije sezone napustio Premiership i Manchester United te se vratio u Primeru.
Sada se nada da će njegov put slijediti i ponajbolji veznjak svijeta i kapetan Arsenala. Tijekom ljeta za Cesca se otvoreno zanimala Barca, ali i Milan te Real. Za njegove usluge morali bi izdvojiti oko 50 milijuna eura.
Dolazak Cesca Fabregasa u Barcelonu sljedećeg ljeta bio bi fantastičan. Obožavam njegovu igru, a s njim u momčadi Barca bi bila još kvalitetnija. Jako bi obogatio naš vezni red, rekao je Gerard Pique, mladi branič prvaka Europe.
Upravo je Pique prije dvije sezone napustio Premiership i Manchester United te se vratio u Primeru.
Sada se nada da će njegov put slijediti i ponajbolji veznjak svijeta i kapetan Arsenala. Tijekom ljeta za Cesca se otvoreno zanimala Barca, ali i Milan te Real. Za njegove usluge morali bi izdvojiti oko 50 milijuna eura.
predji u real pa ces igrati sa fabregasom-Barcelona- je napisao/la:Pique: Nadam se da će nam Fabregas doći iduće ljeto
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
na koju razinu bolanTata je napisao/la:sta pike brsla?![]()
ne spadamo na tu razinuhttp://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 13854.aspx
- -Barcelona-
- Kontakt:
ti si se bas nesto zagrijao za Pikea,a po vasoj prici nije nista bolji od Pepea il AlbiolaTata je napisao/la:predji u real pa ces igrati sa fabregasom-Barcelona- je napisao/la:Pique: Nadam se da će nam Fabregas doći iduće ljeto
Duplo je bolji od obojice... A i mladi je
jest,jestWolverine je napisao/la:Duplo je bolji od obojice... A i mladi je
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Gdje ti živiš čuj mlađi,a za ovo prvo to ti je isto ko kad bi neko rekao da ima bolji stoper od FerdinandaWolverine je napisao/la:Duplo je bolji od obojice... A i mladi je
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
-
ibra_barca
- Kontakt:
ovima ''realovcima'' je krivo sto imamo bolji tim, pa se tjese šupljim zvijezdama, kontaju da se parama moze sve, vec su jednom vidjeli da to nemoze tako, galaktikosi, kada je igrao zidan, raul, ronaldo (stari), figo..., pa su opet karinu osvojili, al eto, sve je dobro dok se tjese... 
...rob do bagro...
Liga Prvaka ti ****?..jedina **** u Evropi tada ste bili vi!ibra_barca je napisao/la:ovima ''realovcima'' je krivo sto imamo bolji tim, pa se tjese šupljim zvijezdama, kontaju da se parama moze sve, vec su jednom vidjeli da to nemoze tako, galaktikosi, kada je igrao zidan, raul, ronaldo (stari), figo..., pa su opet karinu osvojili, al eto, sve je dobro dok se tjese...
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.