FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ninox
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ninox » 21 jul 2012, 17:05

ultra_CImanija je napisao/la:
ninox je napisao/la:I za kraj od mene,,,, mi koji volimo fudbal i Želju bez obzira na sve nemozemo drugacije nego da se nadamo. Neznam dali smo svjesni koliko bi Želji značilo 3-0 na Koševu??Koje samopuzdanje, koja bi euforija i posjeta bila u trećem pretkolu i koja bi masa bila na Koševu. To je onaj klik što nam fali da se izdvojimo od ostalih klubova u PL, bilo bi love, vjerovatno bi se inteziviralo pitanje oko stadiona, lakse do dobrih igraca. To sve donose uspjesi u evropi, zato jos jednom nadam se da će naši igrači smoći neke nadljudske snage i uspjeti u ovom haman nemogućem cilju...Obradovati sve nas i cijelu drzvau......i onog nafuranog Zahovića pognute glave poslati nazad u MB...
Jarane svi bismo mi voljeli da pobijedimo 5-0, prodjemo dalje i dodjemo do grupne faze. Al cesto je nas (nacionalni) problem sto ne znamo razdvojiti mastu od realnosti. Mastali smo pobjedu pa cak i neresjeno eventualno neki podnosljiv poraz u mariboru pred 3 milje nasih navijaca, realnost je 4-1 za maribor i po ko zna koji put razocarani i u "grubo" spusteni na zemlju nakon kratkog leta. Treba cak i snove graditi na necemu a ne samo kako bi lijepo bilo... Daj Boze da nam nasi igraci dokazu suprotno...

hoces reci sve je moguće osim da Željo prođe, ja bih ipak rekao sve je moguće pa i to da Željo prođe:)))) Mislim ipak da je dosta drugacija situacija tj.. obrnuta je. Nemozemo se vise razocarati, samo se mozemo obradovati. Mi smo prakticno ispali, ali ako kojim slucajem prodjemo zamisli koje bi tek onda ludilo bilo, tri dana slavlje. Ja jesam razocaran od one tekme, sad je pitanje hocu li takav ostati do utorka ili ce to trajati duze. Toliko je lose da moze biti samo bolje:))) Mislim da je nemoguće da bilo koji naš igrač ponovi onako lošu partiju, mislim da će se dobro zamisliti, da se neće prepasti i ovaj put nekim inatom bez straha i treme dati sve od sebe. Glavni faktor bi tu trebao biti vjetar sa juga, tj... ludilo i navijanje koje mora i mora biti najače do sada. Time ćemo dokazati da naš mentalitet prkos i inat nekad može pobjediti sve.... vrjijeme je da ga iskoristimo na pozitivan način... vidjeli smo kako sudiji ebemo sve, sad trebamo njima kroz igru.......

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 21 jul 2012, 17:16

Paranoja je napisao/la:@ninox

Druze ne znam koliko imas godina i koliko pratis Zelju ja sam spomenuo Odovica i ko malo duze prati Zelju zna kakav je Odovic trener i sta je uradio jedne sezone s Zeljom kad je otjeran od ponora do vrha tabele.

Opet ponavljam niz ljudi stoji iza Amara sto je naravno njegova velika prednost i rekao sam da Odovic ima takve ljude iza sebe i da ima slobodu ovo sto sam naveo sigurno bi uradio.

Nisam napisao da Osim treba sad da ode, ali ako cemo se vrtiti svake godine u krug. Prodavati igrace a svake godine para sve manje, a igraci se prodaju. Gdje idu te pare? Na plate hajde ok i na sta jos ? Na nista...
Neka nama Amara jos 10 godina, ali ako ce svoju tvrdoglavost i bezobrazluk raditi godinama i nece nikog da poslusa i pravi se najpametniji a mi u tri godine u evropi primili 20 golova, zapitaj se malo covjece!

Bez uluganja, nema profita. Para naguzovace nema. Kao daj igrac za 15 hiljada, a prodat za 300.000 ne moze druze.

ma nemam nista protiv Odovića, trenere sam naredao kako mi je koji naumpado... igrace moras prodavati jer ih neces pustiti da idu besplatno. Svaki mladi igrac koji iole zna igrati cilj mu je da igra vani kao "Dzeko" zgrne lovu jahte auta trebe itd.. sad hoces ga prodati ili pustiti da ode dzaba? Pare od prodaje treba pametno ulagati i dizati klub korak po korak, što čovjek i radi... To što neće nikog da sluša tu mi je još gotivni, i njegove legendarne izjave, ma nista bolji nismo bili, imali smo srece da smo dobili. Dok drugi treneri, sudija nas je sjeb.... idemo dalje razvalicemo ove one... Helenejse mislim da smo mi na dobrom putu, gledajuci realno jos nijedan nas klub nije napravio iskorak u evropi, da jeste ova tvoja prica bi imala temelj...usput onaj tim sto je izbacio borca je primio ove godine 10 komada, Šta bi trebali reci za Borac jbt.. također klub iz vrha naseg fudbala...

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 21 jul 2012, 17:26

Utakmica Maribor-Koper (20:00) prenosti ce: http://www.prvaliga.si/

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jul 2012, 17:27

kristian je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
Lewandowski je napisao/la:Eh ovako pozdrav raja,pratim vec duze vrijeme ovu temu,mrsko mi je bilo registrovati se ali poslje onog od neki dan morao sam.
Koja katastrofa.Glavni i jedini krivac je AMAR OSIM.Lik je dosao prije 3 godine,sa ciljem da napravi neku europsku ekipu.Od kako je dosao osvojili smo trofeja,ali svi ti trofeji su bili na silu.Svaka utakmice bez igre.I ove sezone kada smo pobjedjivali po 5-0 sve je to bilo bez igre.Sve se svodi na to da se svira penal za nas ili neki slobodnjak na 20 m da ga zeba zabije i onda procepi i zabijemo te golove.A inace su to golovi nakon kornera,slobodnjaka ... Je*o ga akcija njegova,nijedan gol nije bio lijep za vidjeti sve je to na silu,odbice kao jucerasnji gol,i naravno oni šugavi golovi Eldina Adilovica.Osim sa svojom umisljenom facom,ko je ko' on,on mi komentarise utakmice eura.Od kako je dosao forsira isti tip igre,sa gore jakim napadacem tipa Popovic,Adilovic...Sa tom igrom mozemo dobijati samo utakmice kod kuce i to one po 1-0 -.-
On kad kuci igra konstantno se brani,i imamo dosta srece sto pobjedjujemo jer se druge ekipe prepadnu i odma se stave u ulogu Autsajdera i brane gol cjelu tekmu.On bi trebao da ima ubjedljivo najaci tim u ligi.Da kupuje sve najbolje igrace iz Olimpica,sirokog,zvijezde...A on ima svoj tip igraca dovodi japance je*ene,je*li ga oni.

A sad sto se tice jucerasnje tekme.Prvo igraci se pripremaju 2 mjeseca,idu u Austriju na neke pripreme,bas su se pripremili,nijedan nemoze potrcati.Ja nezz sta on vise ceka sa igracima tipa stanica,oce li dobitisansu u prvih 11 ili da idu.Odvede ga na Bjelasnicu trci 20 dana da vidimo onda pripreme a ne ode u austriju odigra utakmicu ode onda na bazen,osim u kupacem vodio tekme.Uzmes stopericu 10 km istrcis na pocetku priprema ,vidis vrijeme.Ako se ne popravi na kraju,slobodan si decko a ne ko nasi sve gori i gori.A da je do jednog igraca onda i nekako al kad nijedan nemoze znaci da je do menadzera.Sad te sve pare sto su potrosili na te pripreme,nek vrati Amar.Ima on neki svoj tip igre,hoce odbranu a u odbrani igraci koji nemogu potrcati,i njegove izmjene,gdje je bekric? Njegovo pojacanje,koji ce mu ku*ac pojacanje ako ce sjediti na klupi,juniori su za klupe,dovede 4 igraca nijedan ne igra kako on kaze ' Nijedan nije pojacanje,samo golman', koji ga ku*ac dovodis ako nije pojacanje ? Da grije klupu moze i Stana grijati klupu .I znaci jedini krivac je osim,samo ga branite , ali sa ovakvom podrskom uprave,navijaca i svega ostalog mogao bi svako biti prvak.Osim iza sebe ima 400 ljudi.A sada pojedince da komentarisem:

Antolovic:Izvadio onaj slobodnjak,kod golova nijedan nije mogao odbraniti kiks odbrane svaki.Pa eto jedan od boljih :/
Colic:E on je kralj , samo da mu je koga laktom opaliti to mu je cilj cjele tekme.Beskoristan totalno,jedino sto zna baciti loptu iz auta :/ Kod svih golova je i on imao dosta svoje uloge.Ude u sredinu i kad napadnu s krila,gdje bi on trebao biti onda se vadi al to je vec kasno,kod 4 gola je to i kod penala,onakva lopta nije smjela proci.
Bogicevic:Fkt on mi je jedan od najgorih igraca.Uvjek ima kiks,i u prvenstvu,spor,star on nije za ove ekipe nezz sta ceka osim da ispadnemo u 2. ligu pa da ga mjenja? Moze u nasoj ligi gdje niko nema onakve brze napadace.Jedino siroki,i protiv njih se bas uvjek ono'pokaze'.Dosta bolji je Cutuk,pa i Vasilic.
Kerla:Sigurno nas najbolji igrac,pokrivao je i za sebe i za Bogi-a izvadio je dosta lopti,i extra odigrao.Naravno dokazan i provjeren igrac.TAkav bas ima mjesta
Kvesic:Jedan od mojih najdrazih igraca,ali imao sam osjecaj da ni ne igra?U napadu nije nista pokazao nijedan napad po lijevoj strani samo onaj centarsut na besliju ali slabo skroz.U defanzivi je sigurno mogao bolje odigrati.
Zolotic:Uz kerlu sigurno najbolji igrac,samo me pravo iznervirao kod prvog gola primljenog,lik dodaje loptu kroz sredinu on lagano trckara jogira,pa da je potrcao moga je presjeci,i samo to me pravo iznerviralo,ostalo sve extra odigrao pravi destruktivac samo da je malo bolje u napadu,to se treba malo vjezbati ima veliki prostor za napredak
Jamak:E on je idol,ja nezz ko ima imalo mozga da onog mazluma stavlja u tim i to u prvih 11 Bravo amare samo cu to reci.
Svraka:Ka*ina velika,to je nas reprezentativac,nije meda mog'o nista od njega,sto prije da ga je prodati.Dok imalo vrijedi.
Zeba:E on je 'majstor' jeste moze kozari i gosku.Što se ne pokaze igracina?Nije imao ni jedan tacan pas,nista od njega,gdje su driblinzi mozes bacati nase prvoligase,ajde malo se u europi pokazi,ti si kapiten igracina,naravno krivac za prvi gol,izgubi loptu i ostade gore ma bravo majstore...FUJ!
Selimovic:Pa eto i nije toliko los,kod naseg gola sve je uradio , samo me kod njega nervira opcenito lik u utakmici ima 3 kontakta sa loptom,ja fkt nezz kako on moze ikome zabiti gol , Al et,moze proci.
Adilovic:Golgeter,hahahaha,e moj adilovicu ti nemozes igrati ni za Vratnik a ne za Europskog Zelju,svaki gol si zabio na isti nacin,koji smo vidjeli i sinoc.Odbica i to je to,njega pod hitno prodati dok se moze ista uzeti za njega.
Beslija:Bravo amare jos jednom u ovakvoj utakmici ubacujes igraca kojem je najbitnije popraviti frizuru,nemoze potrcati 300 kila u njemu on da promjeni rezultat ...
Stanic:Mrtvi prosjek.

Jos jednom samo BRAVO AMARE.Sta si cekao sa izmjenama?Samo 2 izmjene?Ma mi smo kao Chelsea moze isti sastav 10 utakmica za redom odigrati u jednom danu,vidis da nemoze potrcati nijedan a on hoce da cuva izmjene za 90 min.FUJ.Gdje je bekric dovodis ga kao najvece pojacanje sezone i sjedi ti na klupi.Dosta bi bolji bio od zebe i naravno jamaka.Brkovic sigurno najbrziji igrac zelje,zasto on nije igrao to mi nikako nece biti jasno u ovakvoj utakmici mozes ocekivati samo da oni napadaju a mi da zabijemo gol nekom loptom zebe,za brzog napadaca da pobjegne odbrani i da zabije ga,bas ce Adilovic pobjeci.
AMARE TI SI KRIVAC.

I naravno ko kaze da imamo sanse za prolaz , lud je.Nemamo igre od kako je Osim dosao,nijedna utakmica kako treba sva igra na silu,i neka ovako prolazimo,a igraci ne zasluzujete sveti dres niste ukupno pretrcali 30 KM.

I evo posto vidim da svi branite Osima,nek neko kaze utakmicu u kojoj smo dobro odigrali,bez obzira na rezultat samo da je lijepa igra,nijedna sve nesto na silu,s kim god igra bunker,uvjek isto,dobro Maribor je jaci.Al sto mora protiv Goska isto igrati ' oprezno ' trebas da igras protiv njih da ih 5-0 dobijemo i to sa drugim timom. A juce gledam zale se na sudije,a to sto nama svaka tekma u ligi penal to nista,realno penal je bio,naviko po nasim prailima,niko protiv zelje nesmije svirati penal,evo da vidite da smije,i isti bi svirao i na kosevu bez ikakvih problema.

Isto tako vidim da neko pise Bogicevicu odlazi:Naravno da on nece sam otici,ali je to amar za ove 3 god morao procjeniti da on veze nema,opet je amar krivac,kako god on im je nametnuo igru on je stavio ove igrace,nijedan pojedinac nemoze biti kriv.

U ovom modernom fudbalu jedino je bitna,fizicka sprema i brzina,a to nas nijedan nema,svi zajedno nisu pretrcali 30 km,i šta ocekivati od takvih igraca? :S
Bolje da se nisi ni registrovao :?
" onclick="window.open(this.href);return false; borac-Zeljo 0:1 Adilovic prelijep pogodak.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 21 jul 2012, 17:30

Meni je jasno da Bulent Biscevic i Muhaermovic ne mogu biti na pozcijama na kojima su sada i zato nam je marketnig katastrofa i sve ostalo sto rade ove dvije legende kluba.

Meni jako draga dva igraca i mozda jedni od najdrazih ali brate drage vidi li neko u klubu da oni nemaju pojma oko ovog posla.
Sto se tice drugi ljudi ne moze Zujo sagraditi Grbavicu bez pomoci drugi ljudi, kantona, drzave i ostali. Ti mene pitas neke stvari, a vrlo dobro znas da kad je Osim dolazio da je trazio da sve radi. Od igraca, prodaje, dovodenja itd. i to je dobio. Ako je tako htio nek neko odgovara za neuspjehe. Treba prihvatiti i tu stranu medalje da se razumijemo. Najlakse je ja cu biti u klubu Bog i kad napravim rezultate ja sam, a kad napravim neuspjehe kriv je Zujo i Cviko jer KAO ne rade nista...

Daj molim te.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jul 2012, 17:34

Da ih hoce ovaj Koper izmoriti maksimalno pa da ih mi dokrajcimo sa 3 komada na Kosevu. AMIN

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 21 jul 2012, 17:43

Aco u pravu si oko ljudi u klubu, zato stadiona i nema, niti će ga biti dok je njih u većini u klubu, jer se traže u ugovoru, i nije samo telecom u pitanju, ima tu i farmaceutskih firmi, ne mislim na bosnalijek itd. A ove basne, šta reći kakvu posluku porati. Daj pa i ja mogu nacrtati top Zebi umjesto noge ali neće imat' šut kao Bukal, mogu dodati krila golmanu ali neće praviti parade kao Čobo, mogu postaviti fotomontažu Grbavice da izgleda kao Arena, pa da zadovoljim populističke porive i slavodobitnost, uljuljkati se u snove kako smo klub.
Pa eto Široki, stvarno moram ponovo pomenuti taj klub, Željo bi morao, mogao i trebao nekoga poput Džele i ostalih fosni da pošalje malo u kamp Širokog na obuku, ako već moraju da sjede zbog zasluga u klubu.
Ako je cilj željinog navijača tupavo žmirkati svaki put kada se desi megaodron zbog kojeg izgubimo masu para, bolje za Željezničar da takvi promijene ljubav, njima ne smeta ni što su nas i 'ebeni Vrapčići prestigli po uslovnosti stadiona, da ne govorimo ko je sve poslije rata napravio čitave stadione ili izgradio tribine.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 21 jul 2012, 17:49

nime_tm87 je napisao/la:Da ih hoce ovaj Koper izmoriti maksimalno pa da ih mi dokrajcimo sa 3 komada na Kosevu. AMIN
Ne.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 21 jul 2012, 17:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:Meni je jasno da Bulent Biscevic i Muhaermovic ne mogu biti na pozcijama na kojima su sada i zato nam je marketnig katastrofa i sve ostalo sto rade ove dvije legende kluba.

Meni jako draga dva igraca i mozda jedni od najdrazih ali brate drage vidi li neko u klubu da oni nemaju pojma oko ovog posla.
Sto se tice drugi ljudi ne moze Zujo sagraditi Grbavicu bez pomoci drugi ljudi, kantona, drzave i ostali. Ti mene pitas neke stvari, a vrlo dobro znas da kad je Osim dolazio da je trazio da sve radi. Od igraca, prodaje, dovodenja itd. i to je dobio. Ako je tako htio nek neko odgovara za neuspjehe. Treba prihvatiti i tu stranu medalje da se razumijemo. Najlakse je ja cu biti u klubu Bog i kad napravim rezultate ja sam, a kad napravim neuspjehe kriv je Zujo i Cviko jer KAO ne rade nista...

Daj molim te.
Ja sam te pitao za te ljude koji iza Amara stoje i da je zbog istih napravio rezultate kakve u istoriji kluba nije niti jedan trener. Odgovor nisam dobio, odnosno onako nenamjerno si popljuvao te ljude. Ne moze Zujo sagraditi stadion ali ne moze ni svake godine bombe bacati, od Slovenaca, pa Butmira, do Lige prvaka grupne faze. Kad si cuo Amara da je tako sta govorio, nikad, jer je covjek svjestan situacije. Svi zelite preko noci uspjeh, sta je vama ljudi. Pa prije pet godina ste strijepili za opstanak, igraci gladni bili, dolazili i odlazili kako su htjeli. E danas nema toga, danas se u onom za sta je Amar zaduzen zna red. Dovodjenje i odvodjenje igraca ili je mozda trebao Zuje, Bisica, pitati koga da dovede. Njih spominjem cisto reda radi. Znas li ti koja je Cvikina pozicija u klubu, nemojte ljudi molim vas. Ima i Amar svojih bubica, kojih nema, no ja tebe pitam sta je neuspjeh. Ispasti od Maccabija, Maribora, e pa druze to nije neuspjeh, pa slozio se ti sa tim ili ne. Taj Maribor je daleko, daleko ispred Zelje u svim segmentima, upravo iz razloga sto ima ljude, a Zeljo ih nema. Sve se svelo na jednog covjeka i to je tragedija ovog kluba, a on nije kriv za to. I da, kad neko ovdje rece ili kad Amar rece da je za rezultat kriv Cviko ili Zujo. Svi se slazemo da je administracija kluba nikakva, dno dna, ala Travnik, a za to je kriv Amar ili...
Ja se s tobom sve slazem. Nemam nista protiv Amara da se razumijemo odmah, covjek je donio trofeja kao sto niko nije do sada i svaka cast. DaBogda nam donio jos toliko. Sto se tice Cvike kakva je uloga njemu u klubu ne znam, ali znam da je preko njega doslo dosta igraca i njegovim zaslugama dosta igraca nije otislo.

Predsjednik kluba ima pravo da prica o tim stvarima i bolje da prica ne bi li neko pokusao nesto napraviti od stadion opcina, drzava ili neki jaki ljudi. Sve dok se prica dobro je, jer se do sad sutilo godinama niko to nije ni spominjao i zato se nikad nista nije uradilo. Zuju kad cujes u novinama, na televeziji, na radiju stalno potencira to, trazi da se ljudi probude. Dobro je rekao na jednom radiju danas Vijecnicu nek gradi koje i napravio, dajte ljudi pravite Grbavicu, pomozite nam. Ne moze u ovoj drzavi niko nista sam, ali moze pokusavati da se nesto uradi i uradit ce se i to aBd.

Meni se naprimjer ne svida ta politika Amara o kojoj ti pises, gdje si cuo Amara da prica o necemu. Pa Amar je namazan on samo suti i onda mu niko ne moze prigvoriti nista, ako napravi nesto, napravi. Ako ne napravi libo ga neka stvar nije ni obecao.
Najlakse je pisati nema se para, Amar ovo, Amar ono. Hajde sad ti meni reci kakve koristi Zuju ima od para Visce, Sehica, rata Dzeke ..talova Nyeme i ostalih ?
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 21 jul 2012, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 jul 2012, 17:53

Nije problem što mi ispadamo od Maribora,Hapoela ili Makabija već je problem način na koji ispadamo.Igrači imaju gubitnički mentalitet a Amar jednostavno ne uspjeva da motiviše igrače.
Nyema se pokazao kao jedan nezahvalnik ,Željo mu je omogućio afirmaciju a on je pobjegao odmah kada je dobio bilo kakvu ponudu.Da je bio čovjek ostao bi da odigra evropske utakmice jer neće prelaziti u Real da mu bude uslove da ne igra LP.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 21 jul 2012, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 21 jul 2012, 17:56

Semper je napisao/la:Nije problem što mi ispadamo od Maribora,Hapoela ili Makabija već je problem način na koji ispadamo.Igrači imaju gubitnički mentalitet a Amar jednostavno ne uspjeva da motiviše igrače.
U pravu si. Posto nisam replicirao Aci na ono da to nije neuspjeh. Nije neuspjeh ispasti od ekipa kakve su Hapoel, Maribor stvar je ne zalaganja igraca vec tri godine. Potop za 30 minuta po cetiri komada primamo. Raspad, ne mogu hodati, napraviti dva pasa. Zujo je za ovo kriv, oni ih trenira i pravi taktiku. To je neuspjeh.

I ovo sto covjek kaze za Nyemu. Amar ga doveo, on otisao.Amar sigurno ima neke pare od njega, a klubu i Zuji ima 0. I ovo je Zujo kriv je pustio Amaru da radi sta hoce.
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 21 jul 2012, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 21 jul 2012, 18:00

@Paranoja ma veze ti nemaš, poštedi nas sa svojim glupostima, jedno je kritikovati a drugo pljuvati po Amaru, zato ne s... ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 jul 2012, 18:03

Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno :lol: .. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
FORZA ZELJO !!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 jul 2012, 18:04

Ne vjerujem da je Amar imao korist od Nyeme jer je Amar bio svjestan da smo sa Nyemom 30 % jači , tako da je dopustio da Nyema ucjenjuje klub.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 21 jul 2012, 18:09

aleksandar_veliki je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:Meni je jasno da Bulent Biscevic i Muhaermovic ne mogu biti na pozcijama na kojima su sada i zato nam je marketnig katastrofa i sve ostalo sto rade ove dvije legende kluba.

Daj molim te.
Ja sam te pitao za te ljude koji iza Amara stoje i da je zbog istih napravio rezultate kakve u istoriji kluba nije niti jedan trener. Odgovor nisam dobio, odnosno onako nenamjerno si popljuvao te ljude. Ne moze Zujo sagraditi stadion ali ne moze ni svake godine bombe bacati, od Slovenaca, pa Butmira, do Lige prvaka grupne faze. Kad si cuo Amara da je tako sta govorio, nikad, jer je covjek svjestan situacije. Svi zelite preko noci uspjeh, sta je vama ljudi. Pa prije pet godina ste strijepili za opstanak, igraci gladni bili, dolazili i odlazili kako su htjeli. E danas nema toga, danas se u onom za sta je Amar zaduzen zna red. Dovodjenje i odvodjenje igraca ili je mozda trebao Zuje, Bisica, pitati koga da dovede. Njih spominjem cisto reda radi. Znas li ti koja je Cvikina pozicija u klubu, nemojte ljudi molim vas. Ima i Amar svojih bubica, kojih nema, no ja tebe pitam sta je neuspjeh. Ispasti od Maccabija, Maribora, e pa druze to nije neuspjeh, pa slozio se ti sa tim ili ne. Taj Maribor je daleko, daleko ispred Zelje u svim segmentima, upravo iz razloga sto ima ljude, a Zeljo ih nema. Sve se svelo na jednog covjeka i to je tragedija ovog kluba, a on nije kriv za to. I da, kad neko ovdje rece ili kad Amar rece da je za rezultat kriv Cviko ili Zujo. Svi se slazemo da je administracija kluba nikakva, dno dna, ala Travnik, a za to je kriv Amar ili...
aco zbog cega zeljo ne tuzi mersin i ne dobije pare ko kratkom postupku

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 jul 2012, 18:10

Mersin ne može početi Tursko prvenstvo dok ne izmiri dug , valjda je to tačno?

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 21 jul 2012, 18:13

Ne bih da ispada, da imam nesto protiv Amara Boze sacuvaj. Covjek je legenda kluba uradio je sto nije niko, ali ima dosta stvari o kojimA mi ovdje mozemo pisati danima.

Koliko je bilo dobri stvari sto je Amar uradio, isto toliko je bilo losih stvari koje je Amar uradio. To isto vazi i za Zuju i ostale.

Ne sikiram se ja za Amarove pare dovoljno je on pametan i zna sta radi, ali to nije dobro za klub nikako. Za nas navijace koji volimo i pratimo Zelju godinama. Jer, se dode i kaze ja sam dao i uvalio svoje pare i radit cu sta hocu. E ne ide brate dragi nije to privatluk jednog covjeka. Ko vise gura Stanica u ovom timu, daj Aco molim te..da mu nije Osima ne bi vidio Maribora, nego bi igrao u Pofalickom.

Sve dok ne budemo radili zajedno uprava, trener i svi ostali oko kluba ukljucujici navijace, mi necemo hajrovati na dobro. Sve dok je ovih podjela ovi se.ru na Zuju, ovi pak drugi na njega i tako sve u krug. Ne svida mi se to nikako...
Ali, mene niko nista ne pita...uglavnom nemam protiv nikoga nista, samo pisem ono sto mislim ...
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 21 jul 2012, 18:16, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2012, 18:13

istina1981 je napisao/la:Ne znam jeli ko pisao o danasnjem javljanju Zuje u radio emisiju Mime Sahinpasica. Kaze nas Zujo da nikada nije bio optimista kao sada i da je 100% ubjedjen kako prolazimo Maribor. Pri tome je koristio i jednu opasku: "pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub".. Takodjer je izjavio da cemo ovako lakse pobjediti nego da smo odigrali nerjeseno :lol: .. Kaze da sa Amarom nema nikakvih nesuglasica, nalijepio je malo igrace a sto se tice stadiona ovaj put je bio oprezan u izjavama i rekao je da nigdje na svijetu klubovi ne grade svoje stadione i da ima obecanja predstavnika lokalne uprave da ce se brzo krenuti u projekat izgradnje...
njemu treba zabraniti da govori za javnost.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2012, 18:14

Semper je napisao/la:Mersin ne može početi Tursko prvenstvo dok ne izmiri dug , valjda je to tačno?
koliko znam da se tako pričalo, valjda će platiti Šehu ubrzo da se ne brinu :D ...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

senidjuventus
Kontakt:

senidjuve

Post Postao/la senidjuventus » 21 jul 2012, 18:19

formacija za maribor mora biti sa dva spica :
guso

kerla vasiljic kvesic

zolotic svraka

selimovic bekric

zeba

adilovic brkovic

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, tutankamon1905 i 185 gostiju.