FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 18 sep 2014, 16:24

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 18 sep 2014, 16:27

dr.van nostrand je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
"Utakmica ooo, pocinje u pet..."

Cijene opet 5, 8 i 10 KM, stvarno nisu normalni sa tim cijenama poslije svih ovih kikseva, ionako nam je slaba posjeta, raja nema para i oni se nesto inate sa nekakvim cijenama :evil: :oops: :roll:

Stvarno ne znam ko uopste odlucuje o cijenama karti, ali se ocigledno ili inati sa nekim ili je fakat glup / lud. Hiljadu puta vec receno, zar nije bolje imati na stadionu lupam 4000 ljudi koji ce platiti petaka nego 2 milje koji ce platiti po cenera. :roll:
Rekao lijepo Dino, amortizacija jednostavno diktira cijene karata. Nece ili tesko ce karte biti jeftinije.
Organizacija utakmice, kosta, 3 tribine, security, hitna, vatrogasci... toskovi jednostavno.
Ko ima godisnju svakako bolje prodje i dodje mu znacajno povoljnije.
Ima i racunica bolje 3000 ljudi * 5 KM
nego 1500 ljudi *10 KM

ja sam za opciju sa vise gledalaca,mada ako su psovaci bolje da ne dolaze,
jer ako das 10KM ne znaci da si kupio pravo da psujes i vrijedjas koga stignes
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

lovcen16
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lovcen16 » 18 sep 2014, 16:37

cobefks je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Evo citam sad da vasa uprava pregovara sa nekoliko bivsih Partizanovih trenera pominje se tri imena...znaci Dzeno bi mogao se fatati cipelice ako ne odradi dobar posao protiv Olimpika...
Gdje citas?
Na sportbal...prvi je Vlado Vermezovic ali on vec ima angazman u Juznoj Africi a druga dvojca su Zvonko Varga proslavljeni igrac Partizana i trenutno pomocnik ovom malom jazavcu od trenera Nikolicu a treci po meni i naj perspektivniji je Zvonko Zivkovic isto radi u Partizanu sa mladjim kategorijama a ujedno radi u reprezentaciji Srbije bas moderan i dobar trener...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2014, 16:40

aakiica_sa je napisao/la:Pozdrav. Da li je i dalje ulaz besplatan za djecu i djevojke na domacim utakmicama Sarajeva?
Samo aktivni članovi (dame i djeca) sa bijelom članskom kartom imaju besplatan ulaz.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 sep 2014, 16:56

lovcen16 je napisao/la:
cobefks je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Evo citam sad da vasa uprava pregovara sa nekoliko bivsih Partizanovih trenera pominje se tri imena...znaci Dzeno bi mogao se fatati cipelice ako ne odradi dobar posao protiv Olimpika...
Gdje citas?
Na sportbal...prvi je Vlado Vermezovic ali on vec ima angazman u Juznoj Africi a druga dvojca su Zvonko Varga proslavljeni igrac Partizana i trenutno pomocnik ovom malom jazavcu od trenera Nikolicu a treci po meni i naj perspektivniji je Zvonko Zivkovic isto radi u Partizanu sa mladjim kategorijama a ujedno radi u reprezentaciji Srbije bas moderan i dobar trener...
to su gluposti, niti jedan od njih nije u razmatranju.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 18 sep 2014, 17:15

amstaff je napisao/la:Čuj nama neće lako biti dobiti "njih"... Ko su to njih? Nije valjda da Olimpic stvarno ima navijače? Ja mislio oni se ljudi na temi tamo zezaju. Ili su se toliko uživili da fakat misle da navijaju za Olimpic?!
To je neki igrač Olimpica :)
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 sep 2014, 17:18

Babayaro je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Čuj nama neće lako biti dobiti "njih"... Ko su to njih? Nije valjda da Olimpic stvarno ima navijače? Ja mislio oni se ljudi na temi tamo zezaju. Ili su se toliko uživili da fakat misle da navijaju za Olimpic?!
To je neki igrač Olimpica :)
Mi se ne zezamo samo navijamo za naš klub,Vi ste gigant I mi to poštujemo a mi eto mali klub sa Otoke koji usput I proda par nogometaša.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 17:26

slika

Mi smo pri-ka-ze, BOM BOM, ne trazi do-ka-ze, BOM BOM... :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 18 sep 2014, 17:43

Lovcen
imas linka tog clanka

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 18 sep 2014, 18:08

Kakvo ce to biti nadmetanje dvojice velikih stratega Dzeno-Mirza :-D Ko ce vise puta izgovoriti znaci :-) mislim :-) iskreno :-D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 sep 2014, 18:17

Premijerligaš sa Koševa narednih dana bi trebao da dobije novog šefa stručnog štaba. Nisu u Sarajevu zadovoljni igrom ekipe i naravno, ceh će platiti Dženan Uščuplić.

On je na klupu došao nakon što je smenjen Robert Jarni, a njega će naslediti jedan od trenera iz beo gradskog Partizana.

Sportski direktor Sarajeva, Abdulah Ibraković se najviše raspitvao za Vladimira Vermezovića, ali ovaj Partizanov nekadašnji igrač i šef stručnog štaba ima angažman u Južnoj Africi.

Iako je praktično prvi pik Sarajeva, teško je očekivati da će Vermez stići na Koševo, a na listi želja Sarajeva su Zvonko Varga i Zvonko Živković.

Prvi je pomoćnik sadašnjem šefu stručnog štaba Partizana Marku Nikoliću, a Živković ima angažman u mlađim kategorijama reprezentacija Srbije i Partizana.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 sep 2014, 18:19

Schwarz je napisao/la:Kakvo ce to biti nadmetanje dvojice velikih stratega Dzeno-Mirza :-D Ko ce vise puta izgovoriti znaci :-) mislim :-) iskreno :-D
MIRZA JE INSTITUCIJA I TAČKA a zamisli I podršku od g.Ede Prljače koji sedi na klupi a naš veliki BABO UŽIVA U TEKMI.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 18 sep 2014, 18:24

Zastone je napisao/la:Premijerligaš sa Koševa narednih dana bi trebao da dobije novog šefa stručnog štaba. Nisu u Sarajevu zadovoljni igrom ekipe i naravno, ceh će platiti Dženan Uščuplić.

On je na klupu došao nakon što je smenjen Robert Jarni, a njega će naslediti jedan od trenera iz beo gradskog Partizana.

Sportski direktor Sarajeva, Abdulah Ibraković se najviše raspitvao za Vladimira Vermezovića, ali ovaj Partizanov nekadašnji igrač i šef stručnog štaba ima angažman u Južnoj Africi.

Iako je praktično prvi pik Sarajeva, teško je očekivati da će Vermez stići na Koševo, a na listi želja Sarajeva su Zvonko Varga i Zvonko Živković.

Prvi je pomoćnik sadašnjem šefu stručnog štaba Partizana Marku Nikoliću, a Živković ima angažman u mlađim kategorijama reprezentacija Srbije i Partizana.
nije provociranje ali mi nije jasno zašto je ibraković udario samo po igračima a evo sad i trenerima iz srbije i hrvatske

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 18 sep 2014, 18:31

extra je napisao/la:
Zastone je napisao/la:Premijerligaš sa Koševa narednih dana bi trebao da dobije novog šefa stručnog štaba. Nisu u Sarajevu zadovoljni igrom ekipe i naravno, ceh će platiti Dženan Uščuplić.

nije provociranje ali mi nije jasno zašto je ibraković udario samo po igračima a evo sad i trenerima iz srbije i hrvatske
a kojeg bi ti našeg trenera ? :wtf:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 sep 2014, 18:39

Meni je i dan danas zao sto su navijaci otjerali M. Varesanovica koji je s onakvom ekipom igrao dopadljiv i napadacki nogomet, i pravio dobre rezultate, naravno onoliko koliko je i moglo s obzirom na tadasnji igracki kadar i stanje u klubu.
I u Velezu, a evo sada i u Olimpicu, je pokazao da bez obzira sto nema iskustva ipak ima nekog smeka za vodjenje klubova i posao kojim se bavi.
Nama fale samo golman i iskusan stoper ala Torlak ili Trivunovic, i to je to.
Drazi mi je Dzeno koj igra napadacki nogomet, pa jednom ce vec procepiti, a kada procepi, NIKO NAS NE ZAUSTAVI, nego da dodje neki novi "Jarni" koji ce igrati na nulu (0000000000000000000000000) i nigdje necemo stici...
osim naravno ako ce se dovesti neki kvalitat strucnjak, a ne ovi partizanovci sto se spominju i sl.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 sep 2014, 18:48

pabizo je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Kakvo ce to biti nadmetanje dvojice velikih stratega Dzeno-Mirza :-D Ko ce vise puta izgovoriti znaci :-) mislim :-) iskreno :-D
MIRZA JE INSTITUCIJA I TAČKA a zamisli I podršku od g.Ede Prljače koji sedi na klupi a naš veliki BABO UŽIVA U TEKMI.
:lol: :lol: :lol:
1946

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 18 sep 2014, 18:52

Jesam li ja ovo pročiao gospodina Ede Prljače upravo, sunce ti **** ? :mrgreen:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 sep 2014, 18:57

Ja ne znam kako ste uspjeli dovesti 5 napadača i svaki vam od njih mora igrati, jer je jednostavno plaćen i doveden da igra, nisu to neki amateri pa da je njima samo dovoljno da primaju platu. To je 5 iskusnih napadača, samo me zanima kojeg Zvonka ili bilo kojeg trenera ćete dovesti pa ih uspije spojiti svih 5. To je sve, samo naprijed :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 sep 2014, 20:27

shaman7 je napisao/la:Ja ne znam kako ste uspjeli dovesti 5 napadača i svaki vam od njih mora igrati, jer je jednostavno plaćen i doveden da igra, nisu to neki amateri pa da je njima samo dovoljno da primaju platu. To je 5 iskusnih napadača, samo me zanima kojeg Zvonka ili bilo kojeg trenera ćete dovesti pa ih uspije spojiti svih 5. To je sve, samo naprijed :)
[youtube][/youtube] :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 18 sep 2014, 20:29

Dovodi Tan Solskera
http://sportsport.ba/ino_fudbal/solskja ... lje/140717

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, hibrid, riki46, supervizor i 66 gostiju.