Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ofk Beograd- Spartak x2 2,55
Drina -Velez x2 1,70
Drina -Velez x2 1,70
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
12:00 Albirex Niigata - Kawasaki Frontale 1 @2.80, 1i3+ @4.10, T.R. 2:1 @10.50 i probati 2/1 @30
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Brate Velež se raspada, i Drina je loša ali da ih Velež dobije u Zvorniku je ravno čudu.Minjore je napisao/la:Ofk Beograd- Spartak x2 2,55
Drina -Velez x2 1,70
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ja bas imam neki filing da Velez danas nece izgubiti..gonzales je napisao/la:Brate Velež se raspada, i Drina je loša ali da ih Velež dobije u Zvorniku je ravno čudu.Minjore je napisao/la:Ofk Beograd- Spartak x2 2,55
Drina -Velez x2 1,70
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Stoke - Bournemouth 1 2,50
Stoke se solidno pojacao ove sezone (Afellay, Shaqiri, Joselu, Glen Johnson, Wollscheid..) i ako dodamo tu jos Krkica, Arnautovica, Dioufa onda imamo jednu solidnu englesku ekipu. Jos uvijek nemaju pobjedu kod kuce ove sezone, prvu izgubili od Liverpula 0:1, pa zatim uvijek nezgodni na strani WBA 0:1 i onda zadnju protiv Leicestera prokockali vodstvo od 2:0 i zavrse 2:2. Samo je pitanje vremena kad ce se ova ekipa probuditi a kad ce ako nece protiv Bournemoutha kuci?
Surdulica - Javor 2 3,30
Javor ove sezone odlican, trenutno su drugi na tabeli. Ove sezone su na 5 gostovanja slavili 3 puta i to su uzeli bodove sa poprilicno teskih gostovanja u Novom Pazaru i Borcu iz Cacka koji je odlican kuci. Sa druge strane Surdulica dosta losa ekipa, trenutno 14. a zadnju utakmicu kuci izgubili od slabog Vozdovca 1:3. Ja stvarno ne kontam cemu ovolika kvota, da li poksuavaju da nas otjeraju od tog para ili sta?
Ja cu ovo sigurno igrati.
Mechelen - Charleroi 1 2,20
Trenutno ove dvije ekipe imaju isto bodova, ali Mechelen je tu gdje jeste zbog katastrofalne igre u gostima. Mechelen je kuci skroz druga ekipa, kako prosle tako i ove sezone. Charleroi u gostima dosta los, imaju 2 boda iz 4 utakmice. Ako gledamo medjusobne duele, uglavnom domacin pobjedjuje, nekad se desi X i nadam se da nece danas.
Po ovoj kvoti ja moram probati ovo.
Stoke se solidno pojacao ove sezone (Afellay, Shaqiri, Joselu, Glen Johnson, Wollscheid..) i ako dodamo tu jos Krkica, Arnautovica, Dioufa onda imamo jednu solidnu englesku ekipu. Jos uvijek nemaju pobjedu kod kuce ove sezone, prvu izgubili od Liverpula 0:1, pa zatim uvijek nezgodni na strani WBA 0:1 i onda zadnju protiv Leicestera prokockali vodstvo od 2:0 i zavrse 2:2. Samo je pitanje vremena kad ce se ova ekipa probuditi a kad ce ako nece protiv Bournemoutha kuci?
Surdulica - Javor 2 3,30
Javor ove sezone odlican, trenutno su drugi na tabeli. Ove sezone su na 5 gostovanja slavili 3 puta i to su uzeli bodove sa poprilicno teskih gostovanja u Novom Pazaru i Borcu iz Cacka koji je odlican kuci. Sa druge strane Surdulica dosta losa ekipa, trenutno 14. a zadnju utakmicu kuci izgubili od slabog Vozdovca 1:3. Ja stvarno ne kontam cemu ovolika kvota, da li poksuavaju da nas otjeraju od tog para ili sta?

Ja cu ovo sigurno igrati.
Mechelen - Charleroi 1 2,20
Trenutno ove dvije ekipe imaju isto bodova, ali Mechelen je tu gdje jeste zbog katastrofalne igre u gostima. Mechelen je kuci skroz druga ekipa, kako prosle tako i ove sezone. Charleroi u gostima dosta los, imaju 2 boda iz 4 utakmice. Ako gledamo medjusobne duele, uglavnom domacin pobjedjuje, nekad se desi X i nadam se da nece danas.

Po ovoj kvoti ja moram probati ovo.
Sa Ćemalovićima se nezna, možda dogovore po 3 boda, a da ih uzimaju na strani, sve je moguće. Najbolje izbjeći par, možda će i jedni i drugi se kladit pa tako uzet koju paru.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Velez ne moze uzet Drini bod nema teoretske šanse jedino da prodaju utakmicu ? al sto bi Drina prodavala utakmicu kad snjom ce ispast haman sigurno na strani ce opet popusit , Drina koja je parirala Sarajevu dosta vremena koja je parirala Zelji sigurno uzima utakmicu protiv Velezagonzales je napisao/la:Sa Ćemalovićima se nezna, možda dogovore po 3 boda, a da ih uzimaju na strani, sve je moguće. Najbolje izbjeći par, možda će i jedni i drugi se kladit pa tako uzet koju paru.
Da probamo sa uporistem pozitivnog soka smjene trenera:
Oldham - Wigan 1x 1.5 (Oldham dobio novog 13.09, iako je privremeni)
Bradford - Peterborough x2 1.75 (Peterborough dobio novog trenera 21.09)
Standard liege - O.Heverlee 1 1.55 (Standard malo podalje, 7.09, al mislim da ce uzeti ovo danas)
Stuttgart - M'gladbach x2 1.6 ( S novim trenerom proslu dobili kuci 4:1, mislim da nece izgubiti)
Sretno
Oldham - Wigan 1x 1.5 (Oldham dobio novog 13.09, iako je privremeni)
Bradford - Peterborough x2 1.75 (Peterborough dobio novog trenera 21.09)
Standard liege - O.Heverlee 1 1.55 (Standard malo podalje, 7.09, al mislim da ce uzeti ovo danas)
Stuttgart - M'gladbach x2 1.6 ( S novim trenerom proslu dobili kuci 4:1, mislim da nece izgubiti)
Sretno
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/8kmesl da probamo i ovako 

Pratimadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/8kmesl da probamo i ovako

This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Slazem se,Drina je fina ekipicagonzales je napisao/la:Brate Velež se raspada, i Drina je loša ali da ih Velež dobije u Zvorniku je ravno čudu.Minjore je napisao/la:Ofk Beograd- Spartak x2 2,55
Drina -Velez x2 1,70
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pratim i ja,s tim da izbacujem Tsongu i ilvesadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/8kmesl da probamo i ovako
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
13:00 CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva - 1 @1.85
13:00 Olimpik - Shakhtar - 3+ golovi @1.25
Kvota: 2.31
13:00 Olimpik - Shakhtar - 3+ golovi @1.25
Kvota: 2.31
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
13:00 CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva - zbroj golova u 1. pol, over 1.5 @3.20
danas da pokusamo ovako... 90% gostujucih ekipa po statistici, osim Parizana
nemaju sta traziti kod domacina, pa da vidimo da li ce se nastaviti...
sretno svima danas...

sretno svima danas...

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Narodni.... Ovo ako prodje, bice cudo
Wolfsburg
City gol
West Ham gol
Man United
Gladbach gol
Leverkusen gol
Roma
Real Madrid
PSG
Barcelona
Grasshoppers 2+
Arsenal gol
Stoke gol
Chelsea x2
Koef.: 20
Sretno svima danas.... Trebace nam!

Wolfsburg
City gol
West Ham gol
Man United
Gladbach gol
Leverkusen gol
Roma
Real Madrid
PSG
Barcelona
Grasshoppers 2+
Arsenal gol
Stoke gol
Chelsea x2
Koef.: 20
Sretno svima danas.... Trebace nam!

evo jedan narodni, nisam dugooo odigrao ovako, pa da vidimo koliko ce ih se crveniti danas, proberite nesto ako zelite, nemojte sve nikako

Hahaha dodje obrnuto 1/2 i T.R. 1:2Okolele je napisao/la:12:00 Albirex Niigata - Kawasaki Frontale 1 @2.80, 1i3+ @4.10, T.R. 2:1 @10.50 i probati 2/1 @30

Prošlo u prvih 20 minMirsoNi je napisao/la:13:00 CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva - zbroj golova u 1. pol, over 1.5 @3.20

TOP/Kohlschreiber P. - Tsonga J.W. - 2
pk/Man.Utd - Sunderland - 1/1
Nantes-PSG - 2
odg/Heerenveen-Vitesse - DA
zg5.5/Biel-Ambri - z2
Smyczek T. - Harrison R. - 2
kvota : 16,12, BetLive
pk/Man.Utd - Sunderland - 1/1
Nantes-PSG - 2
odg/Heerenveen-Vitesse - DA
zg5.5/Biel-Ambri - z2
Smyczek T. - Harrison R. - 2
kvota : 16,12, BetLive
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.