a napusta forum 2 oktobra, izvrsena misijaChinaglia je napisao/la:bas sad gledam, na onom dobio ban 2 juna, a na ovom regan 2 junaDoeTz je napisao/la:Taj, taj![]()
vidim da se i na onom acc pickarao sa solinasom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
a napusta forum 2 oktobra, izvrsena misijaChinaglia je napisao/la:bas sad gledam, na onom dobio ban 2 juna, a na ovom regan 2 junaDoeTz je napisao/la:Taj, taj![]()
vidim da se i na onom acc pickarao sa solinasom
Vrijedjanje je takodjer znak intelektualne slabosti, ali to smo kod tebe dokumentovali davnosolinas je napisao/la:Cuj njega ta pitanja ne zanimaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa koji kur.ac radis onda ovdje,lajes ko pas,prozivas ljude,a iz tebe sta pametno da izadje bio bi smak svijeta... [emoji38]no:
Nisi ti kriv,ti samo debil,greska prirode,roditelji bili nadrogirani kate su te sklepali,posljedice su ocigledne
A ne, ne napustam forum, pa tada ce tek postati zanimljivopompom je napisao/la:a napusta forum 2 oktobra, izvrsena misija [emoji38]Chinaglia je napisao/la:bas sad gledam, na onom dobio ban 2 juna, a na ovom regan 2 junaDoeTz je napisao/la:Taj, taj![]()
vidim da se i na onom acc pickarao sa solinasom [emoji38]
Inzinjeri cekaju da ih prime za predatavljanje nekog projekta po pola godine, Indir i Suljo imaju pristupSkver je napisao/la:Fucko je danas bio opravdano odsutan na sastanku, al porucio je da je njegov prevoz ako Suljo i ovaj dupljak od vodje fukara marnu negdje gorivo za prevoz igraca. Sta sve i ona faraonova grobnica nece primiti, koji uglednici grada na sastanku.....pa ono nema ni u Alan Fordu
Nema problema. Tu je recept zvani "OKK".Sariel je napisao/la:druze rate idu ne cekaju...nemaazmira da namiri, nema oklen...costacurta08 je napisao/la:5.09.2016.Sariel je napisao/la:da pogadjam???
ici ce na varijantu razvlacenja reprograma na 5 7 10 god..
Preuzmite tekst zakona
Detaljnije
Predlagač:
Slađan Ilić
Vrsta procedure: Skracena
Oblast: Kultura i sport
Status: U proceduri
Ovim zakonom omogućava se da sportski klubovi u Federaciji BiH sklope ugovor o djelomičnom otpisu dugovanja i reprogram dugova za dugovanja nastala do 30.04.2016. Ovo je do sada bilo moguće za dugovanja napravljena do 31.12.2013
**** nas "disfunkcionalno nefunkcionalne"Komunista je napisao/la:Sada ozbiljno, nekoliko vas je nezrelo za bilo kakvu raspravu, a meni se spava. Ajde sutra nastavimo
Cuj kako pa ljudi sazrelicarapa je napisao/la:KomunistO ili Aco kako ti draze.
Imas moje postove o Azmiru i svemu sto se desavalo na profilu tako da mozes vidjeti koje misljenje sam imao do danas i ne svrstati me u "sektu".Imam par pitanja za tebe.
Kako Indir Karac i Jasmin mogu zajedno spasiti Slobodu kad su ova dvojica uvijek bili protiv Jasmina jer lafo unistava grad.Pjevali pjesme protiv njega pisali grafite da ne idem dalje.Kako mi navijaci kojima je samo Sloboda u cilju da vjerujemo ljudima koji su se do Jucer klali i prozivali a sad su kao prijatelji?
u 5 bivsi druze,posto si se prodo pitaroima za pastetu i lajktuzlak1987 je napisao/la:Na spavanje valja sutra u sedam ustati praviti web stranicu i otkupiti lokal za fan shop
Koji je to klosar.Lafo NjemackA ovo ono i na kraju najbolji haver sa onima koji su nam ugasili kk i hoce da ugase fk.Sve dok su isti na ogradi i u prvim redovima moje ekipe i mene ni sjever ni gostovanje sa fkr nece vidjet.pompom je napisao/la:Cuj kako pa ljudi sazrelicarapa je napisao/la:KomunistO ili Aco kako ti draze.
Imas moje postove o Azmiru i svemu sto se desavalo na profilu tako da mozes vidjeti koje misljenje sam imao do danas i ne svrstati me u "sektu".Imam par pitanja za tebe.
Kako Indir Karac i Jasmin mogu zajedno spasiti Slobodu kad su ova dvojica uvijek bili protiv Jasmina jer lafo unistava grad.Pjevali pjesme protiv njega pisali grafite da ne idem dalje.Kako mi navijaci kojima je samo Sloboda u cilju da vjerujemo ljudima koji su se do Jucer klali i prozivali a sad su kao prijatelji?
prodao se za notifikaciju, jbala ga ona :puke:Sariel je napisao/la:u 5 bivsi druze,posto si se prodo pitaroima za pastetu i lajk :wtf: :twisted:tuzlak1987 je napisao/la:Na spavanje valja sutra u sedam ustati praviti web stranicu i otkupiti lokal za fan shop
Pokazujem da smijem u pitarsku kucuSariel je napisao/la:u 5 bivsi druze,posto si se prodo pitaroima za pastetu i lajktuzlak1987 je napisao/la:Na spavanje valja sutra u sedam ustati praviti web stranicu i otkupiti lokal za fan shop![]()
Gukni 'tico, što šutiš? Šta znaš?Sariel je napisao/la:e jebote kako je ovo sve providno...
i plitko da plice ne mre bit..
i jeftino brate.prejeftino.
Ja ne znam o kojoj ogradi ti pričaš i jel misliš samo na Indira.. On stvarno odradi sve živo... Sto se Mirze tice ja njega na Tusnju ne vidim... Odradzujem i gostovanja kolko mogu a mogu dosta...ni na jednom taj nije bio... Mislim da sam ga zadnji put vidio prošle sezone u Travniku... Nije navijao, naravno... Došao gledalac, tako i otišao.... Prošle sezone par tekmi na Sjeveru.... Sa faraonom naravnocarapa je napisao/la:Koji je to klosar.Lafo NjemackA ovo ono i na kraju najbolji haver sa onima koji su nam ugasili kk i hoce da ugase fk.Sve dok su isti na ogradi i u prvim redovima moje ekipe i mene ni sjever ni gostovanje sa fkr nece vidjet.pompom je napisao/la:Cuj kako pa ljudi sazrelicarapa je napisao/la:KomunistO ili Aco kako ti draze.
A nece se ovako zavrsit.Kao sto si ti Karac hodao po gostovanjima i mi smo.I kazne placali i sve.I mi ne bi Slobodu prodali za 400km vjeruj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.