FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pompom
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pompom » 15 sep 2016, 23:28

Chinaglia je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Taj, taj :mrgreen:
bas sad gledam, na onom dobio ban 2 juna, a na ovom regan 2 juna :mrgreen:
vidim da se i na onom acc pickarao sa solinasom :lol:
a napusta forum 2 oktobra, izvrsena misija :lol:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 23:30

solinas je napisao/la:Cuj njega ta pitanja ne zanimaju :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pa koji kur.ac radis onda ovdje,lajes ko pas,prozivas ljude,a iz tebe sta pametno da izadje bio bi smak svijeta... [emoji38]no:
Nisi ti kriv,ti samo debil,greska prirode,roditelji bili nadrogirani kate su te sklepali,posljedice su ocigledne :zviz:
Vrijedjanje je takodjer znak intelektualne slabosti, ali to smo kod tebe dokumentovali davno :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 sep 2016, 23:30

Fucko je danas bio opravdano odsutan na sastanku, al porucio je da je njegov prevoz ako Suljo i ovaj dupljak od vodje fukara marnu negdje gorivo za prevoz igraca. Sta sve i ona faraonova grobnica nece primiti, koji uglednici grada na sastanku :urnebes:.....pa ono nema ni u Alan Fordu :urnebes:
🔴⚫️

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 23:30

pompom je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Taj, taj :mrgreen:
bas sad gledam, na onom dobio ban 2 juna, a na ovom regan 2 juna :mrgreen:
vidim da se i na onom acc pickarao sa solinasom [emoji38]
a napusta forum 2 oktobra, izvrsena misija [emoji38]
A ne, ne napustam forum, pa tada ce tek postati zanimljivo :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 15 sep 2016, 23:32

Sada ozbiljno, nekoliko vas je nezrelo za bilo kakvu raspravu, a meni se spava. Ajde sutra nastavimo :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 23:33

Skver je napisao/la:Fucko je danas bio opravdano odsutan na sastanku, al porucio je da je njegov prevoz ako Suljo i ovaj dupljak od vodje fukara marnu negdje gorivo za prevoz igraca. Sta sve i ona faraonova grobnica nece primiti, koji uglednici grada na sastanku :urnebes:.....pa ono nema ni u Alan Fordu :urnebes:
Inzinjeri cekaju da ih prime za predatavljanje nekog projekta po pola godine, Indir i Suljo imaju pristup :lol:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 sep 2016, 23:37

Sariel je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:da pogadjam???
ici ce na varijantu razvlacenja reprograma na 5 7 10 god.. :mrgreen:
5.09.2016.
Preuzmite tekst zakona
Detaljnije

Predlagač:
Slađan Ilić
Vrsta procedure: Skracena
Oblast: Kultura i sport
Status: U proceduri

Ovim zakonom omogućava se da sportski klubovi u Federaciji BiH sklope ugovor o djelomičnom otpisu dugovanja i reprogram dugova za dugovanja nastala do 30.04.2016. Ovo je do sada bilo moguće za dugovanja napravljena do 31.12.2013

:urnebes:
druze rate idu ne cekaju...nemaazmira da namiri, nema oklen...
Nema problema. Tu je recept zvani "OKK".
Samo se dzaba zavlače spasioci kluba sa ovim otpisom i reprogramom, preimenujes FK u OFK i voila! taa daaa! !

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 sep 2016, 23:39

Komunista je napisao/la:Sada ozbiljno, nekoliko vas je nezrelo za bilo kakvu raspravu, a meni se spava. Ajde sutra nastavimo :)
**** nas "disfunkcionalno nefunkcionalne" :beba:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 23:44

ja pricam kako jest.ne kako bih volio ili kako bi voljeli, nahzalost---
nego vidju onog teksta o bingu ... poletli klizeci prerano :lolno:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 15 sep 2016, 23:44

KomunistO ili Aco kako ti draze.
Imas moje postove o Azmiru i svemu sto se desavalo na profilu tako da mozes vidjeti koje misljenje sam imao do danas i ne svrstati me u "sektu".Imam par pitanja za tebe.
Kako Indir Karac i Jasmin mogu zajedno spasiti Slobodu kad su ova dvojica uvijek bili protiv Jasmina jer lafo unistava grad.Pjevali pjesme protiv njega pisali grafite da ne idem dalje.Kako mi navijaci kojima je samo Sloboda u cilju da vjerujemo ljudima koji su se do Jucer klali i prozivali a sad su kao prijatelji?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 sep 2016, 23:46

I ti bez argumenta bježiš otrcanim frazama. Idi lezi, mada znamo da ćeš pisat nebuloze do 1 večeras barem.
Ajde, čeka vas novi sastanak ujutro za "spas" Slobode.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 15 sep 2016, 23:47

carapa je napisao/la:KomunistO ili Aco kako ti draze.
Imas moje postove o Azmiru i svemu sto se desavalo na profilu tako da mozes vidjeti koje misljenje sam imao do danas i ne svrstati me u "sektu".Imam par pitanja za tebe.
Kako Indir Karac i Jasmin mogu zajedno spasiti Slobodu kad su ova dvojica uvijek bili protiv Jasmina jer lafo unistava grad.Pjevali pjesme protiv njega pisali grafite da ne idem dalje.Kako mi navijaci kojima je samo Sloboda u cilju da vjerujemo ljudima koji su se do Jucer klali i prozivali a sad su kao prijatelji?
Cuj kako pa ljudi sazreli :lol:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 23:47

Na spavanje valja sutra u sedam ustati praviti web stranicu i otkupiti lokal za fan shop

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 23:49

tuzlak1987 je napisao/la:Na spavanje valja sutra u sedam ustati praviti web stranicu i otkupiti lokal za fan shop
u 5 bivsi druze,posto si se prodo pitaroima za pastetu i lajk :wtf: :twisted:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 15 sep 2016, 23:51

pompom je napisao/la:
Koji je to klosar.Lafo NjemackA ovo ono i na kraju najbolji haver sa onima koji su nam ugasili kk i hoce da ugase fk.Sve dok su isti na ogradi i u prvim redovima moje ekipe i mene ni sjever ni gostovanje sa fkr nece vidjet.
A nece se ovako zavrsit.Kao sto si ti Karac hodao po gostovanjima i mi smo.I kazne placali i sve.I mi ne bi Slobodu prodali za 400km vjeruj.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2016, 23:51

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Na spavanje valja sutra u sedam ustati praviti web stranicu i otkupiti lokal za fan shop
prodao se za notifikaciju, jbala ga ona :puke:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2016, 23:51

Sariel je napisao/la:
Pokazujem da smijem u pitarsku kucu :thumbup:

Kako je mekana ova pidjama bordo

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 15 sep 2016, 23:56

e jebote kako je ovo sve providno...
i plitko da plice ne mre bit..
i jeftino brate.prejeftino.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 sep 2016, 23:58

Sariel je napisao/la:e jebote kako je ovo sve providno...
i plitko da plice ne mre bit..
i jeftino brate.prejeftino.
Gukni 'tico, što šutiš? Šta znaš?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 sep 2016, 00:03

carapa je napisao/la:
pompom je napisao/la:
Koji je to klosar.Lafo NjemackA ovo ono i na kraju najbolji haver sa onima koji su nam ugasili kk i hoce da ugase fk.Sve dok su isti na ogradi i u prvim redovima moje ekipe i mene ni sjever ni gostovanje sa fkr nece vidjet.
A nece se ovako zavrsit.Kao sto si ti Karac hodao po gostovanjima i mi smo.I kazne placali i sve.I mi ne bi Slobodu prodali za 400km vjeruj.
Ja ne znam o kojoj ogradi ti pričaš i jel misliš samo na Indira.. On stvarno odradi sve živo... Sto se Mirze tice ja njega na Tusnju ne vidim... Odradzujem i gostovanja kolko mogu a mogu dosta...ni na jednom taj nije bio... Mislim da sam ga zadnji put vidio prošle sezone u Travniku... Nije navijao, naravno... Došao gledalac, tako i otišao.... Prošle sezone par tekmi na Sjeveru.... Sa faraonom naravno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.