antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:37I Tuzlacizeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:31Vodeca grupa u BiH![]()
Mislim da su i Mostarci jos bili..
![]()

antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:37I Tuzlacizeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:31Vodeca grupa u BiH![]()
Mislim da su i Mostarci jos bili..
![]()
Zamisli da su Srbi na 51% teritorije BiH statisticka greska.zeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:18Zamisli 49% teritorije Bosne i Hercegovine skoro pa do kraja ocistiti od jednog naroda koji je tu bio vecinski. Istjerat ga sa vjekovnog ognjista..
Tako kazu i **** za sebe zrtve..Suvorov je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:48Zamisli da su Srbi na 51% teritorije BiH statisticka greska.zeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:18Zamisli 49% teritorije Bosne i Hercegovine skoro pa do kraja ocistiti od jednog naroda koji je tu bio vecinski. Istjerat ga sa vjekovnog ognjista..
Sta je bilo sa Srbima iz Zavidovica, Bihaca, Sanskog Mosta, Donjeg Vakufa, Kupresa, Mostara itd? To nisu bila njihova vijekovna ognjista?
Stotine banjaluckih muslimana su bili u VRS (licno ih znam desetine), ostali promijenili mjesto prebivalista u Malme, Atlantu, Goteborg itd. Kukavicluk jbg.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 okt 2023, 00:00Uglavnom te Srbe nisu nasli u jamama, nego su promijenili mjesto prebivalista zbog svog kukavicluka, naucio da na komsije gleda iz tenka. Otisao tamo gdje je cisto Bijeljina, Zvornik..
Zamisli jedne '92. odmah krenuli tjerati sa ognjišta uz Drinu, ubijati i smještati u primarne grobnice.. Pa otkopati pa prebaciti u sekundarne grobnice.. Pa opet otkopati i prebaciti u tercijarne grobnice.. Organizovano..Suvorov je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:48Zamisli da su Srbi na 51% teritorije BiH statisticka greska.zeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:18Zamisli 49% teritorije Bosne i Hercegovine skoro pa do kraja ocistiti od jednog naroda koji je tu bio vecinski. Istjerat ga sa vjekovnog ognjista..
Sta je bilo sa Srbima iz Zavidovica, Bihaca, Sanskog Mosta, Donjeg Vakufa, Kupresa, Mostara itd? To nisu bila njihova vijekovna ognjista?
Druga najaktivnija tema na forumu a jos bez moderatora.
Za početak pohvala za izbor onog dijela teme na koji imaš odgovor.. Ostalo ćemo nekom drugom prilikom dovesti do nekog bar komentara..
damir_82 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 00:14Zamisli jedne '92. odmah krenuli tjerati sa ognjišta uz Drinu, ubijati i smještati u primarne grobnice.. Pa otkopati pa prebaciti u sekundarne grobnice.. Pa opet otkopati i prebaciti u tercijarne grobnice.. Organizovano..Suvorov je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:48Zamisli da su Srbi na 51% teritorije BiH statisticka greska.zeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:18Zamisli 49% teritorije Bosne i Hercegovine skoro pa do kraja ocistiti od jednog naroda koji je tu bio vecinski. Istjerat ga sa vjekovnog ognjista..
Sad zamisli ovim drugima naređeno da se presele iz dijelova koji su pripali FBiH.. Neki poslušali milom, neki silom, a neki i ostali da budu "statistička greška".
Zamisli jednima srušeno preko 600 bogomolja.. Zamisli u Sarajevu sve i jedna sačuvana.. (znam za slučaj srušene crkve na Bradini koji svako normalan osuđuje, drugi slučaj mi nije poznat)..
Zamisli u jednom entitetu stotine slučajeva (uglavnom neriješenih) povratničkog nasilja, dok zamisli u drugom entitetu svedeno na nivo statističke greške..
Nabrojaću ti ako treba i mnogo stvari sa kojima se ne slažem sa "ove strane" i koje nisu u duhu zajedničke i multi kulti države, ali to i nije bitno za ovu igru "Zamisli".. Živ i zdrav bio!
Imam iskustva u tome. Radio bih honorarno
Hahaha pa ti se meni nakacio na post o Srbima u FBiH i nabacio jos 10 tema kao neki argument.damir_82 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 01:00Za početak pohvala za izbor onog dijela teme na koji imaš odgovor.. Ostalo ćemo nekom drugom prilikom dovesti do nekog bar komentara..
Naredio SDS od Daytona do reintegracije.. Neki jedva dočekali naredbu, drugi otišli pod prijetnjom, manji broj i ostao..
Al se slavilo,prvo Biden,a onda i Schmidt.Na kraju kurkoletsgofighter je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:10Do juče se na ovom portalu pisalo kako su Ameri najveći prijatelji Bosne i Bošnjaka, danas je već priča drugačija, klasično bošnjački, kako vjetar duva....tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 22:08gdje zastava Hamasa? stajala bi dobro uz ove hijeroglife![]()
Yebem ti sestru s guza, yebem ti nanu u prkno. Materi ti dignem noge na ramena da sto dublje uletim u nju ovim glomaznim osunecenim glavicem.ZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑06 okt 2023, 08:04Bosanskohercegovački muslimani,najjadnije i najneuspješnije evropsko pleme.
Ne ne.. Uključio sam se u igru koju si odlučio da igraš, "Zamisli..." pa i ja nabrojao šta da zamisliš, a sve u kontekstu teme tog protjerivanja..Suvorov je napisao/la: ↑15 okt 2023, 01:45Hahaha pa ti se meni nakacio na post o Srbima u FBiH i nabacio jos 10 tema kao neki argument.
I onda kao ja biram dio teme.![]()
Kakav spin majstor. Pa ja sam komentarisao samo jednu temu prije nego sto si se ti pojavio.
Kao sto sam i mislio ne znas nista o njoj, Srbi su iz vecine gradova koje spominjem protjerani '92, '93. Kakav Dejton, kakva reintegracija.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Benko123, James1987, Kajkutenjoyer, Lazarov, MikiPirs, Necto, Shategabri i 83 gosta.