FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pocet ce AK47 protiv Olimpika
Dzemo se seli na klupi,gdje mu je i mjesto

uh molim te lijepo, pogrijesilo se sa dva čitav aigraca... jarane evropski klubovi promase sa igracim od 30 milki, juve npr. fulio sa Eliom a bruku ga platili... a mi doveli ove DZABA!
Nije islo, idemo dalje, na zimu se ide na čišćenje stranaca i nepotrebni igraca .... trenara, sš itd. HVAL BOGU
KAD PLATIMO NEKOGA KAO bENKU E ONDA AKO FULI SE ONDA MOZE SE PRIGOVARATI, NA OVE DZABIČARE ITO U TRANZICIJSKO VRIJEME ZA KLUB, NEMA POTREBE DA SE PRICA O NEKIM "PROMAŠAJIMA"
Nije islo, idemo dalje, na zimu se ide na čišćenje stranaca i nepotrebni igraca .... trenara, sš itd. HVAL BOGU
KAD PLATIMO NEKOGA KAO bENKU E ONDA AKO FULI SE ONDA MOZE SE PRIGOVARATI, NA OVE DZABIČARE ITO U TRANZICIJSKO VRIJEME ZA KLUB, NEMA POTREBE DA SE PRICA O NEKIM "PROMAŠAJIMA"
Samo sam konstatovao da je pogriješio, ne uzimam mu to za zlo..
Kako se ovdje pisalo oni (Purić, Barić) su bili želja Jarnija , ili....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Realno Puric je bio zelja svih nas dok ga nismo vidjeli na djelu i ustvari skotnali da to nije onaj igrac od prije par godina kojeg smo gledali u Celiku.hilmo je napisao/la:Samo sam konstatovao da je pogriješio, ne uzimam mu to za zlo..
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
e tu i jeste problem i još dugo cemo grijesiti dok ne nadjemo šsš ko ji ce tacno znati sta mu treba i da tacno s sportskim direktorom dogovori koga da mu dovede .ne ovako ibrakovic doveo kostica,mitrevskog ,kalasa,bekica a dzeno realno ne racuna na njih .tu krivim obojicu više dzenu zato sto su ti igraci bili na probi i trebao je odma reci da li mu trebaju ili ne.onaj interviju ibrakovicev poslije hagesunda dalo e nagovjestiti da imaju razlicita misljenja o pojedinim igracima .ipak mislim da bi to trebalo puno bolje uskladiti i vise suradnje izmedju sportskog direktora i trenera .hilmo je napisao/la:Samo sam konstatovao da je pogriješio, ne uzimam mu to za zlo..
Nece vam biti baš lako nas dobiti I ne dolazimo sa bjelom zastavom -vec dolazimo igrat a nadam se da necemo izgubit.Vjeliko poštovanje vašem kolektivu jer stvarno imate jako dobru momčad ALI OLIMPIC NECE IZGUBIT na brdu.Zna naš MURINJO VAREŠANOVIC da motiviše ove dečke sa Otoke.Na kraju ko bude bolje odigrao tekmu I neka pobjedi.mirzatele je napisao/la:Pocet ce AK47 protiv OlimpikaDzemo se seli na klupi,gdje mu je i mjesto
Kakvom brdu?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Čuj nama neće lako biti dobiti "njih"... Ko su to njih? Nije valjda da Olimpic stvarno ima navijače? Ja mislio oni se ljudi na temi tamo zezaju. Ili su se toliko uživili da fakat misle da navijaju za Olimpic?!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Nije niko ni rekao da ce nam biti lako, nama je pred domacom publikom tesko igrati. Vi ste fina ekipa samo sto pred kraj sezone izgubite ambicije.pabizo je napisao/la: Nece vam biti baš lako nas dobiti I ne dolazimo sa bjelom zastavom -vec dolazimo igrat a nadam se da necemo izgubit.Vjeliko poštovanje vašem kolektivu jer stvarno imate jako dobru momčad ALI OLIMPIC NECE IZGUBIT na brdu.Zna naš MURINJO VAREŠANOVIC da motiviše ove dečke sa Otoke.Na kraju ko bude bolje odigrao tekmu I neka pobjedi.
Sigurno je da cete doci nalozeni, ali uz nas PRAVI pristup ja vjerujem da cemo slaviti. Mada nikad se ne zna, mi smo pretplaceni na remije.

Samo to ''na brdu'', za neku finu diskusiju, ti nije trebalo!!
Pa i Puric i Barić su dovedeni ciljano.
E sad sto su oni lose odigrali to je vec druga stvar.
Pa kad je Baric doveden,mi na toj bekovskoj poziciji nismo imali nikoga.Nastala je opsta euforija,da bi Tatko napokon presao na svoju stopersku poziciju.Kasnije dolazi Berberovic.Isto je sa Puricem na krilu.Tad nismo imali ni Duljevica ni Okica.
Odlaskom Vulta doveden-Mitrevski,a Jajalo-Kostic.
Sto znaci da je Ibrakovic dovodio igrace na poziciji gdje smo bili limitirani.Logikom i ciljno je dovodio pojacanja.

Pa kad je Baric doveden,mi na toj bekovskoj poziciji nismo imali nikoga.Nastala je opsta euforija,da bi Tatko napokon presao na svoju stopersku poziciju.Kasnije dolazi Berberovic.Isto je sa Puricem na krilu.Tad nismo imali ni Duljevica ni Okica.
Odlaskom Vulta doveden-Mitrevski,a Jajalo-Kostic.
Sto znaci da je Ibrakovic dovodio igrace na poziciji gdje smo bili limitirani.Logikom i ciljno je dovodio pojacanja.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

"Utakmica ooo, pocinje u pet..."
Cijene opet 5, 8 i 10 KM, stvarno nisu normalni sa tim cijenama poslije svih ovih kikseva, ionako nam je slaba posjeta, raja nema para i oni se nesto inate sa nekakvim cijenama

Stvarno ne znam ko uopste odlucuje o cijenama karti, ali se ocigledno ili inati sa nekim ili je fakat glup / lud. Hiljadu puta vec receno, zar nije bolje imati na stadionu lupam 4000 ljudi koji ce platiti petaka nego 2 milje koji ce platiti po cenera.

1946
Slazem se upotpunosti.. 10 KM za Olimpik? fkt su smijesni.. pa toliko se za Borusiju davalo.. Ne shvatam ih nikako..BitiSrcemVezan je napisao/la:
Cijene opet 5, 8 i 10 KM, stvarno nisu normalni sa tim cijenama poslije svih ovih kikseva, ionako nam je slaba posjeta, raja nema para i oni se nesto inate sa nekakvim cijenama![]()
![]()
![]()
Stvarno ne znam ko uopste odlucuje o cijenama karti, ali se ocigledno ili inati sa nekim ili je fakat glup / lud. Hiljadu puta vec receno, zar nije bolje imati na stadionu lupam 4000 ljudi koji ce platiti petaka nego 2 milje koji ce platiti po cenera.
Ajd da je besparica, al ovako su puni ko brod i sada primarni cilj umjesto da bude povecanje gledalaca, oni kontraefekat prave..
Moraju biti svjesni da ako zele veliku posjetu, nece je dobiti s visokim cijenama karata!!!
Prvo mi se nikako ne svidja termin u 17h, mogli su makar u 19h stavit ali dobro karte su mogli makar malo smanjit jer su nam rezultati uzas, raja nema para mislim da ovo ne valja ocekujem opet mizernu posjetu
Nasi igraci ce opet imati veliki pritisak, ali me ne zanima hocemo pobjedu dosta je vise tolerisanja !

Nasi igraci ce opet imati veliki pritisak, ali me ne zanima hocemo pobjedu dosta je vise tolerisanja !
04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Pozdrav. Da li je i dalje ulaz besplatan za djecu i djevojke na domacim utakmicama Sarajeva?
Mislim da jeste nisam siguran mozda ti neko bolje kaze od ovih ovdje clanovaaakiica_sa je napisao/la:Pozdrav. Da li je i dalje ulaz besplatan za djecu i djevojke na domacim utakmicama Sarajeva?

04.10.2009 !!
Evo citam sad da vasa uprava pregovara sa nekoliko bivsih Partizanovih trenera pominje se tri imena...znaci Dzeno bi mogao se fatati cipelice ako ne odradi dobar posao protiv Olimpika...
Izvinjavam se za BRDO-hilmo je napisao/la:Nije niko ni rekao da ce nam biti lako, nama je pred domacom publikom tesko igrati. Vi ste fina ekipa samo sto pred kraj sezone izgubite ambicije.pabizo je napisao/la: Nece vam biti baš lako nas dobiti I ne dolazimo sa bjelom zastavom -vec dolazimo igrat a nadam se da necemo izgubit.Vjeliko poštovanje vašem kolektivu jer stvarno imate jako dobru momčad ALI OLIMPIC NECE IZGUBIT na brdu.Zna naš MURINJO VAREŠANOVIC da motiviše ove dečke sa Otoke.Na kraju ko bude bolje odigrao tekmu I neka pobjedi.
Sigurno je da cete doci nalozeni, ali uz nas PRAVI pristup ja vjerujem da cemo slaviti. Mada nikad se ne zna, mi smo pretplaceni na remije.
Samo to ''na brdu'', za neku finu diskusiju, ti nije trebalo!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rekao lijepo Dino, amortizacija jednostavno diktira cijene karata. Nece ili tesko ce karte biti jeftinije.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Cijene opet 5, 8 i 10 KM, stvarno nisu normalni sa tim cijenama poslije svih ovih kikseva, ionako nam je slaba posjeta, raja nema para i oni se nesto inate sa nekakvim cijenama![]()
![]()
![]()
Organizacija utakmice, kosta, 3 tribine, security, hitna, vatrogasci... toskovi jednostavno.
Ko ima godisnju svakako bolje prodje i dodje mu znacajno povoljnije.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Re: Odg: FK Sarajevo
Gdje citas?lovcen16 je napisao/la:Evo citam sad da vasa uprava pregovara sa nekoliko bivsih Partizanovih trenera pominje se tri imena...znaci Dzeno bi mogao se fatati cipelice ako ne odradi dobar posao protiv Olimpika...
Ma ako dzeno kiksa protiv olimpica treba prvo njemu pa onda igracima noge slomit !
Drugo njegov nasljednik ce najverovatnije biti prosinecki mozda se i varam.

Drugo njegov nasljednik ce najverovatnije biti prosinecki mozda se i varam.
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Evander, Google Adsense [Bot], keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 89 gostiju.