Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Janković - Allertova 2, kvota 2.40, igraju u 9 ujutro.
Janković se ne znam ni ja kako provukla protiv Wickmayer. Allertova je sa 2:0 na ovom turniru dobila Halep i Errani, mislim da bez problema dobija i Jelenu. Takođe mislim da Sasnovich dobija, igrala kvalifikacije, prošla ih i igra kao luda na turniru.
Janković se ne znam ni ja kako provukla protiv Wickmayer. Allertova je sa 2:0 na ovom turniru dobila Halep i Errani, mislim da bez problema dobija i Jelenu. Takođe mislim da Sasnovich dobija, igrala kvalifikacije, prošla ih i igra kao luda na turniru.
-
- Kontakt:
E moja Valencija i Granado zadnjih 20 minuta nije pao zuti da je vodila Valencija 2 ili 3 razlike pa eto nego 1:0 ovi kao da se pomirili sa porazom jos 39 prekrsaja na utakmici bilo a KOLN na utakmici bili 5 zuti a listic ovaj sto sam postavio sry ako je ko prepisao odavno sam rekao da nisam strucnjak sto se fudbala na rezultat tice :evil:Nije bilo druge ponude ne bih ga ni ja odigrao 

Tvoji postovi na ovoj temi mi se svidjaju. Bez puno pametovanja, postavis slike koje nam sve kazu.dr.van nostrand je napisao/la:
veceras oba daju![]()
Evo prodjose ti ova oba para.

EmirTM87 je napisao/la:Tvoji postovi na ovoj temi mi se svidjaju. Bez puno pametovanja, postavis slike koje nam sve kazu.dr.van nostrand je napisao/la:
veceras oba daju![]()
Evo prodjose ti ova oba para.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa prosao je oba para, prvi 3+ valjda a drugi oba daju gol.
a u pravu si, do mene jeEmirTM87 je napisao/la:Pa prosao je oba para, prvi 3+ valjda a drugi oba daju gol.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mislim da je bilo ironicno ovo veceras oba dajugaston je napisao/la:a u pravu si, do mene jeEmirTM87 je napisao/la:Pa prosao je oba para, prvi 3+ valjda a drugi oba daju gol.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Moguce. Ja nisam tako shvatio i da sam se kladio igrao bih oba daju.brile je napisao/la:Mislim da je bilo ironicno ovo veceras oba dajugaston je napisao/la:a u pravu si, do mene jeEmirTM87 je napisao/la:Pa prosao je oba para, prvi 3+ valjda a drugi oba daju gol.
Uglavnom govorio sam i za prethodne njegove postove, cesto postavlja slike ovako gdje bi moglo biti golova dosta.
Ljudi singlajte na Allertovu protiv Janković. Meč počinje u 9. Kvota je malo pala, sad je 2.30 u Premieru. Kratka analiza je malo gore na istoj stranici.

Lester igra za gol vise, ovakvom Arsenalu mozemo i mi s foruma zaćerati

Sta reci za skakavce? pogledajte njihove dosadasnje rezultate. Mislim da su samo u proslom kolu otisli u under.
Brendonu je danas biti ili ne biti. Ide Villa da umoči na ne toliko teskom gostovanju. Nadati se nekoj goleadi

da uzmemo pare do vecerasnjih utakmica...

svako misljenje prihvatam, ako ima neko neku ideju, dok nisam otisao uplatiti...

svako misljenje prihvatam, ako ima neko neku ideju, dok nisam otisao uplatiti...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
gluho bilo da su ziceri, ali mislim da dolaze onako sa poprilicnom sigurnoscu,

musterija, PSG proslo gostovanje uzeo 1 bod, ligu prvaka igraju u srijedu, sasvim ok situacija za pobjedu (1,40)
Ibrahimovic, Cavani, Di Maria, Lucas, Lavezzi, Pastore, Verratti imaju daleko najbolju ekipu lige, zabijaju golove ali znaju i primiti, Nantes je jedna od najlosijih ekipa sa ucinkom i efikasnoscu, ne znam kako se mogu odbraniti (olahko) a da ne prime barem gol-dva protiv ovakvih mocnih gostiju.PSG zabija oko 2 gola u prosjeku.
Napoli-Juventus - Juventus zabija 1,44
Napoli vec 3 susreta nije primio gol, previse je to za njih. Mozda su nesto promijenili ali ocekujem ih i veceras standardno ofanzivne.
k. 2,016

musterija, PSG proslo gostovanje uzeo 1 bod, ligu prvaka igraju u srijedu, sasvim ok situacija za pobjedu (1,40)
Ibrahimovic, Cavani, Di Maria, Lucas, Lavezzi, Pastore, Verratti imaju daleko najbolju ekipu lige, zabijaju golove ali znaju i primiti, Nantes je jedna od najlosijih ekipa sa ucinkom i efikasnoscu, ne znam kako se mogu odbraniti (olahko) a da ne prime barem gol-dva protiv ovakvih mocnih gostiju.PSG zabija oko 2 gola u prosjeku.
Napoli-Juventus - Juventus zabija 1,44
Napoli vec 3 susreta nije primio gol, previse je to za njih. Mozda su nesto promijenili ali ocekujem ih i veceras standardno ofanzivne.
k. 2,016
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/8kluxy pocetni
bez neki posebni analiza

Copil vs Basic 2
Roma vs Carpi 1
Hereenven vs Vitesse ps1
Boserup vs Krajicek 1
Zacarias vs Gonzales 2
kv.16.95
Roma vs Carpi 1
Hereenven vs Vitesse ps1
Boserup vs Krajicek 1
Zacarias vs Gonzales 2
kv.16.95
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
18:30 Heerenveen - Vitesse GG @1.45 Ocekujem otvoren mec sa dosta golove..Ni sam ne znaju kad su zadnji put odigrali mec bez golova..
19:45 Ajax - Groningen 1 @1.38 Ajax puno bolja ekipa,prvi na tabeli.Groningen uvezao dvije pobjede ali mislim da im se veceras smijesi 3 poraz u sezoni
18:00 Stromsgodset - Bodo/Glimt gg3+ @1.85 Sastaju se dvije vrlo efikasne ekipe i ocekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova..Bodo igra na sve ili nista i definitivno nece doci protiv Stromsa da se brani..Prvi mec ove sezone zavrsio 3:5 za Stroms..
16:00 Halmstad - Malmo FF 2 @1.50 Na zadnjih 8 gostovanja kod Halmstada Malmo ima isto toliko pobjeda..Halmstad zadnji put uzeo bodove kod kuce protiv Malma 2006 godine
17:30 Nantes - Paris SG 2 @1.40 Psg najbolja ekipa u ligi..Medjusobni su na strani Psg ubjedljivo i sve osim pobjde bilo bi iznenadjenje.
15:30 Wolfsburg - Hannover 1 @1.45 Iako protekle 3 sezone Wolfsburg nije uspjevao dobiti Hanovera kod kuce mislim da danas pobjeda ne bi trebala doci u pitanje..Hanover ocajno igra zadnjki su na tabeli uz samo jedan bod i u seriji su od 5 poraza..
Kvota:11.30
19:45 Ajax - Groningen 1 @1.38 Ajax puno bolja ekipa,prvi na tabeli.Groningen uvezao dvije pobjede ali mislim da im se veceras smijesi 3 poraz u sezoni
18:00 Stromsgodset - Bodo/Glimt gg3+ @1.85 Sastaju se dvije vrlo efikasne ekipe i ocekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova..Bodo igra na sve ili nista i definitivno nece doci protiv Stromsa da se brani..Prvi mec ove sezone zavrsio 3:5 za Stroms..
16:00 Halmstad - Malmo FF 2 @1.50 Na zadnjih 8 gostovanja kod Halmstada Malmo ima isto toliko pobjeda..Halmstad zadnji put uzeo bodove kod kuce protiv Malma 2006 godine
17:30 Nantes - Paris SG 2 @1.40 Psg najbolja ekipa u ligi..Medjusobni su na strani Psg ubjedljivo i sve osim pobjde bilo bi iznenadjenje.
15:30 Wolfsburg - Hannover 1 @1.45 Iako protekle 3 sezone Wolfsburg nije uspjevao dobiti Hanovera kod kuce mislim da danas pobjeda ne bi trebala doci u pitanje..Hanover ocajno igra zadnjki su na tabeli uz samo jedan bod i u seriji su od 5 poraza..
Kvota:11.30
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Evolution87
- Kontakt:
evo nekih zanimljivih tekmi na golove

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
18:30 Hamburger SV - Schalke gg3+ @2.05
16:00 Ipswich - Bristol City 1 @2.05
16:00 Annan - Elgin City gg3+ @1.87
16:00 Clyde - Berwick gg3+ @1.87
Kvota:14.70
18:30 Salzburg - Mattersburg 4+ @1.85
15:30 Airbus - Haverfordwest 4+ @1.93
19:30 Limerick - Dundalk gg3+ @1.95
16:00 Akranes - Valur 4+ @2.20
Kvota:15.30
15:00 Livorno - Spezia 3+ @2.05
16:00 Carlisle - Newport gg3+ @2.05
20:00 Basel - Lugano gg3+ @1.95
16:00 West Ham - Norwich 1 @2.25
Kvota:18.40
16:00 Ipswich - Bristol City 1 @2.05
16:00 Annan - Elgin City gg3+ @1.87
16:00 Clyde - Berwick gg3+ @1.87
Kvota:14.70
18:30 Salzburg - Mattersburg 4+ @1.85
15:30 Airbus - Haverfordwest 4+ @1.93
19:30 Limerick - Dundalk gg3+ @1.95
16:00 Akranes - Valur 4+ @2.20
Kvota:15.30
15:00 Livorno - Spezia 3+ @2.05
16:00 Carlisle - Newport gg3+ @2.05
20:00 Basel - Lugano gg3+ @1.95
16:00 West Ham - Norwich 1 @2.25
Kvota:18.40
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 26 sep 2015, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.