Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ici ces, al' na predizborne skupove gdje ti Jasmin naredi. Sa tvojom pricom si ga pravo odbranio. Predstavio si u pravom svjetlu njegovu svitu.Komunista je napisao/la:Ja cu ici, ali nemam mjesta u autu, vozim placenike iz Sjeverne KorejeSariel je napisao/la:nego drugovi sta cemo s utakmice u travniku?nit ffc najavljuju odlazk,nit ovde ikko ista..sta radit..bit patriote il izdajnicikuknjava
**** im svima sve sta nam napravise... kuknjava
pa od danas ste kolege, spasitelji foteljaKomunista je napisao/la:Hahha, pa nisam ja neko kome se trebaju placati gostovanja i topli obroci kao nekima sa sjevera, opet razmisljas kroz svoju izmjenjenu realnost:)
Ne glodjemo se izmedju sebe, nego pocinjemo da kaznjavamo grobare Slobode!Sariel je napisao/la:glodjemo se izmedju se..
hvala im svima za ovo. kako god na kraju zavrsilo.,kao da nismo imali dovoljno ovakvih sit.
hljeb i boga
Dosadan si sa tim neslanim doskocicama. Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje kroz citavu raspravu, a glupim salama ne ispadas pametniji. Imputiranjem nekome necega sto nije istina je takodjer znak intelektualne slabosti jer se lazima pokusava upravljati dikusijom u kojoj argumwnti nisu na tvojoj strani. Mozes u troskocima od meneProbisvjet je napisao/la:Ici ces, al' na predizborne skupove gdje ti Jasmin naredi. Sa tvojom pricom si ga pravo odbranio. Predstavio si u pravom svjetlu njegovu svitu.Komunista je napisao/la:Ja cu ici, ali nemam mjesta u autu, vozim placenike iz Sjeverne KorejeSariel je napisao/la:nego drugovi sta cemo s utakmice u travniku?nit ffc najavljuju odlazk,nit ovde ikko ista..sta radit..bit patriote il izdajnicikuknjava
**** im svima sve sta nam napravise... kuknjava
SDP - sportsko pogrebno drustvo
...preko graniceProbisvjet je napisao/la:Laku noc. Dok mi spavamo privrednici vrijedno rade i prikupljaju sredstva da nekome plate za prevoz igraca.
druze ne zajebaji ima ovde ljudi redovnih na tekmamafukaratz je napisao/la:sve po starom iz supljeg u praznosvi odjednom veliki navijaci a prosle sezone borba za prvo mjesto a vas 30 po forumu dernek pravite za vrijeme utakmice
i ne zasluzujemo Azmira, 2000 nas na stadionu a borimo se za titulu
do nekih boljih vremena
nema nista bez saketanja moj dobri fukaratzfukaratz je napisao/la:sve po starom iz supljeg u prazno :kafa: svi odjednom veliki navijaci a prosle sezone borba za prvo mjesto a vas 30 po forumu dernek pravite za vrijeme utakmice :thumbup: i ne zasluzujemo Azmira, 2000 nas na stadionu a borimo se za titulu :facepalm: do nekih boljih vremena :wave:
Platili bi oni al nece niko da voziProbisvjet je napisao/la:Laku noc. Dok mi spavamo privrednici vrijedno rade i prikupljaju sredstva da nekome plate za prevoz igraca.
Da i nemojte @komunistu na ignor jer ce vam on reci i objasniti kako smo mi sektasi.![]()
![]()
![]()
Pa zar nije Komsic jos uvijek u DF? Onaj isti Komsic koji se kao naljutio k'o bebica kakva i odstupio sa premijerske pozicije pa onda uskoci Gutic koji po defaultu otjera Gadzu... domino efekat poguban za nas kanton i grad. Ucero nam je svima tad Zeljko.Probisvjet je napisao/la:Mnogo moze. Pokusati ubjediti bilo koga da ne glasa za Imamovica i SDP, tj. da glasa za bilo koga drugog npr. DF, alternativu itd... SDP vise ne smije dobiti vecinu u OV. Treba ih svesti na najmanju mogucu mjeru. Pustili su korjenje i ponasaju se kao da je Tuzla njihova vlastita pcija, a mi gradjani stoka sitnog zuba.Komunista je napisao/la:Pa eto sta ces uraditi? Nas ovdje 15 i mozda neaktivnih citaoca foruma 100?!Aerials je napisao/la:Pa čovječe dragi KK ti je ugašen i postao politička igračka u vidu OKK baš zato što smo mi šutili k'o budale i trpili, bukvalno to isto će da urade sa FK, a mi opet šutimo i gledamo! Isti ljudi su na vlasti bili i tada, a i sada su, znači ista garnitura ljudi ugasila KK gasi i FK. Pitala bih dokle, ali nemaju više šta ispolitizirati od klubova svakako. Imamoviću svaka čast za sve do sad što je uradio u gradu ali dosta je i njega, nema čovjek više ni ideja samo mostove i fontane reda.
Kave argumente spominjes? Ja sam pratio tvoje komentare i uglavnom su tipa: Bego kriv, Banovići ovo ono i Azmir te slagao.Komunista je napisao/la: Dosadan si sa tim neslanim doskocicama. Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje kroz citavu raspravu, a glupim salama ne ispadas pametniji. Imputiranjem nekome necega sto nije istina je takodjer znak intelektualne slabosti jer se lazima pokusava upravljati dikusijom u kojoj argumwnti nisu na tvojoj strani. Mozes u troskocima od meneVidis, ovo je argument koji razumijes
Google: kognitivna disonancacostacurta08 je napisao/la:Kave argumente spominjes? Ja sam pratio tvoje komentare i uglavnom su tipa: Bego kriv, Banovići ovo ono i Azmir te slagao.Komunista je napisao/la: Dosadan si sa tim neslanim doskocicama. Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje kroz citavu raspravu, a glupim salama ne ispadas pametniji. Imputiranjem nekome necega sto nije istina je takodjer znak intelektualne slabosti jer se lazima pokusava upravljati dikusijom u kojoj argumwnti nisu na tvojoj strani. Mozes u troskocima od meneVidis, ovo je argument koji razumijes
Jel znaš značenje pojma "argument"?
sta da kazem podsjeca me na 2012 godinu kad smo ispali iz lige pa se okupili "carsijaneri" a 90% ih nije fesliju (50KM) imalo u dzepu zadnje 3 godineChinaglia je napisao/la:nema nista bez saketanja moj dobri fukaratzfukaratz je napisao/la:sve po starom iz supljeg u praznosvi odjednom veliki navijaci a prosle sezone borba za prvo mjesto a vas 30 po forumu dernek pravite za vrijeme utakmice
i ne zasluzujemo Azmira, 2000 nas na stadionu a borimo se za titulu
do nekih boljih vremena
nego sta kazes za ovaj sastav kod Faraona
Ma kako si nam samo pametan.Komunista je napisao/la: Google: kognitivna disonanca
I ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne kontas. Da si procitao sa razumijevanjem, ja sam postavljao pitanja, a on je odgovarao sa neslanim i priglupim salama.
Dajte se potrudite kada bacate replike
Za razliku od tebe, ja nema stranu osim Slobode i niko mi ne formira misljenje. Twbw **** sto ti vise niko nece placati gostovanja ili jeftinw karte na sjeverupompom je napisao/la:pa od danas ste kolege, spasitelji fotelja [emoji38] ...Komunista je napisao/la:Hahha, pa nisam ja neko kome se trebaju placati gostovanja i topli obroci kao nekima sa sjevera, opet razmisljas kroz svoju izmjenjenu realnost:)
Jesi to proguglao?DoeTz je napisao/la:Ma kako si nam samo pametan.Komunista je napisao/la: Google: kognitivna disonanca
I ti si funkcionalno nepismen, znas citati, ali ne kontas. Da si procitao sa razumijevanjem, ja sam postavljao pitanja, a on je odgovarao sa neslanim i priglupim salama.
Dajte se potrudite kada bacate replike