Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Brat bratu 2 penala su realna. Ciganija prava puu. Al ovo izgleda fantastično sar za sada. Ajmooo dečki izdržati pa za sat da nazdravimo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ove zadnje dvije ruke ČISTE ko suza. 

Strasno sta vam radi ovaj svedski konj,jedan mi od najodvratniji sudaca bas zbog toga sto se puno pravi vazan i dosta puta ne svira ciste situacije da bi nesto dokazao ko je ko on
Daniele, ljubim ti qrac....
Studiji je.bem sve živo po spisku, da je sve svirao mogli smo konačno mirno drugo poluvrijeme gledati...
Studiji je.bem sve živo po spisku, da je sve svirao mogli smo konačno mirno drugo poluvrijeme gledati...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Eriksen voli rukomet izgleda. Sevilla je poljuljana. Nemaju rjesenja. Bolji smo realno.
Btw Sturridge WOW
Btw Sturridge WOW

" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dominirate
Sta znaci pravi trener

Sta znaci pravi trener
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Jedan penal je bio 100%. Prvi put jbg nije, drugi nisam vidio a treci jest. Ali nece se nikad u ovakvoj utakmici svirat penal tako lako, mora biti bas cisto.
Idemo Liverpool, uzimate ovo.
Marsal
Idemo Liverpool, uzimate ovo.
Marsal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- kumkalesic
- Kontakt:
Samo da nas ne koštaju ove sudijske greške, jer smo stvarno bolji od večerašnjeg protivnika. Jedino me brinu ovi ubačaji nakon prekida, jer se tu ponajviše i gubimo pri branjenju...
Auhhhhhhhhhhhhhhhhh, tako blizu, a opet tako daleko od trofeja kojeg čekamo 15 godina
Auhhhhhhhhhhhhhhhhh, tako blizu, a opet tako daleko od trofeja kojeg čekamo 15 godina

Joint_fc
**** Moreno!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kruh te **** i Moreno, zasto ga ne vadis! Lik isto debil stoji, ne razmislja apsolutno!
Sekunda da Gameiro utrpa drugi gol!
Sekunda da Gameiro utrpa drugi gol!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
rastavljeni u drugom pol,da li su izasli na teren pitanje je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jako lose odradeno ovo do sad. Kao da je jos jedna u nizu nebitnih utakmica u ligi a ne finale. Sturridge jeste dao gol ali nakon toga katastrofa.
Jedan penal je morao biti sviran za liverpool, gol seville potpono regularan ne znam zasto su se bunili.
Jedan penal je morao biti sviran za liverpool, gol seville potpono regularan ne znam zasto su se bunili.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 18 maj 2016, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Kakve smo noćas ispali naivni. Šteta. Lijepo je bilo dok je trajalo.
Kocka je bačena
Jel ovo Kloppovo peto izgubljeno finale?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pomrlo ovo sve, majke mi niko ne moze 90 minuta da izdrzi. Sevilla pokazala kako se igra jedno finale i cestitke na zaslizenom osvojenom trofeju. Puno iskusnija ekipa. Nama ne preostaje nista drugo nego generalka.
Ostaje zal za onim nedosuđenim penalima za Liverpool i onim glupim potezom Sturidgea kod gola Lovrena. Je li Coutinho igrao nocas?
Ostaje zal za onim nedosuđenim penalima za Liverpool i onim glupim potezom Sturidgea kod gola Lovrena. Je li Coutinho igrao nocas?

Kakav fail od sezone, na velicanstven nacin u 45 minuta opisan ovaj post od poslednje titule.
- kumkalesic
- Kontakt:
Hvala Bogu pa ide pauza...baš će mi trebati nekoliko mjeseci da dođem sebi od ovog drugog poluvremena...
Joint_fc
Zao mi je liverpoola, ali jednistavno ova utakmica je pokazatelj da su spanci trenutno na nivou vise od svih ostalih liga pa tako i engleza. Liverpool je igrao 1 poluvrijeme perfekt ali u drugom ih je sevilja pojela i takticki i tehnicki i fizicki i sasvim zasluzeno su prvaci.