Gigant je napisao/la:Koja ste vid ****...jedva docekali samo da imaju sta da seru...ali neka, od nas cete zavisiti da li cete biti prvaci, i znajte da poslije ovoga jos je izvjesnije da to necete biti...zadnju cemo PUSTITI borac, kada su mogli zijaniti ovu tekmu, nek zijane i tu...pa se vi pojedite dusmani...
jos ce ti navijaci Zelje biti krivi za sve sto se desava u vasim redovima...i ti ces nekoga pustiti u zadnjem kolu,eto ti se pitas...takav post i jeste karakter tvog kluba,pogledajte kako Zeljo stoji pa prema tome i igrajte,ako treba da se pusti nekome samo da bi Zeljo bio porazen...shvatam tvoju frustraciju u ovom momentu,znam da si ljut...i poslije cega to mi jos izvjesnije necemo biti prvaci...pa nismo mi bili ti koji su vas natjerali da se tako ponasate...svi vas mahom osudjuju i vama smeta sto to radimo i mi...zasto mislis da smo mi sretni sto se vi tako ponasate,nismo sretni apsolutno jer kaljate ugled grada Sarajeva...samo jos moram i da se sekiram da TI slucajno ne sredis da izgubite protiv Borca

...nismo mi nista kralju jedva docekali,ovo je tuzno sto se desilo i nepromisljeno skroz,izrazavam simpatiju na vas kada hocete da smijenite upravu,ali neka usijana glava vas vodi na pogresan nacin,zamisli bolan,bili ste u evropi,imali uspjeha,a vidi nas,godinama smo se patili u ovoj jadnoj ligi,pa se nikad nesto u ovakvim okvirima nije dogodilo,jednostavno nema opravdanja za ludosti koje su vasi "nenavijaci" uradili,jer to vasi pravi navijaci nikada ne bi uradili...pozdrav za tebe i ostani ovako pozitivan kao i uvijek