FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megaloman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megaloman » 22 apr 2010, 09:28

demir44 je napisao/la:Zar je se bas na utakmici sa Sirokim morao dogoditi onakav huliganizam,imate li makar malo obraza i stida,u znak postovanja prema Vedranu Puljicu ste trebali da napravite fenomenalnu atmosferu,a ne da divljate na koga god stignete.Ne govorim ovo sto sam navijac Zelje,i da je neko od manijaka nesto slicno uradio,opet bi ga osudio...
Ne uzimaj ime Vedrana Puljica u usta, strumfu...
1) Uopce nas ne tangira misljenje bilo koga drugog o onome sto se desilo juce
2) Ne polazemo racune nikome, niti cemo ih polagati.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 22 apr 2010, 09:32

Odgađaju skupštinu da spase guzove uhljupi, moramo istrajati do kraja. Bljak, Merdanović, Alihodžić MARŠ

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 22 apr 2010, 09:42

FCS je napisao/la:Odgađaju skupštinu da spase guzove uhljupi, moramo istrajati do kraja. Bljak, Merdanović, Alihodžić MARŠ
nikad mi njih necemo otjerat :cry:
a ono jucer je samo kap koja je prelila casu kod raje,predugo tjeramo upravu i previse su igraci kredita ispucali,raji prekipilo,bolje da se nije desilo al tako je kako je,ko ne ide redvno na utakmice i trga zivce razumjece ko ne ide i nece

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 apr 2010, 09:45

demir44 je napisao/la:Zar je se bas na utakmici sa Sirokim morao dogoditi onakav huliganizam,imate li makar malo obraza i stida,u znak postovanja prema Vedranu Puljicu ste trebali da napravite fenomenalnu atmosferu,a ne da divljate na koga god stignete.Ne govorim ovo sto sam navijac Zelje,i da je neko od manijaka nesto slicno uradio,opet bi ga osudio...
onda osudjuj svog navijaca sto je uletio protiv Slavije i nakautirao golmana...osudjuj svoje navijace koji su ulazili u svlacionice svojim igracima i udarali ih...ako se vec ne sjecas, ili mozda tada i nisi navijao za selju...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 22 apr 2010, 09:49

Gigant je napisao/la:
onda osudjuj svog navijaca sto je uletio protiv Slavije i nakautirao golmana...osudjuj svoje navijace koji su ulazili u svlacionice svojim igracima i udarali ih...ako se vec ne sjecas, ili mozda tada i nisi navijao za selju...
taj pojedinac nece vise ni prismrdit DOLINI CUPOVA, pitanje je kako ce se ovi vasi "navijaci" kazniti, ili mozda i nece?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 apr 2010, 09:52

Za sta da se kazne...pa djecace, sjecas li se ti mozda 98, kada su vasi navijaci uletili na teren na kosevu..jel se sjecas, i onda vi nesto pricate...halo ba...a mi smo samo dovedeni do te mjere da je ono jucer bio jedini nacin da im pokazemo koliko su nas izdali...zato ako nemas sta reci, idi na svoju temu...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 apr 2010, 09:54

Megaloman je napisao/la:
Ne uzimaj ime Vedrana Puljica u usta, strumfu...
1) Uopce nas ne tangira misljenje bilo koga drugog o onome sto se desilo juce
2) Ne polazemo racune nikome, niti cemo ih polagati.
3) Sad lagano odj.ebite sa nase teme

Halo ba koji si ti faktor ovdje da kazes nekom nesto, prvo ga ne moj ti uzimati u usta jer ga samo vi brukate jucerasnjim postupkom, sta mislite sto ste ulatili u teren da se mangupi i da ste nesto uradili za pokojnog Vedrana to vam je smo izgovor za vase ponasanje i divljanje da ste navijaci sigurno ne bi prebili zastitara koji je ni kriv ni duzan se nasao tu, ne bi razvalili gradski stadion, demolirali lozu jer misis da bi to htio da se uradi pokojni Vedran.Uletiti u stadion sa povicima Izdali ste Vedrana i razbijati ga, halo ba jesi normalan ti. A tebe sto ne zanima misljenj drugih je opet tvoj problem i to opet pokazje kakav ti je karakter, racune ne moras nikome polagati jer su svi vidjeli sta radite i kako ste se pravdali prilikom uletanja u stadion. A sa teme necu nikad **** ako ti se ne svidja imas ljepo opciju OBRISATI RACUN i nikad se vise ne moras vratiti.

Sve sto ste htijeli protiv uprave mogli ste na drugi nacin a ne da divljate po necemou sto nije vase a da ne spominjem uzvikivanje prilikom ulaska u teren zato nekte bude stid takvog postupka.

A najgore od svega sto ste i jadnog Ihtijarevica povrijedili.
Mes Que Un Club

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 22 apr 2010, 09:58

Gigant je napisao/la:
a kad to vec spominjes 100 % ljudi na temi FK ZELJEZNICAR je osudilo taj cin i svi su mu j.ebavali mater sto je to uradio i niko nije za njega trazio neki alibi NIKO i NIKO nije trazio opravdanje za ono sta je ucinio, a sta reci za ono jucer onda, ovdje vidim samo pojedini istinski navijaci (ne huligani, ne primitivci i nesto slicno ) osudjuju onaj cin, dok neki to sasvim odobravaju i opravdavaju sto je van svake pameti...
EDIT: a to sto govoris za 98, 1000 puta se znalo desiti da navijaci udju na stadion poslije utakmice i da nastane opce veselje i festa, ali se dosta rijedje desavalo da se uleti na stadion i pocnu razvaljivati stolice, napadati svoje igrace, paliti lozu i razbijati aute...tako da 98 i i ovaj dogadjaj jedan s drugim nemaju nikakve veze...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 22 apr 2010, 09:59

amertiger je napisao/la:Halo ba koji si ti faktor ovdje da kazes nekom nesto, prvo ga ne moj ti uzimati u usta jer ga samo vi brukate jucerasnjim postupkom, sta mislite sto ste ulatili u teren da se mangupi i da ste nesto uradili za pokojnog Vedrana to vam je smo izgovor za vase ponasanje i divljanje da ste navijaci sigurno ne bi prebili zastitara koji je ni kriv ni duzan se nasao tu, ne bi razvalili gradski stadion, demolirali lozu jer misis da bi to htio da se uradi pokojni Vedran.Uletiti u stadion sa povicima Izdali ste Vedrana i razbijati ga, halo ba jesi normalan ti. A tebe sto ne zanima misljenj drugih je opet tvoj problem i to opet pokazje kakav ti je karakter, racune ne moras nikome polagati jer su svi vidjeli sta radite i kako ste se pravdali prilikom uletanja u stadion. A sa teme necu nikad **** ako ti se ne svidja imas ljepo opciju OBRISATI RACUN i nikad se vise ne moras vratiti.

Sve sto ste htijeli protiv uprave mogli ste na drugi nacin a ne da divljate po necemou sto nije vase a da ne spominjem uzvikivanje prilikom ulaska u teren zato nekte bude stid takvog postupka.

A najgore od svega sto ste i jadnog Ihtijarevica povrijedili.
Slusaj, pokojni Vedran nema nikakve veze sa vama i da imate imalo obraza ne bi ga uzimali u vasa usta. Isto kao sto mi ne diramo rahmetli Anera i ne spominjemo ga u bilo kakvim diskusijama. Koliko ste samo jadni i odvratni svjedoci cinjenica da se sada vi hvatate za Vedrana i Ihtijarevica samo da bi mogli nesto srati. Da, puca mi kur.ac za vasim misljenjem sve dok ne spominjete Vedrana. Vi vrlo dobro znate koliko je to osjetljiva i bolna tacka a iz komentara u komentar samo pokazujete kolika **** nemaju postovanja ni prema mrtvima.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 apr 2010, 10:11

Koja ste vid ****...jedva docekali samo da imaju sta da seru...ali neka, od nas cete zavisiti da li cete biti prvaci, i znajte da poslije ovoga jos je izvjesnije da to necete biti...zadnju cemo PUSTITI borac, kada su mogli zijaniti ovu tekmu, nek zijane i tu...pa se vi pojedite dusmani...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 apr 2010, 10:16

kako nema veze sa Vedranom...ova utakmica je trebala biti odigrana u njegovo ime, igraci su trebali da izgore na terenu, ako vec nisu sposobni za to, neka kupe sudije, ali utakmica je morala biti dobijena, samo zbog njega, jer su ga ta fasisticka **** ubila...razumijes...i odatle je sav gnijev, i bijes...ne kazem da je opravdano, ali hajde ti zaustavi rulju, i cilj nije bio da se uhvate igraci sirokog, niti da se razvali stadion, ali posto su glavni krivci za to pobjegli, ko ce onda zaustaviti masu...
Zadnja izmjena: Gigant, dana/u 22 apr 2010, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 10:21

Opet vi pravite nerede,stvarno sramota vise sa vase strane,stvarno ste pretjerali,slazem se momkom koji je napisao da manipulisete njegovim imenom,sve nesto za Vedrana,jucer ste mogli se dokazat na tekmi sa ŠB,al eto niste izdrzali,vratili ste se starim obicajima(neredima).
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 22 apr 2010, 10:26

ovo je meni isto, da sad nezadovoljan situacijom u državi,demoliram svoj stan...

nevjerovatna glupost :evil:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 apr 2010, 10:28

Fakat ste izgubili kompas HORDE ZLA bolan to se tako ne riješava ovaj video je sramota ,bruka.
Za grad,ljude ,navijače i sve.Mogli ste se pokazat pa ih lijepo dočekat kontru civilizirano kao ljudi,a ne ovako šorajte se na livadama ,a ne na stadionima.SELJAKLUK TURBO.
Bože kud ovo ide,sramotaaaa.......

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 apr 2010, 10:28

Gigant je napisao/la:Koja ste vid ****...jedva docekali samo da imaju sta da seru...ali neka, od nas cete zavisiti da li cete biti prvaci, i znajte da poslije ovoga jos je izvjesnije da to necete biti...zadnju cemo PUSTITI borac, kada su mogli zijaniti ovu tekmu, nek zijane i tu...pa se vi pojedite dusmani...
jos ce ti navijaci Zelje biti krivi za sve sto se desava u vasim redovima...i ti ces nekoga pustiti u zadnjem kolu,eto ti se pitas...takav post i jeste karakter tvog kluba,pogledajte kako Zeljo stoji pa prema tome i igrajte,ako treba da se pusti nekome samo da bi Zeljo bio porazen...shvatam tvoju frustraciju u ovom momentu,znam da si ljut...i poslije cega to mi jos izvjesnije necemo biti prvaci...pa nismo mi bili ti koji su vas natjerali da se tako ponasate...svi vas mahom osudjuju i vama smeta sto to radimo i mi...zasto mislis da smo mi sretni sto se vi tako ponasate,nismo sretni apsolutno jer kaljate ugled grada Sarajeva...samo jos moram i da se sekiram da TI slucajno ne sredis da izgubite protiv Borca :mrgreen: ...nismo mi nista kralju jedva docekali,ovo je tuzno sto se desilo i nepromisljeno skroz,izrazavam simpatiju na vas kada hocete da smijenite upravu,ali neka usijana glava vas vodi na pogresan nacin,zamisli bolan,bili ste u evropi,imali uspjeha,a vidi nas,godinama smo se patili u ovoj jadnoj ligi,pa se nikad nesto u ovakvim okvirima nije dogodilo,jednostavno nema opravdanja za ludosti koje su vasi "nenavijaci" uradili,jer to vasi pravi navijaci nikada ne bi uradili...pozdrav za tebe i ostani ovako pozitivan kao i uvijek ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 apr 2010, 10:28

pauza za sve koji nisu u stanju da se suzdrže od vrijeđanja.

ovdje pričamo o sportu, ne o navijačima. pa i sve navijačke grupe zabranjuju da se o navijačima priča na ovakvim javnim forumima. ako nećete poštovati naše molbe, poštujte njih, ljudi imaju dobre razloge za to, imaju svoje interne forume i sve što treba da se rasprave navijačima nikad ne moraju voditi ovdje.

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 22 apr 2010, 10:31

poserem se ja na tebe i tvoj forum
moze odma ban
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 apr 2010, 10:33

svakako

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 apr 2010, 10:33

Tuzna je pomisao da ce dusmani jedva docekati u savezu da raspravljaju o drugom sarajevskom klubu! Prasina oko Zelje se jos nije ni slegla a dize se oko Sarajeva! Sami treba da budemo svjesni da je cijla liga okrenuta protiv oba kluba, tako je za ocekivati da ce kazna za Fk Sarajevo biti rigorozna, i trebamo moliti Boga da se stadion ne suspenduje, jer je Derby izmedju Zelje i Sarajeva jedino sto vrijedi u ovoj ligi! Siguran sam da ce sada iz fudbalskog saveza RS-a traziti da se stadion Asim Ferhatovic Hase suspenduje bas kao sto je bio suspendovan i stadion Borca zbog identicnog incidenta na utakmici protiv Slavije. Mislim da ovo nije trebalo prvenstveno igracima Sarajeva ciji je pristup bas na ovoj utakmici trebao da bude na najvisoj razini a ni navijcima Sarajeva koje u neku ruku i razumijem...iako su bili svjesni mogucih posljedica. Pozdrav

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 apr 2010, 10:40

Pirke_TM87 je napisao/la:Tuzna je pomisao da ce dusmani jedva docekati u savezu da raspravljaju o drugom sarajevskom klubu! Prasina oko Zelje se jos nije ni slegla a dize se oko Sarajeva! Sami treba da budemo svjesni da je cijla liga okrenuta protiv oba kluba, tako je za ocekivati da ce kazna za Fk Sarajevo biti rigorozna, i trebamo moliti Boga da se stadion ne suspenduje, jer je Derby izmedju Zelje i Sarajeva jedino sto vrijedi u ovoj ligi! Siguran sam da ce sada iz fudbalskog saveza RS-a traziti da se stadion Asim Ferhatovic Hase suspenduje bas kao sto je bio suspendovan i stadion Borca zbog identicnog incidenta na utakmici protiv Slavije. Mislim da ovo nije trebalo prvenstveno igracima Sarajeva ciji je pristup bas na ovoj utakmici trebao da bude na najvisoj razini a ni navijcima Sarajeva koje u neku ruku i razumijem...iako su bili svjesni mogucih posljedica. Pozdrav
e moj brate, malo ko je mislio na to sto ti kazes, svi smo svjedoci da su se okomili na Sarajevo i Zelju
sad imaju razlog vise, necemo moci pomoci nasem klubu kad bude najpotrebnije u kljucnim utakmicama u borbi za Evropu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: enzo1, Google Adsense [Bot], keli, napoleon72, Noke995, Zagor i 50 gostiju.