A i kod mene je isti slucaj, majke mi. Karirane (sitne, poput ove) i(li) jednobojne. Uostalom, zar postoje druge?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sta reci...
Bolje su 511,501 presiroke.GameFKS je napisao/la:Levi's 501 najbolja stvar od svih farmerki. Nikakva topla voda, klasične, udobne, traju sto godina.
Why give a bitch a heart when she'd rather have a purseBosniacum Lilium je napisao/la:this hoes aint loyal
Ma vala pravo da ti kaažem, ne mora biti ni crveno crna. Nek je crveno + neka tamnija plava ili ljubicasta svejedno, samo nek nisu neke dominantne boje.IlPrincipe je napisao/la:Tu košulju crveno crnu alla NISVET DŽANKO tražim već 2 godine nigdje je kuknjava
![]()
![]()
![]()
bas takoIlPrincipe je napisao/la:Why give a bitch a heart when she'd rather have a purseBosniacum Lilium je napisao/la:this hoes aint loyal
Prekaljeni šovinista i je'bač.Bosniacum Lilium je napisao/la:bas takoIlPrincipe je napisao/la:Why give a bitch a heart when she'd rather have a purseBosniacum Lilium je napisao/la:this hoes aint loyal
samo sto ce od mene dobiti racku jedino
Nije da su ga spominjali 7 postova prije tvogAlfredBorden je napisao/la:nosio je to i onaj lik iz nase drzave sto je snimo dokumentarce nekakve, umro je skoro i ne mogu se sjetit kako se zove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.