Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
johny kako nisu povrijedili walcotta, onaj ga prvo saplice, pa mu onda svom tezinom izvrce zglob, a sudija ni faul nije svirao...
Celik!3,2,2.
Provokatore samo ignore,isto tako savjetujem ostalim topnicima...AllGunsBlazing je napisao/la:johny kako nisu povrijedili walcotta, onaj ga prvo saplice, pa mu onda svom tezinom izvrce zglob, a sudija ni faul nije svirao...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Nisam ja vidio nikakvo saplitanje,ono sto sam vidio je da je Walcott cekao igraca sa ledja,znaci samo je cekao da padne i to je uradio.Koliko sam vidio,nehotice ga je zakacio po lijevom stopalu igrac Stokea i to u padu.Mislim da je to bila ispravna odluka.AllGunsBlazing je napisao/la:johny kako nisu povrijedili walcotta, onaj ga prvo saplice, pa mu onda svom tezinom izvrce zglob, a sudija ni faul nije svirao...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Arnelinho
Jesi li ti to upravo rekao da je @Johnyx provokator?
Čestitke na pobjedi.
Jesi li ti to upravo rekao da je @Johnyx provokator?

Čestitke na pobjedi.
You'll never walk alone.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pogledaj ponovo, kod mene komentator kaze ovo je dovoljno za faula... uostalom imao je i par faula koje se mozda i ne bi svirali za stoke, imao je par stvarcica i za arsenal, nije uopste dobro sudio...
edit: samo da se zna nisu ovi nasi retardirani komentatori, vec oni engleski, oni su malo bolji, i objektivniji, a ima i bivsih igraca tako da znaju kad je faul ili ne..
edit: samo da se zna nisu ovi nasi retardirani komentatori, vec oni engleski, oni su malo bolji, i objektivniji, a ima i bivsih igraca tako da znaju kad je faul ili ne..
Celik!3,2,2.
Hvala na cestitci....a ako mi neko kaze da je Walcott sam od sebe se povrijedio i htio et' malo da se pronosa,na onim nosilima,onda je taj za mene provokator...za Cesca nisam vidio,al za Thea jesam.volimliverpool je napisao/la:@Arnelinho
Jesi li ti to upravo rekao da je @Johnyx provokator?![]()
Čestitke na pobjedi.

edit:ne odnosi se ovo osobno ni na koga,nego opcenito govorim

Walcoot,suze u njegovim ocima a onim zabarima dabogda ispali iz lige 

Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
Bio je faul,pogledao sam sad ponovo dvaput i istina je da ga je sapleo.Nista vise,poslije ga jest zakacio sasvim slucajno po lijevoj nozi.Nesretna povreda Thea,steta za Arsenal.AllGunsBlazing je napisao/la:Pogledaj ponovo, kod mene komentator kaze ovo je dovoljno za faula... uostalom imao je i par faula koje se mozda i ne bi svirali za stoke, imao je par stvarcica i za arsenal, nije uopste dobro sudio...
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... e-8583641/
Zola in, Zola passes, Zola scores !
UNCONFIRMED reports that Walcott has an ankle sprain and will miss the Carling Cup Final. Boss in shortly to discuss that.
Bojim se najgoreg.
Bojim se najgoreg.
NEWS: Walcott ankle sprain confirmed. Wenger: 'Definitely out for Sunday. Cesc has a hamstring problem, will be assessed tomorrow'
WENGER: 'Cesc was very upset... but that's part of sport... it's strange that it happens early in the game... but we did the job after that'
U pm i Stoke, mater im yebem onu šugavu debilnu nenormalnu. DABOGDA ISPALI. Ne, još bolje. DABOGDA SE RASFORMIRALI !
WENGER: 'Cesc was very upset... but that's part of sport... it's strange that it happens early in the game... but we did the job after that'
U pm i Stoke, mater im yebem onu šugavu debilnu nenormalnu. DABOGDA ISPALI. Ne, još bolje. DABOGDA SE RASFORMIRALI !
Samo da igraju protiv Barce

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Već je izvjesno da neće igrat Walcott, a Fabregas pod velikim upitnikom.Portillo je napisao/la:Samo da igraju protiv Barce![]()

Znaci Thea nema jedno 14 dana...dobro je pros'oBosco je napisao/la:NEWS: Walcott ankle sprain confirmed. Wenger: 'Definitely out for Sunday. Cesc has a hamstring problem, will be assessed tomorrow'

Trebao bi i Cesca odmorit na tom finalu,da bude spreman za Barcu,pa ako bude fit i za Man utd.

ps.neznas klet...
Da bog da u rekordnem transferu kupili Squillacia i Denilsona u paketu

Eo cim sam to procito poceo sam k'rat bogove u sebi. Ne mogu da vjerujem... bem ti Premiership i mesare ala Goikoetxea. fuujjj. Al aj, ako vam ista znaci ni u njih nema Piquea i Valdesa a upitni su Xavi i Puyol.Bosco je napisao/la:Već je izvjesno da neće igrat Walcott, a Fabregas pod velikim upitnikom.Portillo je napisao/la:Samo da igraju protiv Barce![]()
PS.Theo je nadomjestiv protiv Barce,jer objektivno on bi bio vjetar u ledja barcinoj igri,bubduci da je napadac odn napd usmjeren,za njega i imamo zamjenu-Arshavin i Nasri,mozda Eboue...a za Cesca,nadam se da ce biti spreman,al' isto tako,dao bog,pa ne bude k'o prosle godine...Cesc ko fol spreman,pa mu mesar Puyol slomi nogu 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma Stoke je prava krvnička ekipa. Ubiše sve redom.
Drago mi je što ste pobijedili, vjerovatno i očekivano malo golova, Arsenal igrao koliko je dovoljno.
Drago mi je što ste pobijedili, vjerovatno i očekivano malo golova, Arsenal igrao koliko je dovoljno.

Mali sta ti jePortillo je napisao/la:Eo cim sam to procito poceo sam k'rat bogove u sebi. Ne mogu da vjerujem... bem ti Premiership i mesare ala Goikoetxea. fuujjj. Al aj, ako vam ista znaci ni u njih nema Piquea i Valdesa a upitni su Xavi i Puyol.Bosco je napisao/la:Već je izvjesno da neće igrat Walcott, a Fabregas pod velikim upitnikom.Portillo je napisao/la:Samo da igraju protiv Barce![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemoj zajebavat, Valdes nece igrat 100%, a za Puyola i Xavija se potajno nadammiky_hz je napisao/la: Mali sta ti jeXavi spreman vec za Valenciju,ima na sluzbenoj,a to je 6 dana prije Arsenala
Puyol spreman za Arsenal taman mu je tad i predvidjeno da se vraca,a poznavajuci njega vratiti ce se par dana prije fino da se zagrije
...Valdes isto tako nesto slicno kao Puyol ona prica o pauzi mjesec je bila na prvu bacena,jedino sto je sigurno da Pique propusta zbog suspenzije...ostali svi na raspolaganju,ako ne bude jos nekih povreda u medjuvremenu a valjda nece

Nebitno, mislim da su vece sanse da Barca prodje, ali nadam se prolasku Arsenala. Bizi, da ne spamamo mi temu, samo vi nastavite...
- BluesForever
- Kontakt:
Čestitke Arsenalu na pobijedi.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- majestic24
- Kontakt:
Ovaj Van Persie je ozljedjen rodjen...nemoze covjek 10 utakmica spojiti da se ne povrijedi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.