Evo imas ovdje:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li igdje kompletna utakmica protiv West Broma?
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... ull-match/
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Evo imas ovdje:OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li igdje kompletna utakmica protiv West Broma?
Jesi li ono ti jedne prilike napisao da kad Billy Liddel napiše ime igrača na twitteru to znači da je praktično gotovo ?Paradajz je napisao/la:Ja mislim da od Brahimija tesko da ce biti ista, tesko da vidim kako Klopp placa 60m evra koliko ovaj navodno kosta. A nije ta klasa, niti ce verovatno ikada biti.
Ne mogu da docekam sutra, moram adekvatno da se spremim.
Nope, to bi bio Jay Riley, ili Spion Klopp kako mu sada glasi nalog.gaston je napisao/la:Jesi li ono ti jedne prilike napisao da kad Billy Liddel napiše ime igrača na twitteru to znači da je praktično gotovo ?
A baš se obradovahParadajz je napisao/la:Nope, to bi bio Jay Riley, ili Spion Klopp kako mu sada glasi nalog.gaston je napisao/la:Jesi li ono ti jedne prilike napisao da kad Billy Liddel napiše ime igrača na twitteru to znači da je praktično gotovo ?
A dobro, zdravo sportsko rivalstvo i podje.bavanje i nije strasno...OTNYS_YNWA je napisao/la:Drago mi je sto se prati tema i brisu bespotrebni komentari.
Jos lijep dan osvanu, kafica citav dan i lagano utakmica za infarkta. Vec je tako dozivljavam. Ko da mi je prvi dejt sa djevojkom u zivotu.![]()
Mignolet, Clyne-Lovren-Toure-Moreno, Can-Milner, Lallana-Firminho-Coutinho, Sturidge.
99%
Da. YouTube..OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma komentari koji bi skrenuli paznju na sebe a ne na finale su danas bespotrebni, na to mislim. Ne zna covjek sta da radi citav dan, vjerovatno silovati youtube i one klipove "roud to Basel"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.