Inace strasno nam je napredovala liga. Vecina polovnjaka iz HR je bolja od nasih najboljih domacih igraca. Baziras se na njihove kvalitetne igrace i rijesio si problem. Neces morat gledat Traku,dovedes nekog mladjeg iz HR i mozes dobro profitirati,posebno jer imaju EU papire prilikom prodaje.f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:28Zasto su stavili samo 3 stranca, mislis da ce napredovati Liga sa polovnjacima iz srbije i hrvatske..napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:17Sto nam ne odgovara? Prvo mozes zadrzat sve ove prosjecne igrace za klupe (Ilija, Ikic, mozda Soldo) bez po muke, i Cirjak da je ostao top bi sad dosao kao alternativa. Drugo, sjetite se koliko smo jakih stranaca u zadnjih nekoliko godina imali a da.su bili Hrvati ili Srbi: Stanojevic, Benko, Milicevic, Lazic, Velkoski dok je bio mladji... Moze se probrat. A trece i najbitnije, iz srpske lige ce i dolazit polovnjaci, mislite da ce neko iz Zvezde ili Partizana doci Borcu? Hoce qrac. Pa izuzev ta dva kluba, nasa liga je jaca od njihove. Igraci koji se ovdje pate tamo su bili ubice (Mrkaic, Haskic, Melunovic). Sa Zrinjskim i Hrvatima je vec druga prica mada njih svakako dugo necemo skinut. Jbg, startna pozicija je svima ista. Pare imamo. Sad treba znat sklopit ekipu. Ne znam sta ste zakukali, ovo je odlicna stvar.
Ugledat se na mnoge Lige koji imaju po 10 stranaca u klubu i svaki bude u grupnoj fazi zbog tih stranaca..
Ovo je samo da borcu bude lakse da ne moraju muslimane trpit u klubu.
5 stranaca je trebalo ostaviti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Otišao je na posudbu u Slovan iz Bratislave, koji ce ga placati 400.000 eura po sezoni, odnosno polovinu njegove plate iz Zvezde.
Šta te to čudi. Vidiš šta Krupi uradiše. Ne gledaju koga gaze samo daj sve na ruku Borcu da idec
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma to je dobra stvar bolan, neka tog to se trebalo davno staviti ali sta imas stavljati samo 3 stranca jbtmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:35Inace strasno nam je napredovala liga. Vecina polovnjaka iz HR je bolja od nasih najboljih domacih igraca. Baziras se na njihove kvalitetne igrace i rijesio si problem. Neces morat gledat Traku,dovedes nekog mladjeg iz HR i mozes dobro profitirati,posebno jer imaju EU papire prilikom prodaje.f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:28Zasto su stavili samo 3 stranca, mislis da ce napredovati Liga sa polovnjacima iz srbije i hrvatske..napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:17Sto nam ne odgovara? Prvo mozes zadrzat sve ove prosjecne igrace za klupe (Ilija, Ikic, mozda Soldo) bez po muke, i Cirjak da je ostao top bi sad dosao kao alternativa. Drugo, sjetite se koliko smo jakih stranaca u zadnjih nekoliko godina imali a da.su bili Hrvati ili Srbi: Stanojevic, Benko, Milicevic, Lazic, Velkoski dok je bio mladji... Moze se probrat. A trece i najbitnije, iz srpske lige ce i dolazit polovnjaci, mislite da ce neko iz Zvezde ili Partizana doci Borcu? Hoce qrac. Pa izuzev ta dva kluba, nasa liga je jaca od njihove. Igraci koji se ovdje pate tamo su bili ubice (Mrkaic, Haskic, Melunovic). Sa Zrinjskim i Hrvatima je vec druga prica mada njih svakako dugo necemo skinut. Jbg, startna pozicija je svima ista. Pare imamo. Sad treba znat sklopit ekipu. Ne znam sta ste zakukali, ovo je odlicna stvar.
Ugledat se na mnoge Lige koji imaju po 10 stranaca u klubu i svaki bude u grupnoj fazi zbog tih stranaca..
Bolje da su samo povećali strance npr 7 da su stavili
-
- Kontakt:
Neko je dobro napisao ranije, mogu na polusezoni odlučiti da mijenjaju, što da ne, otvorili su pandorinu kutiju, boli ih ona stvar. Sad mogu šta hoće.
Liga je stvarno napredovala do dolaska Vice na čelo saveza, onda je preko noći srozana. Ovo će joj zabiti ekser u kovčeg.
-
- Kontakt:
ajde ljudi mislim da je stvarno vrijeme da odemo demolirat savez, ako ikad sad je vrijeme, trebamo nesta organizovat
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom,isto sam napisao,3 stranca je premalo,debilizam teski.f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:38Ma to je dobra stvar bolan, neka tog to se trebalo davno staviti ali sta imas stavljati samo 3 stranca jbtmosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:35Inace strasno nam je napredovala liga. Vecina polovnjaka iz HR je bolja od nasih najboljih domacih igraca. Baziras se na njihove kvalitetne igrace i rijesio si problem. Neces morat gledat Traku,dovedes nekog mladjeg iz HR i mozes dobro profitirati,posebno jer imaju EU papire prilikom prodaje.f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:28
Zasto su stavili samo 3 stranca, mislis da ce napredovati Liga sa polovnjacima iz srbije i hrvatske..
Bolje da su samo povećali strance npr 7 da su stavili
Sretno 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma kakvi kod Bošnje je samo bitno da ne puca, i Horde i manijaci samo sute umjesto da nesta organizuju..edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:39ajde ljudi mislim da je stvarno vrijeme da odemo demolirat savez, ako ikad sad je vrijeme, trebamo nesta organizovat
https://www.transfermarkt.com/andre-gre ... ler/309841
Slobodan za 10 dana.
Slobodan za 10 dana.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Inace ce ovo stetiti,sve domaci igraci poluinvalidi. Neko kaze liga napredovala,od kad je Vico dosao sudjenjenja nema,igre nema.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne kažem da smo planski dovodili nego da smo imali planove drugačije za završetak ovog roka. Sve što si sad kontao, mijenjaj plan. Moraš Musi reći da neće ostati, a čovjek dogovori ostajanje kod nas. Sad ga moraš odyebati, a možda je i potpisao produžetak ugovora. Uglavnom, hoću da kažem da nam dugoročno škode jer smo krenuli kupovati igrače iz raznih zemalja. A i ovaj prelazni rok su ti sad syebali, i od mirnog završetka gdje si skoro sve igrače dogovorio, moraš potpuno nove igrače dovoditi. Ayla treba letiti iz kluba, ali evo otišla žena na odmor, a sad mrš nazad u klub i traži nove igrače( nije mi je žao, ali mislim da shvataš svrhu ).napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:35Kakve planove? E jesmo planski dovodili, svaka nam cast.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:24Ne može ti nikako biti odlična stvar kad su ti ograničili strance van balkana na 3. A mi dogovorili jednog stranca već, drugog stranca imali u planu dovesti( Jradi ), plus trebali smo zadržati Musu, a nakon ovog zakona ti je to pod upitnikom. A pri tome odluku donose krajem juna. Borac i onaj kreten njihov su sigurno pojačanja i rok planirali prema ovom novom pravilniku, a mi pojma nismo imali. Sad su nam skroz planove poremetili na manje od mjesec dana od europe.napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:17Sto nam ne odgovara? Prvo mozes zadrzat sve ove prosjecne igrace za klupe (Ilija, Ikic, mozda Soldo) bez po muke, i Cirjak da je ostao top bi sad dosao kao alternativa. Drugo, sjetite se koliko smo jakih stranaca u zadnjih nekoliko godina imali a da.su bili Hrvati ili Srbi: Stanojevic, Benko, Milicevic, Lazic, Velkoski dok je bio mladji... Moze se probrat. A trece i najbitnije, iz srpske lige ce i dolazit polovnjaci, mislite da ce neko iz Zvezde ili Partizana doci Borcu? Hoce qrac. Pa izuzev ta dva kluba, nasa liga je jaca od njihove. Igraci koji se ovdje pate tamo su bili ubice (Mrkaic, Haskic, Melunovic). Sa Zrinjskim i Hrvatima je vec druga prica mada njih svakako dugo necemo skinut. Jbg, startna pozicija je svima ista. Pare imamo. Sad treba znat sklopit ekipu. Ne znam sta ste zakukali, ovo je odlicna stvar.
Kyeremeh ako i ne moze dobit papire svakako je truba igrac, osim brzine nema nista. Viveros ako vec dolazi, prva postava, Ikic domaci rezerva. Ikic je za Kyeremeha Rashford. Musa takodje truba, u svjetlu ovog pravila ostavit Mulalica da se fajta sa Beganovicem, Musa vozdrica. Gulisha svakako posudba, pricalo se? Et da dodje taj Jradi, on, Viveros i Renan prva postava, Gulisa na tribine i nekad u rotaciju s nekim od ovih. Kyeremeh takodje ako ne dobije SR papire, ako i dobije jos bolje. Za Jradija ne znamo kakav je, kao ni za Viverosa. Sad imas Avrama kao domaceg igraca, imas Soldu i Iliju uz Besima, Zeljkovica i Anicica, ne moras vise krpit poziciju sa Trakom nikako. Delac ako je otpao, imas hrpu golmana iz HR da dovedes.
Zamisli da u jednom trenutku imas u rosteru Milicevica, Lazica, Ikica, Benku, Stanojevica, Krstu u prajmu, Avrama, Pejovica kad je htio da igra... I svi domaci igraci.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Poslat zalbu odma savezu,5 do 12 su odluku donijeli a mi ekipu prilagodjavali strancima majku im klosarsku. Nemas potrebe Musu tjerat,ako dodje Kevin igrace on,Renan i Musa,ako dodje 10tka stranac onda Musa i Francis klupa. Ja mislim mozda da vec Frencis ima srpske papire.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 jun 2023, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I koja je svrha sad postojanja U21 pravila?Dovedes Milosa iz Obrenovca 19 godina,stavis ga da igra i pika se kao U21.Cemu sluzi to pravilo?Da pravimo igrace za druge reprezentacije?Ukidanjem ex yu igraca kao strance mogli su komotno i to ukinuti jer svrh nema.
Trebaju klubovi udruzit se i izvrsit pritisak da ostane 5 stranaca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ne znam koga se iz Srbije trebamo bojat, Lalatovic onda navaljao 10ak igraca iz Ling Long lige, sve gori od goreg. Ocajna liga, a top klubovi Zvezda i Partizan svakako nece slat nikog ovamo, realno. Ja ne znam da smo mi 3 dobra igraca otud doveli, sve neke menadzerske ublehe. Sa Hrvatskom je malo drugacija stvar, bolji su igraci, al niko nam ne brani da dovodimo. A ovo se itekako moze dobro iskoristit. U sezoni duple krune imali smo Lazica, Stanojevica, Sofranca, Crepulju (je li se tad vodio kao stranac?), Pavlovica (isto kao Crepulja), Velkoskog i Adukora. S ovim pravilom, samo Adukor stranac. U onoj godini bez poraza, imali smo Fanima kao jedinog pravog stranca. Milicevic i slicni domaci igraci. Znaci vrh.f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:28Zasto su stavili samo 3 stranca, mislis da ce napredovati Liga sa polovnjacima iz srbije i hrvatske..napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:17Sto nam ne odgovara? Prvo mozes zadrzat sve ove prosjecne igrace za klupe (Ilija, Ikic, mozda Soldo) bez po muke, i Cirjak da je ostao top bi sad dosao kao alternativa. Drugo, sjetite se koliko smo jakih stranaca u zadnjih nekoliko godina imali a da.su bili Hrvati ili Srbi: Stanojevic, Benko, Milicevic, Lazic, Velkoski dok je bio mladji... Moze se probrat. A trece i najbitnije, iz srpske lige ce i dolazit polovnjaci, mislite da ce neko iz Zvezde ili Partizana doci Borcu? Hoce qrac. Pa izuzev ta dva kluba, nasa liga je jaca od njihove. Igraci koji se ovdje pate tamo su bili ubice (Mrkaic, Haskic, Melunovic). Sa Zrinjskim i Hrvatima je vec druga prica mada njih svakako dugo necemo skinut. Jbg, startna pozicija je svima ista. Pare imamo. Sad treba znat sklopit ekipu. Ne znam sta ste zakukali, ovo je odlicna stvar.
Evo i da dodje taj Jradi, imas situaciju:
Delac ako dodje, Sahinovic
Beganovic, Mulalic
Soldo, Ilija
Besim, Anicic
Radovic, Durakovic
Balta, Zeljkovic
Vrancic, Mustafic
Viveros, Ikic
Jradi, Avramovski
Ziljkic, Gulisha
Renan, Hamza
U ova 22 igraca jedan stranac viska. Dodaj jos Musu i Kyeremeha koji bi i trebali bit treci izbori na svojim pozicijama. Nekad odmoris Jradija i Ziljkica, igraju Gulisa i Avram. Po meni mnogo bolje ovako nego pet stranaca ukupno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Sta si dobio sa tim? Kod nas nema kvaliteta,ovako ti je bazen za igrace veci,jedina nakarada je 3 stranca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:47I koja je svrha sad postojanja U21 pravila?Dovedes Milosa iz Obrenovca 19 godina,stavis ga da igra i pika se kao U21.Cemu sluzi to pravilo?Da pravimo igrace za druge reprezentacije?Ukidanjem ex yu igraca kao strance mogli su komotno i to ukinuti jer svrh nema.
Kyeremeh obavezno zaganjati drzavljanstvo srbije, a za ostale nekako udomiti, evo ja cu jednog primiti da mu budem tata 

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Obavezno jos DANAS. Misevi su to, uvijek bili. Ili im pokazi hrabrost ili znanjemosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:45Poslat zalbu odma savezu,5 do 12 su odluku donijeli a mi ekipu prilagodjavali strancima majku im klosarsku. Nemas potrebe Musu tjerat,ako dodje Kevin igrace on,Renan i Musa,ako dodje 10tka stranac onda Musa i Francis klupa. Ja mislim mozda da vec Frencis ima srpske papire.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa vidi, nemas od toga velike fajde.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:39ajde ljudi mislim da je stvarno vrijeme da odemo demolirat savez, ako ikad sad je vrijeme, trebamo nesta organizovat
Ovo je zadnji momenat da se vodeci ljudi pojedinih klubova sastanu i sjednu. I da vide kako stati u kraj ovom ponasanju mafije u savezu.
Taj se sastanak mora desiti. I ne odustajati od toga, kako se odustajali prije, vise puta. Ovo vise gubi smisao igre.
Ti vec sada znas da ce slijedece sezone Borac 89% biti prvak. Tu situaciju moze jedino Zrinjski poremetiti, jer mi djeluje da izraelski ulagac novca, nije bas za balkanske dogovore i sl. A svakako imaju jaku ekipu, zaigrani i dobro poslozen klub.
Zapne li sa njima, ide Borcu bar Kup. Mora Telgeltija uzet nesto. Majku mu narkomani u pi.cku.
- FKS -
Obavezno tužiti lojavog krmka,ovaj tajming ne može biti regularan nema boga
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 69 gostiju.