FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- pticatrkacica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa gdje će doći ako je na treningu Sarajeva, da ode na temu Slobode i to napiše. Ignorišeš ga ako ne vjeruješ, a ne a šta vi odmah. Šta, šta mi tiće se tvog kluba razmišljaj o tome i ne spominji nas na vašoj temi i niko neće dolaziti. 

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest zamisli on zastitio 30 momaka od dvojice 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- diplomatija
- Kontakt:
Ja vam prenio info iz prve ruke, nista strašno, možda bi trebali biti zahvalni sto sam spriječio možda i neki veći incident, ovako se sve dobro i i tišini završilo..
diplomatija, ne zaslužujemo te!!!!diplomatija je napisao/la:Ja vam prenio info iz prve ruke, nista strašno, možda bi trebali biti zahvalni sto sam spriječio možda i neki veći incident, ovako se sve dobro i i tišini završilo..

- diplomatija
- Kontakt:
AIR base bas me interesuje kako ti nisi upoznat sa ovim sto se desilo u vogosci?!
Nije valjda ramo da ste ti i fcs4ever isli do vogosce?
Salu na stranu, molio bi vas, kumio bi vas, da se kolko je god moguce suzdrzite **** majki... i ja sam razocaran u dzenu, ali on ostaje.... sigurno neko vrijeme jer do polusezone jednostavno nemamo bolju opciju od njega.. ako bude kikseva, tim ce se sam voditi... do polusezone ....a to nam bas sad netreba... stevanovic je dobio bolju ponudu od nas nego sto partizan daje... ali isto tako nema pravo nastupa do proljeca..zato sam ranije i rekao 1 potencijalni rep. a bice i jedan koji se nedavno oprostio na zimu... svi stranci koji su preko 23 a nezadovoljavaju za 1 tim kupe se na zimu...oni ispod 23 idu na posudbe... tatko je navodno predao za nase drzavvljanstvo tako da od zime ni on nece biti strana .... na zimu ce se sklopiti ekipa za evropu iduce godine..
Ova tekma u konjicu je idealna da procepimo, da igraci dobiju samopouzdanje za nastavak sezone te prilika da vidimo i neke nove igrace... jos kad benko zaigra... mislim da je ovo sve jos uvjek nadoknadivo...

Salu na stranu, molio bi vas, kumio bi vas, da se kolko je god moguce suzdrzite **** majki... i ja sam razocaran u dzenu, ali on ostaje.... sigurno neko vrijeme jer do polusezone jednostavno nemamo bolju opciju od njega.. ako bude kikseva, tim ce se sam voditi... do polusezone ....a to nam bas sad netreba... stevanovic je dobio bolju ponudu od nas nego sto partizan daje... ali isto tako nema pravo nastupa do proljeca..zato sam ranije i rekao 1 potencijalni rep. a bice i jedan koji se nedavno oprostio na zimu... svi stranci koji su preko 23 a nezadovoljavaju za 1 tim kupe se na zimu...oni ispod 23 idu na posudbe... tatko je navodno predao za nase drzavvljanstvo tako da od zime ni on nece biti strana .... na zimu ce se sklopiti ekipa za evropu iduce godine..
Ova tekma u konjicu je idealna da procepimo, da igraci dobiju samopouzdanje za nastavak sezone te prilika da vidimo i neke nove igrace... jos kad benko zaigra... mislim da je ovo sve jos uvjek nadoknadivo...
@diplomatija jutros u Vogosci:

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovo za Stevanovica je bacanje para. Igra malo ili nikako, kod nas nece moci do proljeca, nije u treningu, nema takmicarsku formu. Dok se on dozove i europa ce proci, a plata mu kao da je neko ko ce praviti razliku svaku tekmu, a ne neko ko je dosao da se vraca u formu..
ako dodje, a ja se nadam da hoce, on ce igrati do proljeca jako puno utakmica prijateljskih i do pocetka polusezone ce biti 100% spremanbv071 je napisao/la:Ovo za Stevanovica je bacanje para. Igra malo ili nikako, kod nas nece moci do proljeca, nije u treningu, nema takmicarsku formu. Dok se on dozove i europa ce proci, a plata mu kao da je neko ko ce praviti razliku svaku tekmu, a ne neko ko je dosao da se vraca u formu..
onaj ko kaze da u nasoj liigi Stevanovic nebi donosio prevagu ili ga nije gledao, ili nekog drugog igraca u nasoj ekipi (Osim duljevica ali i on nije ni 70% prodoran kao stevanovic) dobro precjenjuje

Dulja desno stevo lijevo, beko u sredini stojcev iza sa cimijem, krste sa benkolm ili ak je 5231 onda bez krste.. strasno!
Sarajevu trebaju provjereni igraci,kakvi su Stevanovic,Vranjes,Ibricic . Jest da su imali pauzu u igranju,ali brzo oni mogu doci u formu. uz kvalitetnog golmana i naravno trenera,na zimu bi se mogao tempirati tim koji ce na ljeto igrati u Evropi,i uz malo srece domoci se domacih trofeja i grupne faze EL!
Neka prica ko sta hoce, ali Stevanovic-Benko-Duljevic bi bila mnogo jaka napadacka linija od koje jedino Dinamo sa sigurnoscu ima bolju u regionu, za ostale ekipe nisam siguran.
Ovdje govore Stevanovic los, ovakav onakav. Jeste ali za Sevilu, a mi smo jos predaleko od kvaliteta jedne Sevile i njohov "odpadak" je extra igrac za nas.
A to sto ne bi igrao ovu polusezoni, to je znaci jos samo 8 utakmica a onda bi imao i vise nego dovoljno vremena do marta da se 100% uklopi u ekipu i da potpuno spreman zaigra vec od prvog kola proljecnog dijela.
Napad Stevanovic-Benko-Duljevic je dovoljno kvalitetan da realno uz malo srece mozemo se nadati pokusaju ulaska u grupnu fazu LE uz malo srece u zdrijebu.
Ostale linije u ekipi su dosta losije.
Ovdje govore Stevanovic los, ovakav onakav. Jeste ali za Sevilu, a mi smo jos predaleko od kvaliteta jedne Sevile i njohov "odpadak" je extra igrac za nas.
A to sto ne bi igrao ovu polusezoni, to je znaci jos samo 8 utakmica a onda bi imao i vise nego dovoljno vremena do marta da se 100% uklopi u ekipu i da potpuno spreman zaigra vec od prvog kola proljecnog dijela.
Napad Stevanovic-Benko-Duljevic je dovoljno kvalitetan da realno uz malo srece mozemo se nadati pokusaju ulaska u grupnu fazu LE uz malo srece u zdrijebu.
Ostale linije u ekipi su dosta losije.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Tesko da ce on tek tako probijati. Inace sam protiv ovih povratnika u ligu, bio sam od starta protiv dzemr, i pokazalo se tacnim. Jedino ko je dosao ne spreman i opet pravio budale od protivnika je bio Said.
Al na stranu sve, glupo mi je sto ide prica kao treba nam jos ovaj i onaj, i to je titula. Mislim da sa ovim sto imamo smo vec morali biti ubjedljivo prvi.
Al na stranu sve, glupo mi je sto ide prica kao treba nam jos ovaj i onaj, i to je titula. Mislim da sa ovim sto imamo smo vec morali biti ubjedljivo prvi.
a stevanovic je igrao u nasoj ligi? ili samja promasio nesto?bv071 je napisao/la:Tesko da ce on tek tako probijati. Inace sam protiv ovih povratnika u ligu, bio sam od starta protiv dzemr, i pokazalo se tacnim. Jedino ko je dosao ne spreman i opet pravio budale od protivnika je bio Said.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne radi se ovdje o domacoj ligi. Za prvenstvo mi imamo i vise nego dobru ekipu. Bezobrazno bi bilo reci da nam jos neko fali, osim trenera normalnog naravno. Ali ako zelimo bilo sta u Evropi pokusati, ekipa mora biti tri puta jaca nego sad odnosno potrebno nam je bar jos 5 igraca tipa Benko.bv071 je napisao/la:Tesko da ce on tek tako probijati. Inace sam protiv ovih povratnika u ligu, bio sam od starta protiv dzemr, i pokazalo se tacnim. Jedino ko je dosao ne spreman i opet pravio budale od protivnika je bio Said.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Jel to Stevanović došao ili sam nešto propustio pa se otegla priča oko njega 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
ne, nije dosao ali neko pokusava ga predstaviti kao prosjecnog igraca nase lige kakve mi vec imamo u ekipiAdo76 je napisao/la:Jel to Stevanović došao ili sam nešto propustio pa se otegla priča oko njega

želje naše
Krenuli neki navijaci jutros do Konjica vozom i napali konduktera, vratili ih iz Hadzica sve 

Re: Odg: FK Sarajevo
Kako ne fali ?? pa poogledaj golmana ? pogledaj nam zadnju liniju , pa gledam protiv levskog sad na youtube , to igrao tatko i dupovac , mislim da je vrijeme da neko zamijeni dupovca , a slijedece godine i tatka , svaka njemu cast na borbenosti al ako mislimo napredovat trebaju nam jaci igraci , onda radovac je jos zelen ... ima tu jos stosta , treba pitat dzenu jel kallasi pojacanje ili uzvikano pojacanje , tako da se krene i na bekove s pojacanjima ..Aragon je napisao/la:Ne radi se ovdje o domacoj ligi. Za prvenstvo mi imamo i vise nego dobru ekipu. Bezobrazno bi bilo reci da nam jos neko fali, osim trenera normalnog naravno. Ali ako zelimo bilo sta u Evropi pokusati, ekipa mora biti tri puta jaca nego sad odnosno potrebno nam je bar jos 5 igraca tipa Benko.bv071 je napisao/la:Tesko da ce on tek tako probijati. Inace sam protiv ovih povratnika u ligu, bio sam od starta protiv dzemr, i pokazalo se tacnim. Jedino ko je dosao ne spreman i opet pravio budale od protivnika je bio Said.
Ma on dolazi da se nametne papetubv071 je napisao/la:Ovo za Stevanovica je bacanje para. Igra malo ili nikako, kod nas nece moci do proljeca, nije u treningu, nema takmicarsku formu. Dok se on dozove i europa ce proci, a plata mu kao da je neko ko ce praviti razliku svaku tekmu, a ne neko ko je dosao da se vraca u formu..

- diplomatija
- Kontakt:
Šteta sto nisam bio u tom vlaku da riješim to diplomatski hah
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.