Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel to taj sastanak, Azmir, Bony i Bingo ?emirzlaTu je napisao/la:Grijesis za AJ...on je ispred UG,vjerovatno se naso u neobranom grozdju...jer je poziv bio za sastanak,a nije se znalo ko ce bit na njemu..Chinaglia je napisao/la:pameti bozija, sta ce Suljo, Indir, MK i AJ na ovom sastanku![]()
mogu pomoci klubu kao i mi s foruma
Pljuvo je i on zadnjih pola godine kao i pola ljudi iz UG.emirzlaTu je napisao/la:Grijesis za AJ...on je ispred UG,vjerovatno se naso u neobranom grozdju...jer je poziv bio za sastanak,a nije se znalo ko ce bit na njemu..Chinaglia je napisao/la:pameti bozija, sta ce Suljo, Indir, MK i AJ na ovom sastanku![]()
mogu pomoci klubu kao i mi s foruma
znam ko je i da je sponzorisao FK Sloboda, al realno, kada se klub spasava, onda za stolom sjede jaki igraci, a vidi ti ovo, trojica 99% ne pripadaju tu, AJ ako je ispred UG, pa ok, hajde neka bude, ove ostale ne poznajem i ne mogu nista reci.. a osuo je i AJ paljbu po Azmiru poslije one tekme kada igraci nisu pozdravili navijace i to direktno ispod lozeemirzlaTu je napisao/la:Grijesis za AJ...on je ispred UG,vjerovatno se naso u neobranom grozdju...jer je poziv bio za sastanak,a nije se znalo ko ce bit na njemu..Chinaglia je napisao/la:pameti bozija, sta ce Suljo, Indir, MK i AJ na ovom sastanku :lol:
mogu pomoci klubu kao i mi s foruma :lol:
izbacit ce fontanetuzlak1987 je napisao/la:Eto UG ce sada moci napraviti stranicu i fan shop samo ne znam gdje im je pola miliona za toga.
trreba meni jer ja jos uvijek ne mogu da povjerujem, aj imamovic i ti, ali sta je sa ljudima koji su bliski svima nama, dupe zinulo za parama?Tuzla14 je napisao/la:Treba li nekom sada objasnjenje cjelokupne situacije? Sve jasno ko dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.