Sretan ti Dan Nezavisnosti tvoje jedne i jedine Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hvala kolega takodjer sve najbolje i sretan dan drzavnosti za koju smo svi glasali na referendumu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:46Kakav pokemon antipolitika. Samo cu ti reci na sve ove tvoje komentare, da nisi svjestan svoje nesvjesnosti.
Sretan ti Dan Nezavisnosti tvoje jedne i jedine Bosne i Hercegovine![]()
Kakve politike debilu jedan. U UO Veleza imas ljude iz tri stranke. Sta ti kontas da zivimo na Islandu i da imas bogatase i utjecajne ljude koji nisu clanovi neke partijeConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:47Nas su pokrali i uništili domaći dušmani, zeleni četnici, isti oni koji i "državu" rasturiše i prodaše, otjeraše narod iz zemlje.
A nekom su i dobri, kao vama. Ima HDZ, sad ima i SDA klub.
Vidjeli i vi da nema ništa od Titove petokrake i nostalgije, te da treba ići "u tor" i biti podanik politike.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:54Kakve politike debilu jedan. U UO Veleza imas ljude iz tri stranke. Sta ti kontas da zivimo na Islandu i da imas bogatase i utjecajne ljude koji nisu clanovi neke partijeConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:47Nas su pokrali i uništili domaći dušmani, zeleni četnici, isti oni koji i "državu" rasturiše i prodaše, otjeraše narod iz zemlje.
Vidjeli i vi da nema ništa od Titove petokrake i nostalgije, te da treba ići "u tor" i biti podanik politike.idi bola umij se i kakve te paranoje pucaju ne znate kome cete vise muda lizat. Da vam Kasumovic veceras ublehu baci isplazit cete jezik a ne mozete 700 clanarina skupiti. Nema ovakvu ljubav kao mi prema Velezu niko. Mozda po engleskoj one dede sto navijaju za Aston Vilu ili Everton po 80 godina. Hajde hija zekane otidji na domacu i kupi kartu bori se za njega. Necemo ti ja i Andreas Badeer spasavat Celik
Kako nema nista od petokrake, prvu stvar koju je Hasic uradio kad je dosao u Velez bilo je zastita grba sa petokrakom, jer ga lopovi iz bivsih uprava nisu ni zastitili. Zamisli hej sdeaovci a na tribinama MaršalConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:47Nas su pokrali i uništili domaći dušmani, zeleni četnici, isti oni koji i "državu" rasturiše i prodaše, otjeraše narod iz zemlje.
Vidjeli i vi da nema ništa od Titove petokrake i nostalgije, te da treba ići "u tor" i biti podanik politike.
Bože moj. Ovakav je dugi niz godina, pa šta ćeš.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:58Bacaj ti smajlije dok ti je klub pred mezarom a mi cemo u nedjelju sa kopljem na Borac
Hoćeš to reći da je SDA u Mostaru crvena hahah aha
On mi o lizanju anusa a krenuli sa SDA poslje toga Kasumovicu pa zavrsise sa jezikom na turskom čmaru. Brato jos jedino Zdravku Colicu niste lizali supakConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:02Bože moj. Ovakav je dugi niz godina, pa šta ćeš.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:58Bacaj ti smajlije dok ti je klub pred mezarom a mi cemo u nedjelju sa kopljem na Borac
Bolje i " u grob" časno, nego lizat anus profiteru kao vi, da vam klub spašava.![]()
Ima i Zenica takve navijace priznajem, ima jedan dedo Ibro iz Zenice, legenda kaze da ima vise gostovanja nego vas onaj danasnji kop zajedno. Ne, ne racunam gostovanje kad dodje svaku domacu u Mostar.Convicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:57NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:54Kakve politike debilu jedan. U UO Veleza imas ljude iz tri stranke. Sta ti kontas da zivimo na Islandu i da imas bogatase i utjecajne ljude koji nisu clanovi neke partijeConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:47Nas su pokrali i uništili domaći dušmani, zeleni četnici, isti oni koji i "državu" rasturiše i prodaše, otjeraše narod iz zemlje.
Vidjeli i vi da nema ništa od Titove petokrake i nostalgije, te da treba ići "u tor" i biti podanik politike.idi bola umij se i kakve te paranoje pucaju ne znate kome cete vise muda lizat. Da vam Kasumovic veceras ublehu baci isplazit cete jezik a ne mozete 700 clanarina skupiti. Nema ovakvu ljubav kao mi prema Velezu niko. Mozda po engleskoj one dede sto navijaju za Aston Vilu ili Everton po 80 godina. Hajde hija zekane otidji na domacu i kupi kartu bori se za njega. Necemo ti ja i Andreas Badeer spasavat Celik
![]()
![]()
![]()
Protiv vašeg SDA smo se 3 velike godine časno borili i izborili kao niko u BiH, to nam ne može niko osporiti .. Druga stvar je što nas je politika opet j.bala na drugoj strani.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:06On mi o lizanju anusa a krenuli sa SDA poslje toga Kasumovicu pa zavrsise sa jezikom na turskom čmaru. Brato jos jedino Zdravku Colicu niste lizali supakConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:02Bože moj. Ovakav je dugi niz godina, pa šta ćeš.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:58Bacaj ti smajlije dok ti je klub pred mezarom a mi cemo u nedjelju sa kopljem na Borac
Bolje i " u grob" časno, nego lizat anus profiteru kao vi, da vam klub spašava.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ja sjahali s jednog politickog ku.rca i uzjahali drugi. Taj drugi vas isprcio i gurnuo turcinu. Pa je.bo majku isto ste Kelly Trump iz najboljih Zauderovih danaConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:09
Protiv vašeg SDA smo se 3 velike godine časno borili i izborili kao niko u BiH, to nam ne može niko osporiti .. Druga stvar je što nas je politika opet j.bala na drugoj strani.
I ti nasao pričati @pastrmka o politici, a vi jašete sve političke qrceve koji su došli na vlast od 95. pa do sada.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:11Pa ja sjahali s jednog politickog ku.rca i uzjahali drugi. Taj drugi vas isprcio i gurnuo turcinu. Pa je.bo majku isto ste Kelly Trump iz najboljih Zauderovih danaConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:09
Protiv vašeg SDA smo se 3 velike godine časno borili i izborili kao niko u BiH, to nam ne može niko osporiti .. Druga stvar je što nas je politika opet j.bala na drugoj strani.![]()
Ma idi puši qrac, umalo se udušihNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:06Brato jos jedino Zdravku Colicu niste lizali supakConvicts1988 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 22:02Bože moj. Ovakav je dugi niz godina, pa šta ćeš.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:58Bacaj ti smajlije dok ti je klub pred mezarom a mi cemo u nedjelju sa kopljem na Borac
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.