Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 11 maj 2016, 15:04

https://www.theguardian.com/football/20 ... are_btn_tw

Evo ceo clanak. Imam osecaj da cemo se bas zeznuti ako ne uspemo da ga pokupimo. To moze, a ne mora, upravo zavisi od trenera, a Klopp ako ne moze, onda jbg i fudbal i sve.

I ja isto cenim da moramo proverene klase dovoditi, ali ovaj mali je ono sto bi se reklo bas top top talenat, a cena od 28m funti "danas" je nista. Samo treba pogledati koliko je Bayern platio Renata i sve je jasno.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 maj 2016, 16:34

Idemooooo

[youtube][/youtube]

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 11 maj 2016, 16:50

Kako procitah na aaronsovom twitteru (Guardianov novinar), Dembele je pricao sa Kloppom i Klopp mu se svidio. Kome ne bi! Postoji problem Rennesa i Dembeleovog agenta jer navodno klub zeli prodati igraca BvB-u iza ledja igraca.
Igrac je vec ranije izjavljivao da bi volio otici u Bundesligu, a i bio je u Borusiji prije nekoliko dana (ne znam tacno kad). Izgleda da su i jedni i drugi spremni platiti trazenu cifru, samo je pitanje koga ce igrac izabrati. Mislim da je njegov agenet sklon Liverpoolu, vjerovatno jer Englezi placaju dobre naknade agentima (agent fees).
Ovaj drugi dio nije sa njegovog twittera nego informacije od drugih izvora i moje skromno misljenje. Volio bih da dodje na Anfield. Jedan je od najvecih talenata, cijena nije prevelika (35€ mil ukljucujuci i bonuse), treba nam takav igrac jer ne samo da nemamo krila kako treba, nego nemamo ni brzih igraca. Mislim da su nam bekovi najbrzi.
Osim toga, po njemackim izvorima, a sportBild objavio, prica se da ce Klopp imati 200€ mil za ljeto (u sta sumnjam), da Xhaka nije na listi trazenih igraca, ali da jesu Zielinski, Rudiger i Embolo (u ovo vec dosta vjerujem).
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 11 maj 2016, 17:50

Opet nekakvi crni talenti i nekakve priče. Bolje odvesti Pjanica za 38 nego Dembelea za 35. Zar nikad nista da naucimo.
Kocka je bačena

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 11 maj 2016, 18:40

Hendo je napisao/la:Opet nekakvi crni talenti i nekakve priče. Bolje odvesti Pjanica za 38 nego Dembelea za 35. Zar nikad nista da naucimo.
Nemaju pjanke i dembele nikakve veze jedan sa drugim, ovaj veznjak ovaj napadac. Ali slazem se da je puno za neke talente od 18-19god davati tolike pare, nemamo mi taj luksuz kao Baern ili United. Uostalom prvo rjesiti pitanje golmana i lijevog beka, zatim vezni pa tek onda dovoditi napadace to je najmanji problem, statistika ne laze LFC je zabio najvise golova u 2016, uostalom pored zdravog Sturridgea ne bih ni dovodio napadaca za prve postave jedino kad se rjesimo Bentekea trebace MOZDA jedan jos napadac eventualno Bild spominje Vollanda.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 maj 2016, 19:31

Ogroman talent je Dembele, sjajna prva sezona za 18-ogodisnjaka. Mislim da Dortmund ima dosta veće šanse da ga dovede. Cijena je ok za današnje tržište, pa United je platio Martiala 50m, sumnjam da su se pokajali.

Večeras samo bez povreda i nek ne izgube na Anfieldu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 maj 2016, 20:04

Isto kao protiv Villareala.
Idemo.
Samo bez povreda! :zviz:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 11 maj 2016, 20:07

Nadati se pobjedi, treba vam radi svega: mira u kuci, samopouzdanja, oprostaja od Anfielda, tabele, omjera sa Celzijem...
Kocka je bačena

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 11 maj 2016, 20:24

keno94 je napisao/la: Osim toga, po njemackim izvorima, a sportBild objavio, prica se da ce Klopp imati 200€ mil za ljeto (u sta sumnjam), da Xhaka nije na listi trazenih igraca, ali da jesu Zielinski, Rudiger i Embolo (u ovo vec dosta vjerujem).
Video sam i ja taj deo, kao i deo da je deal skoro bio resen za Xhaku, ali je deal Klopp licno sankcionisao, verujuci da mu u veznom redu ne treba pojacanje. Sta to treba da znaci ne znam.

Dembele nije napadac, vec klasican krilni igrac, a krilnih pravih igraca nemamo uopste u ekipi. Logicno razmisljanje Kloppa da resi tu poziciju, jer nam tu treba brzina, niti Coutinho, niti Firmino, niti Lallana poseduju taj segment. Plus je top talenat i tu nema puno razmisljanja.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 maj 2016, 20:35

Švabi večeras pedeseta utakmica na klupi...kad prije nabra toliko utakmica :shifty:

Kada su u pitanju neki novi igrači, ja ću samo ovo napisati, ili bolje rečeno ponoviti ono što sam napisao i prije nekoliko mjeseci, a to je da u potpunosti vjerujem u Švabin svaki izbor što se tiče akvizicija za novu sezonu.
Sve je lahko kada imaš stručnu osobu na klupi za razliku od prodavača magle :shifty:
Joint_fc

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 maj 2016, 20:45

Ja bi stavio Skrtela i Lucasa, prvi da se nastupom oprosti od Anfielda a drugi da bi se Can sačuvao za finale.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 maj 2016, 20:46

Od 10. oktobra skupio 50 utakmica. YAllah. :lol:
Pa niko ne sumnja u njegov izbor, pitanje je samo zanima kako to da nam ne treba veznjak. :nedam:

Mikel stoper. Imao cenera na računu, ide sve na Firminho daje gol i 1. :mrgreen: 45 markica. :njanjanja:
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 11 maj 2016, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 11 maj 2016, 20:48

Finale je od ovog meca tacno za sedam dana, tako da nema potrebe za odmorom, a ne valja bas i da ne igraju uopste do tog finala. Ova tekma je idealna za uigravanje ovih 11 pred finale, jer ce ovih 11 verovatno izaci protiv Seville na teren, nadam se.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 maj 2016, 20:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Od 10. oktobra skupio 50 utakmica. YAllah. :lol:
Pa niko ne sumnja u njegov izbor, pitanje je samo zanima kako to da nam ne treba veznjak. :nedam:
Pa zato što ne planira prodavati ove što trenutno imamo+jedan je već kupljen iz Zvezde, a vjerovatno će i ovaj Poljak doći, jer je valjda velika Švabina želja...
Mi kontali da je Allen prvi na listi za prodaju, a Švabo ga konstantno hvali i želi što prije s njim da produži
ugovor :shifty:
Imam nekakav filing da i neće biti nekih jakih kupovina na ljeto, pogotovo ako za sedam dana zablistamo u finalu.
Mislim, kako prodati nekoga, a znaš da je poslije deceniju donio jedan ozbiljan trofej u klub :)
U biti, mi smo do sada samo oslobodili platu za još jednog lijevog beka riješivši se Josea. Treba se još riješiti nekih nepotrebnih da bi se oslobodile plate za nove, a to nikada nije jednostavno kada imaš skupe igrače sa kojima ne znaš šta ćeš, a oni neće da idu iz kluba, jer imaju sjajne sedmične plate...mislim, šta da čovjek sada radi sa onom budalom Mariom kada se vrati u klub, a ne možeš ga prodati, jer nitko nije spreman plaćati onolika sedmična primanja...
Joint_fc

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 11 maj 2016, 21:49

Najgori moguci nacin odradjivanja utakmice. Ako ti se ne igra izadji sam. Isto babe neke
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 maj 2016, 21:54

Baš bezveze odigrano poluvrijeme...
Joint_fc

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 11 maj 2016, 22:17

Ovi nasi evidentno NECE da igraju EL naredne sezone.
Kocka je bačena

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 maj 2016, 22:31

Treba ubaciti Allena da malo poveže redove :shifty:

................................................

Prizva ja njega :D
Joint_fc

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 11 maj 2016, 22:49

Jos se i Can povrijedi. Stvarno mi nekada Klopp nije jasan sa izmjenama. Morao je odmoriti ovo drugo poluvrijeme.

Bravo Big Bene!! :opaopa:
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 11 maj 2016, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 maj 2016, 22:49

Hvala ti Asmire...Hvala ti Bene :clap:
Joint_fc

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.