FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nervira me ovo kako Amar prica,crnjak lik,ako su se oni mogli vratiti na poluvremenu mi imamo 7 dana da sredimo se psihicki a on govori da ne vjeruje u to,kako onda da ja vjerujem da mogu...
1921
U 3PM nmg da vjerujem pa zar smo barem morali primit onaj gol u sudijskoj nadoknadi,ali imamo 2% sansi na Kosevu,znači izginuti,poginuti na terenu,a na tribina napravit pakao na zemlji napraviti neviđeni pritisak i proći dalje...msm da je ovaj dundelage pobjedio u prvoj utakmici 1-0.
1:0 5'min, 2:0 67' , 3:0 88' (PA PA PARANOJA) 

Odigraju li nasi utakmicu kao prosle god protiv Maccabia treba ocekivati i cudo jer je Maccabi nekoliko stotina milja ispred Maribora....Doduse jesmo tada izgubili al' smo fakticki primili 2 gola iz ajmo reci 3 sanse.... A mi smo ih barem 7-8 promasili i to izglednih.....
Al' nesto ne vjerujem da mogu ponoviti onakvu partiju pogotovo ako opet bude Amar izbjegao naseg najboljeg igraca i najboljeg igraca lige Samira Bekrica na ustrb trube Jamaka....
Bogicevic koliko god lose odigrao je dosta bolji igrac od Vasilica i uprkos greskama ja bi ga opet stavio i rizikovao jer ce i on sam sebe nafurati da dokaze da nije los igrac....
Svi u Utorak na Kosevu da podrzimo momke i da ocekujemo cudo, a ako to ne moze onda barem pobjedu da se dostojno oprsotimo od Europe....
Al' nesto ne vjerujem da mogu ponoviti onakvu partiju pogotovo ako opet bude Amar izbjegao naseg najboljeg igraca i najboljeg igraca lige Samira Bekrica na ustrb trube Jamaka....
Bogicevic koliko god lose odigrao je dosta bolji igrac od Vasilica i uprkos greskama ja bi ga opet stavio i rizikovao jer ce i on sam sebe nafurati da dokaze da nije los igrac....
Svi u Utorak na Kosevu da podrzimo momke i da ocekujemo cudo, a ako to ne moze onda barem pobjedu da se dostojno oprsotimo od Europe....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- corleone87
- Kontakt:
vala bas i mene zanima trebalo bi i na trening doci i pruziti im podrskuElegant je napisao/la:Kad nasi imaju trening ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
SVI NA HADISON ! Da paranojišemo! 

Goals scored: 4 - 1fanatic1991 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u neko cudo.....pa nisu bili bolji od nas u Slo nadam se da nece biti bolji ni u SA treba napunit stadion i nadat se necem slicnom kao videoton (da povedemo 3 0 a da ne primimo u 99 minuti go) ahhhh
Attempts on target: 7 - 3
Attempts off target: 4 - 4
Corners: 4 - 3
Ball possession: 57% - 43% (1HT 62% - 38%)
Al nisu bili bolji

Bili su oni bolji, samo ce slijep covjek reci drugo. Al 4-1-bolji NISU bili..0123456 je napisao/la:Goals scored: 4 - 1fanatic1991 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u neko cudo.....pa nisu bili bolji od nas u Slo nadam se da nece biti bolji ni u SA treba napunit stadion i nadat se necem slicnom kao videoton (da povedemo 3 0 a da ne primimo u 99 minuti go) ahhhh
Al nisu bili bolji
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I sta, jesu li bili bolji za ovu razliku sa kojom dolaze na Hadison Road.....0123456 je napisao/la:Goals scored: 4 - 1fanatic1991 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u neko cudo.....pa nisu bili bolji od nas u Slo nadam se da nece biti bolji ni u SA treba napunit stadion i nadat se necem slicnom kao videoton (da povedemo 3 0 a da ne primimo u 99 minuti go) ahhhh
Al nisu bili bolji
Naravno da nisu, jesu bili bolji al' za pobjedu od recimo 2:1 i nista vise od toga.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
yebite se svi redom ako ste prodali utakmicu

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne znam jel slucajno il nije, al je odigrano i zamisli pogodjeno
Za zivot cijeli!
30 KMhodža je napisao/la:koliko je tih 1500 dinara maraka ?
- corleone87
- Kontakt:
neznam ni ja sta da kazem sumnjivo jeste samo je njih odigrao uplatio 1500 dinara,kvota 30 a dobio 45000
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
40 dinara=1 km ja mislimhodža je napisao/la:koliko je tih 1500 dinara maraka ?
Za zivot cijeli!
Hypnose je napisao/la:I sta, jesu li bili bolji za ovu razliku sa kojom dolaze na Hadison Road.....0123456 je napisao/la:Goals scored: 4 - 1fanatic1991 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u neko cudo.....pa nisu bili bolji od nas u Slo nadam se da nece biti bolji ni u SA treba napunit stadion i nadat se necem slicnom kao videoton (da povedemo 3 0 a da ne primimo u 99 minuti go) ahhhh
Al nisu bili bolji
Naravno da nisu, jesu bili bolji al' za pobjedu od recimo 2:1 i nista vise od toga.....
Niste normalni majke mi pa budite malo realni i priznajte da je Maribor kvalitetniji za dvije klase vise od vas, dajte ne brukajte se po forumu.
-
- Kontakt:
Ma pustite ove suplje neko beze odigrao listic i sad odjednom namjesteno, a da Vas pitam sta bi bilo da je Maribor zabio gol iz slobodnjaka u 46 min prvog poluvremena hahahahah vjerovatno bi onda neko imao listic x/1.
Nego svi na Kosevo i idemo dati maksimalnu podrsku igracima i zajedno do pobjede!!!
Nego svi na Kosevo i idemo dati maksimalnu podrsku igracima i zajedno do pobjede!!!
@silver78
Bez uvrede jaro al vise se vi brukate kad dolazite na forum i pokusavate pametovati/provocirati a vasi klubovi da ne kazem tvoj ne igra nu i prvoj ligi..
Bez uvrede jaro al vise se vi brukate kad dolazite na forum i pokusavate pametovati/provocirati a vasi klubovi da ne kazem tvoj ne igra nu i prvoj ligi..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MukiBek, Paromlinac i 26 gostiju.