http://www.liverpoolfc.com/news/announc ... s-revealed
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Šta se sikiraš, dovest će Kloppo dobrih igrača.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nista od moje velike zelje, Renata Sancheza. Potpisa za Bayern. Pu.
i ja to kazem i rekao sam i prije, makar se za to nemamo šta sikirati. Ne znam je li ijednog igraca Klopp doveo u BVB a da je ovaj flopnuo, jos sad ima i više para i veće plate može dati. Bilo da se radi o igracu od 10 ili 30 miliona biće pun pogodat sigurno.Marsal je napisao/la:Šta se sikiraš, dovest će Kloppo dobrih igrača.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nista od moje velike zelje, Renata Sancheza. Potpisa za Bayern. Pu.
Gledao sam 3-4 njihove tekme, čini mi se strašan golman. Ali, čini mi se da je argentinac, pitanje je da li bi dobio radnu dozvolu...BigAndy je napisao/la:Pise se da zelimo mladog golmana Real Sociedada Rulli-a.
Pa da nam i on trpa u narednoj sezoni...dosta je taj što nosiš nick po njemuBigAndy je napisao/la:kad bi nekako mogli trampit Bentekea za ovog Payeta. Cekicari su zainteresirani za Bena...
Liverpool are pouncing on the fact Manchester City are failing to tie youngster Rafael Camacho to a professional contract.
The 15-year-old is a star of the Sky Blues Academy sides, and has long been on Liverpool’s radar. City signed him from Sporting Lisbon in 2014, but ESPN suggest he doesn’t want a renewal and we’re doing all we can to snare him as a result.
Camacho is an attacker with three goals to his name for Portugal Under-16s. Just last month, we acquired Diego Lattie from City’s youth set-up as well, with the England youth international deciding to pursue a professional career and learn his trade at Kirby rather than down the road in Manchester.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.